Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Is Bach remedie geschikt voor rouwverwerking hond?

[Gesteld op: 21-03-2014]

Toelichting:
Onze hond Misty is 12,5 jaar. Onze hond Tanja is 16,5 jaar geworden. In januari 2014 is Tanja overleden, sindsdien heeft Misty moeite met alleen thuis zijn. Langdurig blaffen.Daarnaast is zij ook erg onrustig/nerveus als we wel thuis zijn.
Sinds 21 januari 2014 slikt ze Diazepamum 5 mg. Dit slaat niet aan in overleg met dierenarts gaan we nu afbouwen i.p.v 2 x daags 1 x daags gedurende een week. Ook een kong met wat lekkers werkt niet, hier wordt ze n.l. nog meer gestresst van. Wij zoeken nu naar een alternatief op homeopatische wijze. (gebruiken wij zelf ook bij voorkeur). Heeft een adres van een dierenarts die hier achter staat in de omgeving van Schiedam? Groet John van Eersel, 0644956623.
Antwoord:

Goedendag John van Eersel,


Dieren ervaren vaak groot verdriet wanneer hun maatje of huisgenoot komt te overlijden, sommigen gaan zelfs zover om zich zelf « dood te laten gaan » … Voor Misty luidt mijn advies : een combinatie van Star of Bethlehem en Walnut gedurende tenminste 6 weken, met dien verstande dat ik denk dat je binnen twee weken na het begin van de kuur een verbetering zou moeten kunnen constateren.


De antidepressiva moeten het lichaam verlaten, en je zou haar een soort reinigingskuur kunnen geven met bijv. een lepel groene leem in haar water per dag, of een theelepel appelazijn, of een mok brandnetelthee (kun je goed zelf maken met verse brandnetels) in de drinkbak per dag. Eenvoudige middeltjes die ik zelf ook uitgebreid heb getest en gebruik, voor mens en dier.


Het beste zou zijn om helemaal met de Diazepam te stoppen... maar ik heb niet de gewoonte om tegen dierenartsadviezen in te gaan, temeer daar deze de hond kent en onderzocht heeft !


Voor wat betreft je vraag over een homeopatisch dierenarts in de buurt van Schiedam heb ik op dit moment geen antwoord, maar ik zal even « mijn circuit » inschakelen en een oproepje via mijn FB doen om een adres, in de hoop dat iemand me helpen kan.


Als dit allemaal niet helpt, of als je het idee hebt dat er meer meespeelt, kan het heel verhelderend zijn en ook voor Misty enorm prettig, om haar « haar hart te laten luchten ». Ik bedoel hiermee, een dierencommunicatie aan te gaan om te kijken hoe ver ze is in het proces van de rouwverwerking, of er meer meespeelt, wat haar gevoelens zijn op dit moment etc. en om te proberen de curve om te keren en weer positief te laten worden. Maar daarvoor moet je wel openstaan. Als je wilt kan ik jullie en Misty daarbij van dienst zijn.


Ik hoop je met dit antwoord in ieder geval voorlopig even op de goede weg geholpen te hebben. Schroom niet om eventuele onduidelijkheden na te vragen via de « reactie » knop onder dit bericht.


Heel veel succes met de behandeling en ik zou het fijn vinden om te horen hoe het gaat met haar.


Elisabeth Bazile

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Is Bach remedie geschikt voor rouwverwerking hond?:

jankende hond
      [Gesteld in Huisdieren]
2007-10-29 10:44:01
hoe vermijd ik overenthousiasme in het spel
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-12-30 17:19:40
Hoe leer ik 't bijten van duitse herder af
      [Gesteld in Hondengedrag]
2010-06-16 22:09:11
hoe geef je de hond de juiste aandacht die hij wil
      [Gesteld in Hondenopvoeding]
2011-03-09 14:17:41
Bouvier gromt naar me dochter
      [Gesteld in Hondengedrag]
2014-04-10 16:34:57

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+