Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Vastgoed » Vastgoedverhuur
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vastgoedverhuur en krijg online een antwoord van de specialist in Vastgoedverhuur

Zelf een vraag over Vastgoedverhuur? Klik hier.
Meer vragen over Vastgoedverhuur.
De huidige beheerder van de rubriek Vastgoedverhuur:
Naam: Han van Wieringen
Bedrijf: Beadcom
Reactiesnelheid: uur
Waardering: 0.0 (van max. 10)
Meer informatie over Han van Wieringen vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over VastgoedverhuurVragen over Vastgoedverhuur via RSS. Klik hier.
RSS over Vastgoedverhuur op jouw website?Vragen over Vastgoedverhuur op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over VastgoedverhuurVragen over Vastgoedverhuur via E-mail. Klik hier.

eigenaares betaalt huur in eigen huis?

[Gesteld op: 25-06-2014]

Toelichting:
ik woon particulier.Mijn oude huurbaas is plotseling overleden.Zijn dochter woont naast mij,maar heeft met elke andere huurders trammelant gemaakt.Oude huurbaas wou haar met onze handtekeningen eruit hebben.Maar hij is dus overleden.Nu blijkt dat er ook nog een zoon is en er zijn dus 2 kinderen,de huidige eigenaren.Hij is met goedvinden van zus beheerder.Nu zegt hij dat zijn zus ook huur betaalt wat ik maar vreemd vind.Huur betalen in eigen huis?Ook is er toegegeven dat er geestelijk iets mankeert aan haar maar vertel me niet wat.Als ze weer een aanval heeft ,dan moeten de medebewoners het ontgelden.Mijn vraag is,iemand die ook eigenaar is moet die ook huur betalen?vraag 2,ik als naaste buurvrouw heb ik niet het recht om van haar ziekte op de hoogte te zijn?Niet uit leedvermaak maar er rekenschap mee houden.Om maar niet te spreken over haar plotselinge woede aanvalllen.Natuurlijk word haar de hand boven het hoofd gehouden.Behalve toen iemand hier net 3 dagen woonde en daar voor de deur stond te tieren.
Antwoord:

Om uw 2 vragen in 1 klap te beantwoorden: het is voor u niet van belang hoe de geldstromen van uw verhuurder geregeld zijn. Ik vermoed, uit wat ik uit uw verhaal kan opmaken, dat de dochter eerder van haar vader huurde, huur betaalde en nu mogelijk eigenaar is geworden van het pand. Maar voor u niet van belang. Iemands medische toestand is privé. Alleen als u last heeft van uw buren dient u uw huurbaas op aan te spreken als u en de lastpak niet meer uitkomen samen. Belangrijk is dus nu om uit te zoeken wie exact eigenaar is. Dat kan via het kadaster. Op moment dat iemand woedend is zonder aanleiding en u zich bijvoorbeeld bedreigd voelt, kunt u het beste de politie bellen.


eerder heb ik inderdaad eens gehoord dat een bewoner van een flat het anderen heel moeilijk maakte. Toen hebben een aantal bewoners uiteindelijk besloten met bemiddeling een goed gesprek te hebben met de zieke en familie om diegene beter te begrijpen en mee om te gaan. Dat heeft een heel positieve uitweg gegeven. Wellicht is dat iets om met haar broer en de mede bewoners te proberen.


 


formeel juridisch heeft u dus geen recht iets te weten over de ziekte en wat betreft de huur/eigenaar zijn, daar kunnen redenen voor zijn.

 
Reactie vraagsteller:
dus,broer wil niet hebben dat iemand nog bij mij op bezoek komt en verbied mij dat mondeling.En er word tegen mij gezegd dat zijn zus een oogje in het zeil gaat houden.Ik beschouw dit als spionage,en totaal geen woongenot meer.Ik kan hier niet weg wegens omstandigheden.Ook is ze een paar keer betrapt met afluisteren.Maar als de broer dit niet serieus neemt is het einde zoek.
 
Antwoord Beheerder:

dit is inderdaad niet zoals het hoort, alleen bij een hospitacontract kunnen er eventueel afspraken gemaakt worden maar bij zelfstandige huur niet. u kunt, om te beginnen, eventueel samen met de medehuurders die dit ook treft, schriftelijk aangeven dat u hier niet van gediend bent en dat verhuurder totaal recht recht heeft zich zo jegens u op te stellen. Al het contact schriftelijk laten gaan En netjes uw huur blijven betalen. mogelijk wil de verhuurder u wegpesten voor eigen gebruik pand maar hij heeft waarschijnlijk geen poot om op te staan. Probeer medestanders te vinden en als dat niet werkt, informeer eens bij huurdersverenigingen en huurdersbelangenverenigingen bij u in de buurt die u mogelijk kunnen helpen. Zij komen op voor de belangen van huurders en hebben mogelijk nog tips. ik wens u veel sterkte.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Vastgoedverhuur:
HuizenStudentenkamersVakantiewoningen


Gerelateerde vragen aan eigenaares betaalt huur in eigen huis?:

Huur verhoging winkelpand
      [Gesteld in Vastgoed]
2009-07-02 11:51:12
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
moet ik tuinhuis verwijderen?
      [Gesteld in Huurrecht]
2010-11-09 20:57:13
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Verhuurder pleegt contractbreuk. Wat te doen?
      [Gesteld in Contractenrecht]
2014-06-20 14:06:56

Gemiddelde score Vastgoedverhuur: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+