Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franÁaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiůn espaŮola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Uiterlijk » Plastische Chirurgie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Plastische Chirurgie en krijg online een antwoord van de specialist in Plastische Chirurgie

Zelf een vraag over Plastische Chirurgie? Klik hier.
Meer vragen over Plastische Chirurgie.
De huidige beheerder van de rubriek Plastische Chirurgie:
Naam: Diana Gabriels Verweijen
Bedrijf: Praktijk gabriels
Reactiesnelheid: 82 uur
Waardering: 7.4 (van max. 10)
Meer informatie over Diana Gabriels Verweijen vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Plastische ChirurgieVragen over Plastische Chirurgie via RSS. Klik hier.
RSS over Plastische Chirurgie op jouw website?Vragen over Plastische Chirurgie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Plastische ChirurgieVragen over Plastische Chirurgie via E-mail. Klik hier.

oznur

[Gesteld op: 13-03-2007]

Toelichting:
hallo,
mijn naam is oznur en ik ben 28 jaar oud
mijn probleem is dat ik heel veel bent aangekomen na mijn twee zwangerschappen.
en wil graag informatie
ik wil geen operatie maar het kuur bevalt me wel.
wil graag persoonlijke informatie als het mogelijk is

alvast bedankt,

oznur
Antwoord:
Hallo Oznur,
Je kunt het beste een afspraak maken voor een gratis advies,een mogelijkheid zou kunnen zijn H.C.G kuur daar val je ongeveer in 3 weken 10 kilo mee af.een andere optie is de SLimming- Shake ,dit is een Shake waarmee je 2 maaltijden per dag vervangd en gemiddeld 2 kilo per week afvalt Bijgevoegd ontvang je wat extra informatie over de shake en de hcg Moy Skincare
Striae Stretch Marks
Striae Acne Care
Ko-Sal Bleach Gel
Afvallen
Slimming Shake

SLIMMING SHAKE

Deze Shake is speciaal samengesteld voor mensen die snel willen afvallen en dan slank willen blijven. Met name mensen die een langzame vetverbranding hebben en moeilijk afvallen kunnen met deze Shake een goed resultaat bereiken. Met de Slimming Shake kunt u door het vervangen van uw 2 "moeilijkste" maaltijden 2 kilo gewichtsverlies per week bereiken. De inhoud van de Shake is 750 gram.

Normaal Ä 59,95 ter kennismaking Ä 49,95 voor 30 dagen

DIRECT BESTELLENUit onderzoek is gebleken dat indien mensen een laagcalorische voeding gaan gebruiken, het erg lastig is om een volledige "dekking" te krijgen van alle benodigde voedingstoffen en vitaminen. Zo is het bijvoorbeeld lastig om bij een 1000kcal dieet zodanig uitgebalanceerd te eten dat u niets tekort komt. Dit euvel wordt voorkomen door het gebruik van onze maaltijd vervangers.


De voordelen van onze maaltijdvervanger zijn verder:

De maaltijdvervanger neemt het hongergevoel weg.
Doordat in onze maaltijdvervanger veel eiwitten zitten, krijgt u al snel een verzadigd gevoel. Het is bekend dat koolhydraten en vetten veel minder snel verzadigen dan eiwitten. Vooral vetten geven pas laat een verzadigd gevoel. Hierdoor kan veel vet gegeten worden zÚnder verzadigd te raken, terwijl vet juist zoveel energie geeft. Eiwitten hebben dit in veel mindere mate.
De maaltijdvervanger zorgt er voor dat u voldoende bouwstoffen (eiwitten) binnen krijgt.
De maaltijdvervanger is zo samengesteld dat er hoogwaardige eiwitten in zitten, in een relatief hoge concentratie. Hierdoor bent u er zeker van dat uw lichaam de bouwstoffen krijgt, die het nodig heeft om alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen. De maaltijdvervanger bevat alle essentiŽle voedingsstoffen(vitamines en essentiŽle vetzuren en mineralen), zodat er geen tekorten kunnen ontstaan. De concentratie mineralen en vitamines is 3x zo hoog als bij de meeste soortgelijke producten. Het is namelijk een gegeven dat de weerstand afneemt en de kans op infectie toeneemt als men gaat afvallen. Gaat u vasten, dan heeft u dus sneller een griep of een verkoudheid te pakken. Om dit risico te beperken, zorgt onze maaltijdvervanger ervoor dat uw weerstand niet te lijden heeft. Alle essentiŽle voedingsstoffen zijn in ruime mate aanwezig.
De samenstelling van de volledige maaltijd kan voldoende aandacht krijgen.
Doordat u 2 maal per dag geen tijd en aandacht hoeft te besteden aan het bereiden van een maaltijd kan u zich helemaal concentreren op de enige volledige maaltijd die u op een dag eet. Zo kunt u zich de eerste tijd concentreren op het ontbijt of de lunchen vervolgens op het avondeten . Door te experimenteren en allerlei combinaties proefondervindelijk uit te proberen, leert u snel wat goed is en wat niet. U gaat zich realiseren dat gezond eten iets heel anders is dan wat u dacht. Het is niet saai en droog. Het kan zelfs heel aangenaam zijn. Dat leert u door toepassen van het OmegaPlan Doordat u 2 maal per dag geen tijd en aandacht hoeft te besteden aan het bereiden van een maaltijd kan u zich helemaal concentreren op de enige volledige maaltijd die u op een dag eet. De eerste tijd kan u zich concentreren op het ontbijt en vervolgens op het avondeten of de lunch. Door te experimenteren en allerlei combinaties proefondervindelijk uit te proberen, leert u snel wat goed is en wat niet. U gaat zich realiseren dat voeding en de samenstelling van gezonde maaltijden veel ingewikkelder is dan het ogenschijnlijk lijkt.
De maaltijd met de maaltijdvervanger is makkelijk te bereiden.
Wij hebben het allemaal druk en hebben weinig tijd voor de bereiding van onze maaltijden. Het bereiden van de maaltijdvervanger is makkelijk, kost weinig tijd en u weet dat u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Bovendien is het voor het aanleren van een nieuwe eetmethode gunstig dat u 2 en 1 maal per dag snel klaar bent met de maaltijdbereiding. Des te beter kunt u zich concentreren op de nieuwe manier van eten.
HCG afslankkuur

U hebt besloten een HCG afslankkuur te gaan volgen, een goed besluit. Sinds enkele jaren werken we bij Praktijk GabriŽls met de HCG kuur. Soms in combinatie met het plaatsen van een maagballon of maagband (een tijdelijke of permanente maagverkleining).

De HCG kuur biedt u de mogelijkheid om uw eetpatroon blijvend te veranderen. Door het volgen van de kuur zult u ervaren dat uw vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen verdwijnt.

Veel succes
Diana GabriŽls Verweijen, personal coach master trainer NLP


SUCCESVOL AFVALLEN !
Een nieuwe kijk op verantwoord gewichtsverlies: Snel Veilig Geen jojo-effect
Overgewicht is een groot probleem! Wanneer je te zwaar bent bestaat er een grotere kans op het ontstaan van een aantal ernstige ziektes. Op veel jongere leeftijd dan normaal. Het gaat dan o.a. om hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk en bepaalde vormen van kanker. Ook loop je een groter risico op rugklachten en gewrichtsproblemen. Overgewicht kan bestreden worden met hulp van de HCG-kuur.

Vetzucht
Er zijn drie soorten vet:

Type 1 (normaal) vormt een beschermlaag rondom de organen.
Type 2 (normaal) levert de energie voor de stofwisseling.
Type 3 (abnormaal) is het overtollige vet wat vooral ligt rondom buik, heupen, billen en dijen en is de oorzaak van vetzucht. Dit type vet gaat bij de meeste vermageringskuren pas verdwijnen nadat het type 1 en 2 vet zijn afgenomen. Dit leidt tot lusteloosheid, vermoeidheid, energietekort en een constant hongergevoel.
Wat doet de HCG kuur
Bij toediening van een lage concentratie HCG in combinatie met een 500 kcal dieet, wordt het type 3 vet afgebroken en wordt het type 1 en 2 vet intact gelaten. Hierdoor ontstaat er geen hongergevoel, moeheid en algehele slapte, wat bij de meeste vermageringskuren wel het geval is.

Snel resultaat
Gemiddeld wordt een gewichtsverlies van 400-500 gram per dag bereikt.

Veilig
In de 50 jaar dat deze methode wereldwijd wordt gebruikt zijn geen schadelijke bijwerkingen beschreven.

De kuur
De 3 - of 6 weekse kuur bestaat uit 20 respectievelijk 40 dagelijkse mini-injecties HCG, in combinatie met een 500 kcal dieet. Daarna moet een aantal weken een laag koolhydraten dieet worden gevolgd om het jojo-effect te voorkomen.

Voor de start
Vůůr u met de kuur begint vindt een kosteloos intake gesprek met de arts plaats. Er wordt gekeken of het volgen van de kuur voor u mogelijk is. Een intake formulier wordt ingevuld, waarop o.a. uw gewicht wordt genoteerd en de kuur wordt met u doorgesproken.

Kosten
3- weekse kuur Ä395
6- weekse kuur Ä595

Investeer vandaag in uw lichaam van morgen!
Succesvol afvallen, het kan !

Loopt u al jaren rond met het idee om eens echt te gaan afvallen? Denkt u weleens: 'O, kon ik maar even met m'n vingers knippen en dan weer slank en gezond zijnÖ'? Slank en gezond worden is geen sprookje, het kan. Er bestaat een kuur die uw gewichtsproblemen voorgoed op kan lossen: Het Laag Koolhydraten HCG-kuur.

Natuurlijk weet u dat uw overgewicht over het algemeen het resultaat is van te veel en te vet eten en te weinig bewegen. Daar heeft u dan vaak zelf de hand in. Maar u kunt ook zelf op elk moment kiezen voor een nieuwe toekomst. Nu bijvoorbeeld! Waarom zou u niet kiezen voor geluk en gezondheid? Waarom zou u niet kiezen voor de eenvoudigste weg om gewicht te verliezen? U hoeft niet langer te zoeken naar de oplossing van uw gewichtsproblemen en kunt meteen uw voordeel doen met de door ons opgebouwde ervaring.

ZET NU DE EERSTE STAP...
Neem de uitdaging aan, neem de verantwoordelijkheid voor uw eigen gewicht. Accepteer dat u uw gewichtprobleem meestal zelf veroorzaakt heeft en dat u het dan ook zelf kunt oplossen! Stel uzelf eens de vraag: "Wat kan ik nu, meteen al doen, om gezond, slank en fit te worden?"

Praktijk GabriŽls en het HCG kuur programma

Overgewicht vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Meer dan een miljard mensen lijden aan deze ziekte die veroorzaakt wordt door slechte voeding (een vorm van ondervoeding). Overgewicht is het gevolg van het hoofdzakelijk eten van vette snacks, suikerrijk voedsel en witte zetmeelproducten zoals spaghetti en macaroni, en het overmatig drinken van frisfrank. Het kan leiden tot welvaartsziekten als suikerziekte, een verhoogd cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en onvruchtbaarheid..

WAT IS OVERGEWICHT?
Praktijk GabriŽls gaat uit van de onderstelling dat er 'drie soorten' vet bestaan. Het eerste soort noemen we het structurele vet. Dit biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. Het tweede soort is een brandstofreserve waarvan het lichaam gebruikt maakt als het nodig is, bij kou of grote inspanning. Het derde soort is vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit ongezonde vet veroorzaakt de ziekte vetzucht (overgewicht). De meeste afvalmethodes leiden op de eerste plaats vooral tot vermindering van de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type vet aangesproken. Tegen die tijd voelt de betrokkene zich hongerig en moe en heeft hij of zij een ingevallen gezicht en slappe spieren. Deze diŽten zijn berucht om hun jojo-effect.

HET Praktijk GabriŽls HCG KUUR PROGRAMMA
Tijdens de kuur geeft men zichzelf volgens de richtlijnen zoals gepubliceerd door Dr. ATW Simeons dagelijks enkele druppels van dit zeer verdund hormoon. Gecombineerd met een vet- en praktisch zetmeelvrij 500 kilocalorieŽn dieet, leidt dit tot onmiddellijk gewichtsverlies, zonder dat men honger heeft. Hierbij wordt, zo stelt Simeons, het derde type vet omgezet in energie, en blijven de eerste twee soorten onaangetast. De voorgeschreven maaltijden uit het receptenboek zijn eenvoudig te bereiden. Fruit s' ochtends en s' avonds. Twee maal daags dierlijke eiwitten en volop groenten. Tussendoor soep met een toastje. En speciale vezels en antioxidanten om het effect te verhogen.

Als u ervoor kiest een investering in uw gezondheid te doen met hulp van het HCG-kuur programma dan krijgt u daarvoor in korte tijd een verhoogde gezondheid en een afgeslankt lichaam terug. Dit is de snelst werkende volledig verantwoorde hedendaagse afslankkuur, met een gewichtsverlies van 300 tot 400 gram per dag. Alleen het overbodige vet rond de heupen, buik, bovenarmen en dijen verdwijnt. De kuur van 23-43 dagen kan na een rustperiode van zes weken eventueel herhaald worden. Naast het volgen van deze richtlijnen is het van belang dat u dagelijks beweegt.

HET RESULTAAT
Van degenen die de kuur volgden heeft 70 tot 75 procent weinig of geen moeite op het nieuwe, ideale gewicht te blijven. De methode waarvan het HCG-kuur programma gebruik maakt heeft al meer dan 50 jaar zijn nut bewezen. Het is zoals de ervaring heeft geleerd een veilige manier van vrij moeiteloos afvallen. Bij een te lage schildklierwerking kunnen de resultaten echter tegenvallen doordat u minder afvalt dan gebruikelijk is. U kunt dan soms ook honger krijgen. U krijgt dan speciale richtlijnen waardoor u toch het door u gestelde doel bereikt, al kan dat langer duren en soms moeizaam zijn.

Meest gestelde vragen


Wat is het HCG hormoon?
Het is een afkorting van Humaan Chorion Gonadotrophine. Het is een natuurlijk menselijk hormoon. Het komt o.a. in de eerste vier maanden van de zwangerschap in grote hoeveelheden (tot 1 miljoen Eenheden) voor in het moederlijk bloed. Het wordt in hoge doseringen, soms langdurig, gebruikt bij mannelijke en vrouwelijke onvruchtbaarheid en bij de therapeutische remming van de groei van kankercellen en het HIV-virus.

Wat doet het HCG hormoon?
Er zijn diverse wetenschappelijke publicaties (Asher; Gusman; Lebon; Simeons) die in zogenaamde dubbelblinde studies aantonen dat de uitgekiende 500 Kcal. maaltijden met dagelijkse toediening van HCG leiden tot gewichtsverlies rond de heupen, dijen en buik zonder hongergevoel en met een gevoel van opgewektheid. Daardoor krijgt u een veel beter figuur. Ook klachten die verband houden met diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en pijnlijke gewrichten verminderen of verdwijnen. Laat men het HCG weg, zo stellen deze wetenschappers, dan voelt men zich slap, humeurig en hongerig, terwijl men op de verkeerde plaatsen afvalt.

Is het hormoon schadelijk voor de gezondheid?
In een zeer lage dosering zijn er geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid beschreven. Integendeel, door de gewichtsafname verbetert uw gezondheid. Na de 4e kuurdag kan hoofdpijn optreden, misschien door het vrijkomen van in het vet opgeslagen zware metalen. U kunt dan gerust Paracetamol innemen. HCG heeft volgens diverse wetenschappelijke onderzoeken een remmend effect op de groei van kankercellen en het HIV-virus.

Kan ik blijven sporten tijdens de kuur?
Dat is zeker aan te raden, maar doe het, als u het niet gewend bent, rustig aan en liefst onder leiding van een fitnesstrainer. In het zeldzame geval dat u duizelig wordt tijdens het sporten, mag u een extra halve groene appel eten. Als u spierpijn krijgt neemt u contact met onze arts op.

Kunnen alle medicijnen tijdens de kuur gebruikt worden?
De meeste medicijnen moet u gewoon blijven innemen, maar wel in overleg met onze arts. Als u hormoonpreparaten neemt, bijvoorbeeld voor de menopauze, kan het verstandig zijn het gebruik daarvan kort te staken. Dit alleen na toestemming van onze arts. Als u Thyrax (een chemisch schildklierhormoon) inneemt moet u dat eveneens melden.

Hoe vaak krijg ik een injectie?
U geeft u zelf elke dag een volstrekt pijnloze mini-injectie onderhuids in uw dijbeen.

Waarom moet ik 2 liter (water) drinken?
U dient dagelijks 2 liter te drinken. Hierdoor zorgt u voor een goede afvoer en doorstroming van afvalstoffen. Te veel koffie en thee (cafeÔnehoudend) kunnen bij sommigen een hongergevoel tot gevolg hebben. Oppassen dus. Kruidenthee (rooibos, kamille, pepermunt), groene thee en afslankthee van Dr. Kneipp zijn goede alternatieven.]

Ik hoef maar een beetje af te vallen.
Kan ik dan toch een paar kilo's verliezen met de kuur? Ja, dat kan. Uw lengte in centimeters min 110 (vrouwen) of 100 (mannen) is het gewicht dat i.h.a bereikt kan worden. Zo kunt u uitrekenen hoeveel u eigenlijk zou moeten afvallen. De kuur mag volgens Simeons nooit korter duren dan 3 weken, anders komt u daarna meteen weer aan en werkt een volgende kuur minder goed.

Welke groentesoorten mag ik niet eten en waarom niet?
Peulvruchten, kousenband, bonen. Deze bevatten teveel suikers. Suikers zijn te vergelijken met meelproducten en remmen zoals blijkt, evenals vetten, het gewichtsverlies.

Mag ik alle soorten van vlees of vis eten?
Ja, Het best bevallen witte vis of kip of kalkoen zonder vet.

Mag ik frisdranken drinken?
Tijdens de kuur mag u cola light of Crystal Clear drinken. Wij raden u echter af hiermee in het 2e en 3e deel van de kuur door te gaan i.v.m. de kunstmatige zoet- kleur- en smaakstoffen en de fosfor, die in frisdranken zitten. Deze stoffen worden bij langdurig gebruik in verband gebracht met aandoeningen van het menselijk immuunsysteem en botontkalking.

Helpt een wekelijkse injectie met een hoge dosis van het hormoon ook bij afvallen?
Ja, maar vanwege de hoge dosis raden wij deze methode nadrukkelijk af. Een 2e (vervolg) kuur werkt dan niet meer!! U kunt hartkloppingen, opvliegers en een gevoel van onrust en opwinding krijgen en flauw vallen. Niet doen dus!!

Moet ik met de pil stoppen?
Beslist niet !! Sommige centra adviseren dat omdat het daardoor lijkt dat u meer afvalt, namelijk 2 kg. water. Dat is bedrog! Deze 2 kg. komen er meteen na het stoppen van de kuur weer bij. Wij raden stoppen ook af i.v.m. een verhoogde kans op een ongewenste zwangerschap.

Ik heb gehoord dat je bij een 2e kuur soms minder snel afvalt dan bij een 1e kuur. Hoe kan dat?
Dat hangt soms af van de begeleiding tijdens de 1e kuur. Tijdens de 1e en 2e fase van de kuur zijn er bepaalde richtlijnen die u moet volgen om te voorkomen dat een 2e kuur minder succesvol is.

Ik neem al jaren lang een schildklierhormoon dat mij is voorgeschreven door de huisarts. Heeft dit invloed op het verloop van de kuur?
Het chemische schildklierhormoon Thyrax remt in bepaalde gevallen de werking van de kuur. U krijgt richtlijnen hieromtrent.
De richtlijnen voor uw HCG 500 clorieŽn dieet
Geen vet of suiker toevoegen.
Ontbijt
1 stuk fruit -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- aalbessen schaaltje
aardbeien schaaltje
abrikozen 5 stuks
ananas 2 schijven
appel 1 stuk
banaan 1 stuk
dadels 3 stuks
druiven klein trosje
frambozen schaaltje
kiwi 2 stuks
mango 1 stuk
mandarijn 2 stuks
perzik
peer
passievrucht
pruimen
sinaasappel
vijgen
grapefruit
kersen
Lunch
Sla met 1 eiwit -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- achterham 2 plakjes
amandelen 10 tot 15
geroosterd rundvlees 1 ons
biefstuk in reepjes 1 ons
bokking ongeveer 110 gram gerookt
bokking ongeveer 110 gram gestoomd
braadworst runder gegrild 75 gram
cashewnoten 10 stuks
ei
forel, gekookt of geroosterd 100 gram
garnalen 15 stuks
rundergehaktbal, gegrild 90 gram
schouderkarbonade gegrild 75 gram
hamburger gegrild 75 gram
kaas alleen 20 +
kabeljauw
kalkoenfilet
kippenpoot zonder vel, gegrild
paling 100 gram
rosbief 75 gram
riblap 75 gram
peulvruchten
vissnitzel, gegrild
wijting 75 gram
zalm 100 gram
Diner
Vlees en groente 200 gram -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- zie eiwit lunch
andijvie
asperges
artisjok
aubergine
augurken
bietjes
bleekselderij
bloemkool
broccoli
champignons
chinese kool
groene kool
knolselderij
mais
radijs
courgette
koolrabi
snijbonen
sperziebonen
sla
spinazie (niet a la crŤme)
spruitjes
rode kool
prei
venkel
Witlof
Komkommer
Tomaat
Paprika
uien
taugť
wortelen
zuurkool (zonder aardappelen)
In de loop van de avond
fruit OF 1 eiwit


Bezit de mens volharding, is niets onmogelijk
Diana Gabriels Verweijen
Beantwoord door:
Diana Gabriels Verweijen
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Plastische Chirurgie:
Borstvergroting
Facelift
Liposculpture
Liposuctie
Ooglidcorrectie
SchaamlipcorrectieGemiddelde score Plastische Chirurgie: 7.5 (645x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258132
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+