Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

From hero to zero

[Gesteld op: 20-04-2014]

Toelichting:
Hallo 3jr geleden werd ik verliefd op een vrouw met een misbruik verleden en dat bloeide op tot een liefdes relatie We praten veel over der verleden en ze kon alles bij me kwijt maar heb altijd het idee dat ze een persoonlijkheid stoornis aan over heeft gehouden en der loop der jaren vroeg ik op een voorzichtige manier haar om met een specialist te gaan praten maar dan ontkent ze dat ze een probleem heeft of ergens mee zit. Nou zie ik in dat der probleem steeds groter worden ze vertoont teken van jaloezie naar me kinderen (uit een eerdere relatie) jaloezie naar de hond. Ze vind dat die meer aandacht krijg dan haar. Ze sta op het punt om der studie af te ronden maar wilt er niks meer voor doen omdat ze niet weet of ze wel de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking der studie werk en der toekomst ze is enorm onzeker over zichzelf en ook in hun doen en laten nou is et zover gekomen dat ze een punt heeft gezet achter de relatie. Een relatie waar van ik dacht dat wel goed zat. Met vol begrip en liefde voor elkaar kwam abrupt aan een einde. Ik snapt er Niks van in der loop der jaren was ik haar top vent die er altijd voor der was en klaar stond. En nou ben ik binnen een week van een topvent in der ogen van haar en haar familie en collega's veranderd in een vreselijk persoon ik heb zoo iets van Wtf just happend ik heb haar altijd met respect. En liefdevol behandeld en nu word ik van alle kanten zwart gemaakt. Nou dat ze de relatie heeft gebroken maak ik me enorme zorgen om haar omdat ze vervalt in haar ouden gewoontes uitbundig gedraag feesten tot ze bij neer valt overmatig ddrinken zich makkelijk toegeven aan seksuele contact. Nou zit met de brandende vraag hoe ik haar kan helpen zodat ze zichzelf niet verder beschadigd en beschaamd. Heeft er iemand raad voor mij??
Antwoord:

Goed boek: Leven met een Borderliner. Ned.vertaling van Paul Mason en Randy Kreger.


www.bpdcentral.com


www.trimbos.nl


etc


Kijk eens op St. Labyrint in Persepctief bij "activiteitenagenda" want het lijkt erop dat u als ex-partner dan nu al schade heeft afgaande op wat u tenminste schrijft.


Nee, u kunt derhalve niets doen. Als die persoon de diagnose goed is dan is het het beste dat partners van worden betrokken in gesprekken en behandeling en de ggz dient zich dat -ook al in belang van betrokken kinderen NB!- te realiseren. 


Wat mij betreft wordt meldPLICHT ingevoerd inzake kinderbescherming bij dat beeld alsmede naar Familierecht ook. 


Geen gezag meer per automatisme aan deze mensen. Zie stuk: van vertrouwensarts Brunsting AMK 2009 in Blad Kind en Adolescent hieromtrent bijvoorbeeld.


Als u verder geen "banden heeft met deze persoon" stop dan met op eieren lopen aangezien deze mensen als kenmerk al -wellicht u bekend-  manipuleren ook.


o.a.


Zie behalve de kenmerken de verdere literatuur en mocht u wat vinden op Labyrint in Perspectief sluit u dan als omstander aan bij een groep van omstanders bijvoorbeeld ook. In uw eigen belang.


U vraagt hoe zo iemand te helpen? Daar bent u niet voor daar is een heel goeie psychiater wellicht voor. Doch....verplichting hebben ze nog steeds niet ingevoerd helaas tot behandeling...in Nederland.


Succes.

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan From hero to zero:

kan ik met heroine uit het leven stappen
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-02-15 20:47:55
Hero´ne
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-07-19 16:07:35
over doses heroin
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-10-15 23:33:10
Is aderverkalking oorzaak van hoge cholesterol?
      [Gesteld in Cholestrol]
2010-03-09 14:53:21
O.D. Heroeine??
      [Gesteld in Zelfdoding]
2010-06-03 21:20:51

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+