Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Dating
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dating en krijg online een antwoord van de specialist in Dating

Zelf een vraag over Dating? Klik hier.
Meer vragen over Dating.
De huidige beheerder van de rubriek Dating:
Naam: A B R Vriens
Bedrijf: Speedydating.nl
Reactiesnelheid: 27 uur
Waardering: 7.1 (van max. 10)
Meer informatie over A B R Vriens vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DatingVragen over Dating via RSS. Klik hier.
RSS over Dating op jouw website?Vragen over Dating op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DatingVragen over Dating via E-mail. Klik hier.

Hoe moet dit verder?

[Gesteld op: 18-01-2014]

Toelichting:
Ik heb een relatie van 4jr met mijn vriend. We wonen sinds een jaar samen in een huis dat we samen gebouwd hebben. Hij heeft twee zonen van 18 en 15 met wie de relatie heel stroef verloopt. Onlangs heeft hij geflirt met een ander omdat we volgens hem geen relatie meer hadden. Zonder het daar bij mij over te hebben. Hij vindt dat er geen relatie meer was, zegt niks en gaat zijn gang. Nu krijgt hij een job aanbieding waarbij hij de helft van het jaar in het buitenland zal zijn. Ik heb gezegd dat ik het niet zie zitten om zo vaak alleen te zitten en te zorgen voor zijn 2 kdn. Hij heeft nl Co.- ouderschap. Als antwoord kreeg ik. Ik ken nu je standpunt ok. Gisteren gevraagd wat zijn beslissing nu is over de job en kreeg als antwoord: weet het nog niet, hangt van het financiŰle af. Ik heb ondertussen wel het gevoel dat er met mijn mening geen rekening wordt gehouden. We leven ook wel meer langs elkaar dan met elkaar de laatste tijd. Hij is echt geen prater en sluit zich altijd in zichzelf op, achter zijn pc. Soms denk ik beter dat ik er een eind aan maak, maar denk dan weer aan het huis, aan mijn dochter van 18 die ondertussen hier haar draai gevonden heeft. Maar ik wil wel iemand die me het gevoel geeft dat ik het waard ben om vr te vechten enkel altijd met zichzelf bezig is. Misschien weten jullie raad hoe ik dit aanpak?
Antwoord:

Lieve schat,


zeg maar gewoon je, ik ben geen jullie. Mag ik vragen hoe oud je bent?


Ik vind de situatie echt erg naar voor je, het is best een klassiek verhaal. Hoe je moet handelen blijft altijd rot, maar dat je iets moet doen lijkt me wel duidelijk. 


Dat hij zo blijft handelen is zijn keuze, dan raakt hij jou kwijt, maar kennelijk lijkt het hem niet te boeien. Het lijkt erop dat hij lekker zijn ding doet en jou meer als bijzaak heeft.  Wat ik vind is dat mensen dat kinderen gebruiken als excuus om een situatie niet op te zeggen. Ik vind dat de grootste fout die er is. Na jaren gaat het dan alsnog fout. Waarom moet je pappen en nat houden en straks helemaal zwaar op je bek gaan? Als je emmer lek is, gooi hem dan weg. 

Beantwoord door:
A B R Vriens
profielpagina


Gemiddelde score Dating: 7.1 (31x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+