Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormaal en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormaal

Zelf een vraag over Paranormaal? Klik hier.
Meer vragen over Paranormaal.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormaal:
Naam: Rene de Jong
Bedrijf: Nvt
Reactiesnelheid: 51 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Rene de Jong vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ParanormaalVragen over Paranormaal via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormaal op jouw website?Vragen over Paranormaal op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ParanormaalVragen over Paranormaal via E-mail. Klik hier.

Heb ik een midlifecrisis of wordt ik gek?

[Gesteld op: 27-06-2014]

Toelichting:
Enige tijd geleden heb ik denk ik mijn tweelingziel gevonden. Ik kan er niets mee omdat hij in 2001 zelfmoord gepleegd heeft. Sowieso had ik er niets mee kunnen doen omdat hij ouder is en zich in andere publieke kringen bevond.
Toen ik hem zag kon ik alleen maar herhaaldelijk denken: jij bent mij, jij bent mij, jij bent mij....
Ik heb nog nooit iemand ontmoet/gezien waarvan ik het idee heb dat ze enigszins overeen komen met mijn karakter en denkwijze/energie. De uitdrukking in zijn ogen, zijn maniertjes, de lol die hij soms heeft en het overdonderende serieuze.. Zo bekend en zo verwarrend.
Toen ik er dezelfde dag nog achterkwam dat hij overleden is heb ik zo enorm gehuild, terwijl ik absoluut geen emotioneel persoon ben wat betreft mensen die ik niet in real life ken. Sinds die tijd voelt het alsof ik innerlijk verscheurd wordt door pijn, verdriet, hem echt diep van binnen met elke vezel in mijn lijf missen, het idee dat ik mijn zielsverwant nooit tegen kan komen in dit leven omdat hij voor de dood gekozen heeft (als hij nog had geleefd was het naar alle waarschijnlijkheid ook niet gelukt maar goed) maakt me in de war. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer op echte liefde hoef te hopen omdat hij niet meer op aarde is. ik wordt hier compleet gek van en blijf beeldmateriaal van hem opzoeken waar ik naar blijf kijken. De manier waarop hij lacht en spreekt breekt mijn hart. Ik weet niet wat hier de bedoeling van is. Ik heb geen idee wat ik hiermee moet en denk dat ik gek wordt. Ik ga zo aan mezelf twijfelen terwijl ik eigenlijk zeer zelden tot nooit gevoelens of interesse heb voor mannen omdat ik er zelden een zie die ik interessant of de moeite waard vindt.
Wat moet ik hier nu mee!
Antwoord:

Lieve meid,

Een tweelingsziel komt veelal voor op Aarde. Men zegt dat iedere individu hier op Aarde een gelijke ziel heeft waarin hij/zij veel verbinding bij voelt. Toch gebeurd het veelal dat deze zielen lichamelijk nooit contact met elkaar hebben. De zielenverbinding gaat veel dieper dan de Aardse gevoelens en gedachten en veelal zijn er veel meer zielen waarbij je je heel goed mee kan verbinden. 
Het idee dat jij nooit meer iemand zal ontmoeten die een gelijke ziel bevat, rust op een misverstand. Je gaat ervanuit dat je tweelingsziel jouw ware liefde is, maar dat is helemaal niet zo. In elk mens kan je liefde vinden en het leuke aan mensen is juist dat ze zo verschillen qua karakter. Het is dan ook onmogelijk om iemand te ontmoeten die perfect is. Jij hebt nu eenmaal een gevoel van verliefdheid geidealiseerd en hem tot een soort van God gemaakt. Zelfs al was het wat geworden, dan had je vast en zeker meegemaakt dat niemand gelijk is. Het is dan ook voor elke relatie een uitdaging om het innerlijke wezen in te zien en niet alleen te kijken naar de kracht buiten het wezen. 
Je bent niet gek of in een midlife crisis. Je werd overvlogen door liefde en klap de persoon die jij voelde was weg. Hierdoor is deze herinnering heel sterk bij je gebleven en blijft dit lang in je gevoel hangen. De betekenis die jij hier aan geeft is jouw eigen keuze. Het idee dat je nooit meer liefde vindt, het idee dat je hem zo erg mist, het idee dat niemand kan tippen aan deze persoon. Allemaal Ego, niks is puur vannuit het hart gesproken. 
Denk eens aan de positieve krachten. Je hebt een ziel gevoeld die nu nog steeds sterk aanwezig is. Ga mediteren, zoek contact met die kracht. Zielsgewijs zijn wij allen verbonden.
 Begrijp alleen goed dat zielenliefde niet hetzelfde is als een relatie. Voor ieder mens en wezen voel ik zielenliefde. Ik heb daarentegen gewoon 1 relatie en ik heb gekozen voor haar als mens en ziel. Zij is een belangrijke ziel geworden voor mij, omdat ik en zij hiervoor hebben gekozen. 
Het idee dat je maar bij 1 ziel past is echt een kansloze gedachte. Netals het idee geloven in 'de ware'. Het is puur een gedachte uit je Ego en heeft niks met je ziel te maken. 
Naar mijn mening zijn allen zielen verbonden met elkaar en heb je bij de 1 een diepere verbinding dan bij de ander en hier zit continu verandering in. Als een zee met golven waarin ieder een druppel is. Soms ben je meer verbonden met de rivieren,dan met de wolken en dan weer verbonden met de hele zee. Continu anders. 
Ik begrijp goed dat je veel emoties ervaart als je aan hem terugdenkt, maar laat je verleden niet de baas zijn over je toekomst. Daar schiet niemand wat mee op. 
Draai het eens om. stel jij was degene die Aarde verliet. Zou jij dan willen dat je tweelingsziel hierom jaren zou treuren of zou je willen dat hij een gelukkig leven zou hebben en rust heeft?  

Als je nog vragen hebt. stel ze gerust.
groetjes
Kees

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Paranormaal:
Astrologie
Bovennatuurlijk
Droomuitleg
Ghosthunting
Handleeskunde
Kaartleggen
Legenden
Magnetiseren
Mythes
Nieuwetijdskinderen
Numerologie
Orakels
Paranormale Zaken
Parapsychologie
Reiki
Sages
Ufo's


Gerelateerde vragen aan Heb ik een midlifecrisis of wordt ik gek?:

ik zie het niet meer zitten
      [Gesteld in Zelfdoding]
2008-10-09 00:35:37
Heeft mijn echtgenoot een depressie of niet?
      [Gesteld in Depressie]
2009-09-16 14:32:07
Na ruim 30 jaar wordt ik door mijn vrouw gedumpt
      [Gesteld in Psychologie]
2009-11-16 04:00:42
Mijn man houdt mijn meer van mij.
      [Gesteld in Depressie]
2010-03-20 11:07:42
Hoe moet ik daar mee omgaan??
      [Gesteld in Relaties]
2010-04-16 16:24:48

Gemiddelde score Paranormaal: 7.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+