Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormaal en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormaal

Zelf een vraag over Paranormaal? Klik hier.
Meer vragen over Paranormaal.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormaal:
Naam: Rene de Jong
Bedrijf: Nvt
Reactiesnelheid: 51 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Rene de Jong vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ParanormaalVragen over Paranormaal via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormaal op jouw website?Vragen over Paranormaal op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ParanormaalVragen over Paranormaal via E-mail. Klik hier.

ben ik paranormaal? zoja? hoe kan ik me afsluiten?

[Gesteld op: 28-04-2014]

Toelichting:
hallo, ik ben Fleur en ik heb een vraag of ik wel of niet paranormaal ben, zo ja hoe moet ik me afsluiten? "ben ik wel paranormaal": meestal gebeurt het tussen 11 uur t/m 4 uur snachts. dan lig ik in bed, en ineens beginnen mijn vingertoppen aan mijn linkerhand te tintellen (aan die kant licht de overloop). en dan krijg ik ineens allemaal koude briesjes in mn nek van die kant. meestal heb ik het "gevoel" dat er iemand vanaf de zoldertrap naar mij kijkt. ik vind dit echt heel erg eng. als alle vingertoppen aan mn handen beginnen te tintelen en te bonken heb ik het idee dat er iemand naast mijn bed staat. als ik heel erg verdrietig ben, (als ik die dag bijvoorbeeld weer gepest ben) vind ik dat gevoel wel fijn. maar op andere momenten word ik bang. het raarste dat ik nog bij niemand heb opgemerkt is (waarvan ik denk dat ik de enigste ben) is dat ik kan meekijken met geesten en soms ook mensen. dan verlaat ik als het ware een soort van mijn lichaam.. ofzoiets.. en dan als ik "terug kom" heb ik nogal hoifdpijn en ben ik een beetje misselijk. mijn vraag is nu dus: ben ik paranormaal? zoja? hoe kan ik me afsluiten? (p.s. hoe moet ik dit aan mijn ouders vertellen?
Antwoord:

Beste Fleur,

Je bent niet de enige.
Ik had dit als kind precies hetzelfde, mijn ouders vertelden altijd: "het zijn nachtmerries"
Dit maakte mij angstig en bang, totdat ik ouder werd en mij ging verdiepen in de krachten die ik heb. Het lijkt erop dat jij wat bewuster bent dan andere mensen. Dit is geen paranormale kracht, veel jonge kinderen zien aura's en geesten om zich heen. Het is lastig dat je niet iemand om je heen hebt die jou verteld, dat het gewoon normaal is. Je bent gewoon wat hooggevoeliger. Je hier van af sluiten is veelal een gevoel die je injezelf moet zoeken. Het makkelijkste is om je bewustzijn te brengen achter je lichaam, bewust worden van je ruggegraat. Daar krijg je body van. Voel de kracht achter je staan. 
Verder zijn kinderen veelal bezig met het begrijpen van de realiteit in het hoofd. In deze tijd speelt ons bewustzijn zich veelal boven af, dit is niet de waarheid. Om die reden voelt het soms zo angstig om het te begrijpen wanneer je opeens andere bewustzijnsvormen ervaart. Probeer eens je aandacht en bewustzijn te brengen naar je hele lichaam of naar je hart. Denken is er niet om te oordelen, we doen het wel. Alleen daar is het niet voor bedoeld, Denken is bedoeld om iets te bereiken. Je gedachtes kunnen je ergens heen brengen, maar zijn er niet om de wereld te begrijpen. Waarom denk je dat er zoveel religies zijn? Dit is er allemaal om begrip te vormen in je hoofd, maar werkt veelal uit een groot oordelende mening. 
Een jaar of 7 geleden heb ik 2 spreuken ontvangen van mijn meester om meer te leren over het afsluiten. Het is mogelijk om ze met je te delen, maar het afsluiten is wel een weg die jijzelf zal moeten ervaren. 
In ieder geval is het goed om te weten, dat wat jij ervaart vaak een individuele ervaring is. Je voelt je weliswaar diep verbonden met de ander en dit voelt kwetsbaar. Begrijp wel goed dat je veelal bent verbonden met het onderbewuste systeem van de ander, je hoeft je niet te schamen of angstig te zijn. "dadelijk denk ik iets verkeerds en hoort hij dat".
Jij hebt deze kracht ontvangen en je mag hier in dankbaarheid mee oefenen.
Kijk wat je ermee kunt, misschien kan je mensen wel helpen. Wees waakzaam en puur en dan komt alles goed. Verdiep je in boeken van Rudolf steiner, bo yin ra, Saint germain, nieuwe tijdskinderen, ga je je verdiepen in hetgeen wat je ervaart.
Je kan het gewoon aan je ouders vertellen, maar wees hier rustig in en probeer ze niet te overvallen. Begrijp goed dat je ouders uit een andere tijdsgeest komen en een oudere generatie zijn, het kan zijn dat ze het niet begrijpen en het spannend vinden. Neem hun advies ten harte, maar wees geduldig. Wat jij ervaart is heel mooi en heel bijzonder en het kan inderdaad best overweldigend zijn ik weet het als geen ander.

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust.
Kees
 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Paranormaal:
Astrologie
Bovennatuurlijk
Droomuitleg
Ghosthunting
Handleeskunde
Kaartleggen
Legenden
Magnetiseren
Mythes
Nieuwetijdskinderen
Numerologie
Orakels
Paranormale Zaken
Parapsychologie
Reiki
Sages
Ufo's


Gerelateerde vragen aan ben ik paranormaal? zoja? hoe kan ik me afsluiten?:

Verboden?
      [Gesteld in Advocaten-Gelderland]
2008-02-22 15:37:54
wat zijn nou eigenlijk MIJN rechten?
      [Gesteld in Arbeidsrecht advocaat-Gelderland]
2008-03-05 16:04:38
Hallo
      [Gesteld in Paranormaal]
2009-01-24 16:53:07
paranormaal
      [Gesteld in Astrologie]
2010-02-20 18:28:58
Wat kan ik nog doen?
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2012-08-16 23:14:05

Gemiddelde score Paranormaal: 7.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+