Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Overheid » Verklaring Omtrent Het Gedrag
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Verklaring omtrent het gedrag en krijg online een antwoord van de specialist in Verklaring omtrent het gedrag

Zelf een vraag over Verklaring omtrent het gedrag? Klik hier.
Meer vragen over Verklaring omtrent het gedrag.

Beheerder worden?

De rubriek Verklaring omtrent het gedrag heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Verklaring omtrent het gedrag Klik hier.

RSS over Verklaring omtrent het gedragVragen over Verklaring omtrent het gedrag via RSS. Klik hier.
RSS over Verklaring omtrent het gedrag op jouw website?Vragen over Verklaring omtrent het gedrag op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Verklaring omtrent het gedragVragen over Verklaring omtrent het gedrag via E-mail. Klik hier.

Krijg ik een VOG?

[Gesteld op: 12-06-2014]

Toelichting:
Ik heb in augustus 2011 iets meegenomen van mijn werk. In april 2012 kreeg ik een transactievoorstel voor verduistering van 260,-. Hiertegen had ik verzet aangetekend. Mijn verzet had ik teruggetrokken in oktober 2013, en had dus toen de boete toch betaald. Dit is mijn enige misdrijf ooit. In september 2012 ben ik begonnen als stagiair docent op een school. Ik moest een vog aanvragen en kreeg die toen ook. Nu heb ik een aanbod gekregen om in vast dienstverband aan de slag te gaan bij een andere school. Ik moet nu alleen opnieuw een VOG aanvragen. Ik loop al weken te piekeren of ik het wel of niet ga krijgen.

Kan het zo zijn dat ik voorheen wel een vog kreeg, ondanks dat het schikkingsvoorstel was opgenomen in het justitieel documentatie systeem, en nu na het betalen van de schikking de vog ineens niet krijg? Ten tijde van het begaan van mijn grote fout was ik 22 jaar oud. Ik ben nu 24 jaar en bijna afgestudeerd.

Ten tijde van mijn fout was ik werkzaam bij twee winkeltjes. Bij de ene winkel ben ik dus ontslagen, en bij de andere winkel heb ik mij na mijn domme fout zo goed gedragen dat ik als enige een contract voor onbepaalde tijd heb gekregen. Ook mijn stage periode als docent is de school zo goed bevallen dat ik een vaste aanstelling heb gekregen. Ik haal heel veel voldoening uit mijn baan, en zou het heel erg vinden als ik door een grote domme fout niet meer aan de slag kan.

Alvast bedankt voor uw hulp.
Antwoord:

Geachte mevrouw/heer,


In het specifieke screeningsprofiel Onderwijs staat verduistering als risico expliciet genoemd bij sommige functionarissen zoals de directeur, conrectoren, en administratief personeel. Dus niet bij zogenaamd onderwijzend personeel.


Het betalen van een schikking is in de toetsing voor een VOG van geen enkel belang. De datum schikking of veroordeling in eerste aanleg is bepalend voor de terugkijktermijn (vier jaar). In september 2012 was de halvering van de terugkijktermijn voor jeugdigen tot 23 jaar nog niet van kracht, en gold dus nog de volledige vier jaar.


Tot uw dienst.


Hartelijke groet, Gert van de Griendt.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gemiddelde score Verklaring omtrent het gedrag: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+