Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

GGN

[Gesteld op: 23-02-2014]

Toelichting:
Geachte mevrouw,
Ik zal een lang verhaal proberen zo kort mogelijk te vertellen. Ik ben inmiddels 52 (altijd al alleenstaande), en heb tot 8 jaar geleden last gehad van een groot alcoholprobleem, allerlei opnames gehad, maar het probleem kwam steeds terug, in die tijd ook ontzettend veel schulden opgebouwd. Toen ik in 2006 door huurschulden mijn huis werd uitgezet en ik bij de opvang van het Leger de Heils terecht kwam, ging het lichtje pas branden en drink sindsdien geen druppel meer, wel leef ik nog van een Wia uitkering waar al beslag op ligt tot aan de Beslag Vrije Voet, maar daar kan ik mij nog wel mee redden. Toen ik bij het Leger des Heils terechtkwam hebben ze mij ook begeleid naar de Gemeente, ben toen een minnelijk traject ingegaan. Ik kreeg na een jaar weer een eigen (huur) appartement en na een jaar werd ik dat minnelijke traject uitgegooid omdat ik wat gehandeld had op Marktplaats. Tot 2 jaar geleden begonnen zich de verschillende deurwaarders weer te melden, via allerlei smoesjes heb ik vrij lang een hoop op afstand kunnen houden, maar er zijn toch een paar geweest die een civiele procedure zijn gestart om een vonnis te krijgen. De grootste was/is uw eigen kantoor GGN, deze hebben enkele maanden geleden vonnis gekregen en de schuld is nu, met alle renten en kosten opgelopen tot ruim € 30000 euro. Ik heb van GGN een brief ontvangen met als titel “Aankondiging Beslaglegging op Roerende Goederen”, verder geen datum erbij, helemaal niets. Nu heb ik 90% van mijn inboedel al vanaf 2002 in bruikleen heb van mijn vader, dus daar kunnen ze volgens mij niet veel mee. Persoonlijk heb ik dan nog een fiets, een tv, en allerlei prularia zoals planten/gordijnen etc., om het huis wat op te leuken.Die persoonlijke dingen zullen denk ik bij een verkoop nog geen 500 tot 1000 euro opbrengen, volgens mij dekt dat de kosten van de verkoop (inclusief voorafgaande kosten en zo) niet eens. Kortom, ik wil best betalen maar heb niets, al beslag op uitkering, banksaldo nihil en inboedelwaarde ongeveer 500/1000 euro aangezien de rest in bruikleen is. Wat denkt u dat er gaat gebeuren en wat kan ik nog doen??

ik heb nu dus een Aankondiging Beslaglegging van GGN gekregen, krijg je dan doorgaans nog een brief wanneer ze echt langskomen of staan ze maar zo voor je deur als je er niet bent(ga binnenkort voor enkele maanden naar vrienden in het buitenland om te 'ontstressen' op advies van huisarts en toestemming UWV)

Bijvoorbaat dank.
Antwoord:

Beste,


het is, zoals de naam al zegt, een aankondiging dat er binnenkort beslag zal worden gelegd. De datum en tijdstip krijgt u nog zeker te horen.


 


Mvg. Amiella Siahaya


 


 


 

 
Reactie vraagsteller:
Tot mijn spijt heb ik maar een 2 amls waardering kunnen geven, aangezien alleen op de laatste 3 regels van de vragen is ingegaan, op de rest is helemaal niet ingegaan. Jammer, ik had van een kennis hele positieve berichten over u gehoord, ook dat u (ondanks dat u bij GGN werkt) heel objectief zou zijn als het uw eigen werkgever zou betreffen.
 
Antwoord Beheerder:

Beste,


Die informatie is dan niet helemaal juist. Ik zou nimmer negatief praten over mijn eigen werkgever.


Mvg, Amiella Siahaya

Beantwoord door:
mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya
profielpagina


Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.8 (61x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+