Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeel & Organisatie » Personeel & Organisatie-Flevoland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeel & Organisatie-Flevoland en krijg online een antwoord van de specialist in Personeel & Organisatie-Flevoland

Zelf een vraag over Personeel & Organisatie-Flevoland? Klik hier.
Meer vragen over Personeel & Organisatie-Flevoland.
De huidige beheerder van de rubriek Personeel & Organisatie-Flevoland:
Naam: Martin van den Berg
Bedrijf: Buro paraplu
Reactiesnelheid: 28 uur
Waardering: 8.6 (van max. 10)
Meer informatie over Martin van den Berg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Personeel & Organisatie-FlevolandVragen over Personeel & Organisatie-Flevoland via RSS. Klik hier.
RSS over Personeel & Organisatie-Flevoland op jouw website?Vragen over Personeel & Organisatie-Flevoland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeel & Organisatie-FlevolandVragen over Personeel & Organisatie-Flevoland via E-mail. Klik hier.

onkostenvergoeding aangepast

[Gesteld op: 31-01-2014]

Toelichting:
mijn werkgever heeft gemeend vanwege een fiscale naheffing mijn toegekende onkostenvergoeding aan te passen. in mijn arbeidsovereenkomst is opgenomen een netto onkostenvergoeding. Door de belastingdienst is echter een naheffing geheven vanwegen een te royale onkostenvergoeding bij 1 van de werkmaatschappijen waarvan ik zelf bij een van deze werkmaatschappijen werkzaam ben. De onkostenvergoeding is mij in 1998 toegekend in mijn overeenkomst en aanstelling. er is geen wijzigingsbeding in contract opgenomen. De vergoeding is al die jaren zonder enige indexatie onveranderend toegekend en uitgekeerd. Er is alleen zoals begrijpelijk een omzetting van gulden naar euro plaatsgevonden. Ook de BTW aanpassing van 19 naar 21 % is geen grond geweest om de vergoeding aan te passen .
Er is mij een voorstel gedaan vanwege de naheffing de vergoeding met 31%(is het getal welke me bij het desbetreffende werkmaatschappij niet kon onderbouwen) wil korten en verzoek hierop dit te akkoorderen. Hierop zoals u begrijpt schriftelijk gesteld dat ik mij hierin niet kan vinden. Vervolgens nog uitgenodigd voor een gesprek. Hierin heb ik aangegeven dat men de onkostenvergoeding mag vereffenen door het onder te brengen bij het loon. Inmiddels een brief gekregen dat ze dit vanwege de reductie van kosten niet kunnen en de aanpassing van onkostenvergoeding zullen doorzetten. Inmiddels al 2 loonperioden plaatsgevonden. Ik heb schriftlijk laten weten toen en nu niet akkoord te zijn gegaan en heb aangegeven dat er naar mijn mening sprake is van een openstaande rekening. Hierop tot op heden geen reactie gekregen. Vraag is moet ik mijn verhaal telkenmalen (jaarlijks) herhalen. of is 1 melding genoeg om er t.z.t wanneer het mij ontnomen bedrag een dermate omvang heeft dat een rechtsgang enig financieel effect heeft (kost mij als onverzekerde geld. Staat mij namelijk bij dat ik elk jaar een herrinnering zou moeten sturen waarin ik melding maak van de openstaande rekening daar anders mij claim verjaart. Wanneer is er overigens sprake van verjaring.
Antwoord:

Beste vragensteller,


Allereerst excusses dat het beantwoorden van de vraag lang duurt, ik ben sinds gisteren beheerder hiervan en probeer zo snel als mogelijk alle vragen te beantwoorden.


U heeft, als ik het goed lees volledig juist gehandeld in het aanvechten van de ingehouden vergoeding. Ik zou in uw geval zeker vasthoudend blijven en jaarlijks het bezwaar blijven sturen. Ook zou ik dit met uw leidinggevende besprek om hem / haar voor uw zaak te winnen.


Verjaring op achterstallig loon zit op twee jaar http://www.arbeidsrechter.nl/verjaring-vordering-werknemer-werkgever-loon-werk


Het is dus zaak om deze levend te houden. Ik raad u aan om ook in de rubriek recht uw vraag te stellen, zij kunnen u vast verder helpen hoe uw vordering veilig te stellen.


Succes.


Met vriendelijke groet,


Martin van den Berg


Buro Paraplu

Beantwoord door:
Martin van den Berg
profielpagina


Gerelateerde vragen aan onkostenvergoeding aangepast:

De gemeente trekt bouwvergunning weer in.
      [Gesteld in Ruimtelijke ordening]
2009-01-08 23:23:31
Kans of geen kans
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2009-04-15 19:47:43
Huur verhoging winkelpand
      [Gesteld in Vastgoed]
2009-07-02 11:51:12
Tips gezocht voor toelichting bezwaarschrift wmo
      [Gesteld in PGB Wmo]
2009-07-18 15:39:45
Onkostenvergoeding omzetten van netto naar bruto
      [Gesteld in Financieel]
2013-10-04 16:28:45

Gemiddelde score Personeel & Organisatie-Flevoland: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+