Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

welke bachbloesem?

[Gesteld op: 01-01-2014]

Toelichting:
Hallo, ik heb een cocker ( teef) herplaatst van nu 18 maanden en ze woont hier 12 weken. Sinds 4 weken komt er een gedragstherapeut bij mij thuis voor het volgende: trekken aan de riem, uitvallen naar honden, fietsers ,auto's drukke kinderen. In de training blijkt dat ze niet agressief is maar juist onzeker naar andere honden. Het trekken aan de riem wilt maar niet lukken. Mijn cocker komt uit Slowakijje en vanuit daar een pupyyfarm in belgie..ik denk dat zij hier een hoop heeft meegemaakt. Botnijd hoort hier ook bij. Baknijd heeft ze niet..dus ze heeft wel moeten delen in het verleden. Angstig-schrikkerig hondje maar verder erg vrolijke hond, thuis althans. Met mijn kinderen gaat ze prima om. Ik denk ook dat mijn cocker mishandeld is geworden want ze schrikt erg snel..Ik ben van mening dat door middel van bach bloesem en de gedragstherapie er voor mijn cocker een hele nieuwe wereld opent. Kunt u mij helpen?
Antwoord:

Goedendag,


Allereerst mijn beste wensen voor het nieuwe jaar voor u en uw cocker.


Het is inderdaad een gelukkige combinatie : gedragstherapie en bachbloesems. Uw hond heeft zeker een ellendige periode gekend daar waar ze in het verleden verbleef en daarvoor kunt u haar de remedie Star of Bethlehem geven, voor het helpen bij de verwerking. U kunt haar eveneens Walnut geven om te helpen bij het veranderen van gedrag, het transformatieproces dat ze doormaakt. Geeft u deze twee remedies eens gedurende minimaal 6 weken. Ik denk dat u in die periode veranderingen zult zien in haar. Blijft ze wat angstig voor « van alles en nog wat » voeg er dan Mimulus aan toe gedurende een aantal weken. Gaat het beter dan kunt u geleidelijk aan afbouwen.


Vergeet niet dat bij dieren met een dergelijk verleden er héél veel geduld nodig is, en een minstens even grote dosis van het meest doeltreffende medicijn ter wereld : liefde !! Ik wens u een heel fijn leven samen toe, waarin uw hond zichzelf kan ontplooien in de wetenschap dat ze nu in een veilig en liefdevol thuis woont en waarin ze ongetwijfeld « de mens » weer kan leren vertrouwen. Laat u mij na die periode eens weten hoe het met haar gaat ?


Vriendelijke groet,


Elisabeth Bazile

 
Reactie vraagsteller:
Hallo Elisabeth,

Hartstikke bedankt voor het beantwoorden van mijn mail. Ook voor u het beste voor dit nieuwe jaar! Bedankt voor de tips voor mijn cocker. Ik heb de spullen in huis gehaald. De gebruiksaanwijzing is mij wel onduidelijk. Hoe mix ik deze bloesems? En hier komt water bij?

Groet,
Nancy
 
Antwoord Beheerder:

Dag Nancy,


In deze download staat bescchreven hoe je de bloesems kunt gebruiken. http://www.bachrescue.nl/upload/file665.pdf    Samengevat : je kunt ze puur gebruiken, maar mijns inziens is verdund in een 30 ml druppelflesje heel vaak voldoende. Bij onvoldoende resultaat kun je overschakelen op pure druppels. Let op : bij erg gevoelige doeren kan er, net als bij mensen, een beginverergering optreden. In dat geval kun je wat Rescue toedienen of als je dat niet bij de hand hebt, de dosering terugbrengen tot een half of een derde van de dagelijkse dosering om deze daarna geleidelijk aan weer op te voeren. Ik heb het enkele keren aan de hand gehad dat er bijzonder gevoelig gereageerd werd.


Ik ben benieuwd en hoop van harte dat de remedies aanslaan bij haar. Bij twijfel of problemen gewoon weer even een nieuwe vraag stellen !


Vriendelijike groet,


EB

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan welke bachbloesem?:

welke bachbloesems heeft Yaro nodig
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2010-02-08 15:23:10
Hoe kan ik mijn piepende/huilende hondje helpen?
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-10-07 12:13:09
wat kan ik teckel geven voor angst-agressie?
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-12-18 15:34:01
Westie dat op elke prikkel reageert..
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-10-19 13:48:32
Drentsche patrijshond zeer onrustig en overactief
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-11-21 11:29:09

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+