Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Persoonsrecht En Familierecht
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Persoonsrecht en familierecht en krijg online een antwoord van de specialist in Persoonsrecht en familierecht

Zelf een vraag over Persoonsrecht en familierecht? Klik hier.
Meer vragen over Persoonsrecht en familierecht.

Beheerder worden?

De rubriek Persoonsrecht en familierecht heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Persoonsrecht en familierecht Klik hier.

RSS over Persoonsrecht en familierechtVragen over Persoonsrecht en familierecht via RSS. Klik hier.
RSS over Persoonsrecht en familierecht op jouw website?Vragen over Persoonsrecht en familierecht op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Persoonsrecht en familierechtVragen over Persoonsrecht en familierecht via E-mail. Klik hier.

rechten en plichten t.o. ongeboren kind

[Gesteld op: 23-04-2008]

Toelichting:
hoi, ik ben 8 maanden zwanger en mijn vriend en ik zijn nog samen. Hij heeft het ongeboren kind nog niet erkend. Onze levensstijlen botsen heel erg, maar om de baby heb ik nog geen stappen genomen. We hebben een hele afstandelijke relatie zonder liefkozingen of iets indie richting, dat is zo gegroeid van zijn kant. We hebben eigenlijk alleen maar ruzie, om drank,(niet iedere dag maar indien te veel is hij problematisch) om geld, om straattaal en gedrag dingen die ik mijn kindje allemaal niet toewens. Mijn schoonfamilie is ook niet helemaal zuiver,wel lief maar ik ben zo bang dat die verkeerde invloeden mijn kind zullen verpesten, en dat ze bepaalde dingen normaal gaat vinden. Ik ben bang dat hij mijn kind kan afpakken, of kan verpesten zodat ze ook een straatmeid wordt, emotionele problemen gaat krijgen omdat mijn vriend zo keihard is en dingen die ik absurd vind, normaal vind. Ik ben heel erg gestressed hierdoor mede omdat ik nog steeds niet weet of ik bij hem moet blijven in de hoop dat hij het licht gaat zien, of dat ik voor mijn dochter moet kiezen en uit elkaar moet gaan, en of ik hem haar moet laten erkennen. Ze krijgt wel mijn achternaam. Ik weet wel dat hij van mij houdt en van ons ongeboren kind zal houden, maar zijn criminele verleden heeft hem gevormd en hard gemaakt en ik weet gewoon niet wat ik moet doen om mijn kind een onbezorgd en zo probleemloze jeugd kan geven.
Antwoord:

Of u uw relatie al dan niet moet verbreken, is iets waar ik u niet over kan adviseren.

Uitgangspunt is dat u samen de opvoeding van het kind ter hand zult moeten nemen en het damen eens moet worden over de structuur van de opvoeding.

Indien u een verbreking van de relatie overweegt, is het uiteraard goed om te bezien bij wie het kind zal wonen na de relatieverbreking. Deze partij zal gewoonlijk de meeste invloed hebben op de wijze van opvoeding van het kind, alleen al omdat het kind de meeste tijd bij de verzorgende ouder verblijft. In beginsel zult u dus de voornaamste invloed kunnen uitoefenen op het kind en de structuur van de opvoeding kunnen bepalen in dat geval. Zolang de vader geen gezag heeft (erkenning leidt niet automatisch tot gezamenlijk gezag) bent u volledig bevoegd om alleen alle beslissingen te nemen terzake de opvoeding.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan rechten en plichten t.o. ongeboren kind:

Diagnose Ontwikkelingsachterstand, hoe gaat dat?
      [Gesteld in Groei & Ontwikkeling]
2007-06-11 14:42:50
Leeftijd dat kind zelf mag bepalen waar hij woont
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2009-02-14 12:35:16
Woonland Belgie ww uitkering Nederland.
      [Gesteld in Europees recht]
2011-01-27 12:25:31
Verhuizen met moeder naar duitsland na scheiding.
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2011-02-03 14:20:09
zoon heeft problemen wisselmoment co-ouderschap
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2012-02-09 14:50:08

Gemiddelde score Persoonsrecht en familierecht: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+