Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Smartengeld
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Smartengeld en krijg online een antwoord van de specialist in Smartengeld

Zelf een vraag over Smartengeld? Klik hier.
Meer vragen over Smartengeld.
De huidige beheerder van de rubriek Smartengeld:
Naam: Dhr. J.W. Lenselink
Bedrijf: Pals letselschade
Reactiesnelheid: 36 uur
Waardering: 8.9 (van max. 10)
Meer informatie over Dhr. J.W. Lenselink vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over SmartengeldVragen over Smartengeld via RSS. Klik hier.
RSS over Smartengeld op jouw website?Vragen over Smartengeld op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over SmartengeldVragen over Smartengeld via E-mail. Klik hier.

Hoe maakt ik smartengeld hard

[Gesteld op: 31-07-2014]

Toelichting:
Hoe kan ik Causaal verband hardmaken
Beste , Graag zou ik jouw hulp hebben/vragen om mij te helpen met een probleem die ik heb, ik ben meervoudig rolstoelgebonden gehandicapt, ik heb vandaag een rechtszaak gehad zonder advocaat die ik zelf heb gedaan, ik heb producties gestuurd en een slotpleidooi gemaakt, ik ben al ruim 25 jaar gehandicapt en vecht al die jaren al tegen instantie die ons mensen horen te helpen, maar continu het omgekeerde doen en ons alleen maar dwarsliggen en ons het leve zuur en pijnlijk maken.
Ze noemen zich Dienst wonen Zorg en Samenleven, maar ze proberen ons mensen alleen maar geen zorg te geven en niet samen te leven. Daar ik altijd de advocaten die ik heb gehad hun informatie voeding gegeven heb, wist/weet ik een beetje over de aanvoer van info met producties en slotpleidooi, maar nu tijdens de rechtzitting werd ik in het gelijk gesteld, maar de advocaat van deze "dienst" is een echte snake en ik wil mijn best doen om deze man in te laten zien dat hij ons moet helpen i.p.v. te proberen te vernietigen,á
Hij gaf zijn fouten toe en wilde het afdoen met het betalen van griffie geld, maar ze hebben me al jaren mijn budget niet gegeven en ik ben dag en nacht bezig geweest met dit gedoe en eigenlijk wil ik dat deze 'dienst' eens een steek krijgen die ze lang heugen om zodoende ze ze misschien eens wakker te schudden en om ze te laten weten dat ze ons moeten en horen te helpen ,i.p.v. het omgekeerde, dus zei ik dat ik geen genoegen nam met het afdoen van griffie geld en dat ik ook smarten geld wilde en het geld wat ze me nog horen te geven van het budget wat ze me tot op heden vanaf 2013, niet hebben gegeven met wettelijke rente en termijnoverschrijdings boete moeten betalen, de rechter zei dat ik clausaal verband moest doorgeven en het smartengeld moest hard maken, maar ik heb daar dus geen stukje kaas van gegeten, kan jij me daar mee helpen a.u.b, alvast bedankt voor alle moeite.
Ik heb anderhalve week gekregen om dit met onderbouwingen etc te doen
P.s aan het einde van de zitting veegde de man van deze "dienst' een paar keer heel theatraal met zijn hand over zijn mouw, als het ware om te zeggen, je bent voor mij een vuilte op mijn mouwen die ik zo wegveeg, dus a.u.b. help, hij moet een goeie figuurlijke tik of dreun krijgen, zo hard dat hij misschien eens wakker word.

MVG
Antwoord:

Geachte heer, mevrouw, 


Voor wat betreft de kosten die u heeft moeten maken en het geld dat u nog moeten krijgen zult u bewijs moeten leveren dat dit komt door het onrechtmatig handelen van de "dienst". U zult hier dus bewijsstukken moeten overleggen waaruit blijkt dat deze kosten er zijn, u nog geld dient terug te krijgen etc.


Met betrekking tot het smartengeld is weinig bewijs te leveren. U zult aannemelijk moeten maken dat u door de gehele situatie leed heeft geleden en ongemak heeft gehad. Indien dit ook geleid heeft tot letsel (verslechterend medische situatie, psychische klachten etc) dan zou ik u adviseren om hiervan medische informatie te overleggen. Tot slot zult u moeten onderbouwen op welk bedrag u aanspraak wilt maken Het smartengeld in Nederland is laag dus al te hoge bedragen kunt u niet verwachten. U moet denken aan enkele duizenden euro's. Ik zou wel een hogere vordering instellen. 


MVG

Beantwoord door:
Dhr. J.W. Lenselink
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Hoe maakt ik smartengeld hard:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Status topsportrt
      [Gesteld in Sportrecht]
2010-04-26 15:37:55
Wat zijn onze rechten?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2011-12-01 20:45:15
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55

Gemiddelde score Smartengeld: 8.9 (47x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+