Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Dating
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dating en krijg online een antwoord van de specialist in Dating

Zelf een vraag over Dating? Klik hier.
Meer vragen over Dating.
De huidige beheerder van de rubriek Dating:
Naam: A B R Vriens
Bedrijf: Speedydating.nl
Reactiesnelheid: 27 uur
Waardering: 7.1 (van max. 10)
Meer informatie over A B R Vriens vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DatingVragen over Dating via RSS. Klik hier.
RSS over Dating op jouw website?Vragen over Dating op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DatingVragen over Dating via E-mail. Klik hier.

wat wil hij nou?

[Gesteld op: 12-11-2013]

Toelichting:
ik vind een man op mijn werk super leuk,het is wat verlegen typ.Nu vond een andere man mij ook leuk (ik hem niet)en dat heb ik tegen het verlegen typ gezegd.Ik weet dat hij die collega niet moet.Nu hebben ze pas geleden in de kantine gezeten en toen kwam ik binnen lopen.Toen hebben ze het blijkbaar over mij gehad (ja mannen kunnen ook kletsen onder elkaar)Toe zei die man die ik niet leuk vind,dat ik het vriendinnetje was van de verlegen man.Die heeft toen een rooie kop gekregen en begon te lachen.Hij heeft al tegen een collega gezegd dat hij me heel leuk vind maar geen relatie op het werk wil.Maar volgens mij broeit er echt meer bij hem want hij begint te stralen als ik bij hem in de buurt ben.En ik merk ook dat hij me in de gaten houd als hij denkt dat ik hem niet zie.En hij zoekt me op als ik op zijn afdeling bent.Wat moet ik hier nou mee ik wordt er een beetje gek van wat wil hij nou.Het verhaaltje van geen relatie op het werk klopt volgens mij niet ,ik denk dat hij wel graag wil maar niet durf ivm het geklets dat er dan komt.Maar zeg nou zelf .Dit kun je volgens mij als je gevoel voor iemand hem niet vol houden. Ps we werken niet op de zelfde afdeling,en hij weet ook niet dat ik weet dat ze tegen mijn gezegd hebben dat ik zijn vriendinnetje ben.
Antwoord:
Hoi,

Ik zou als ik jou was jezelf eerst afvragen of je een relatie op het werk wil. Er is geen richtlijn van wel of geen relatie op het werk. Het gaat ook zeker wel eens goed. Het enige dat je van bewust moet zijn dat het problemen en geroddel kan opleven.

Maar als je op date wilt met een van de, gewoon vragen of die persoon zin heeft om wat leuks mee te doen. Erom heendraaien kost alleen maar tijd en frustratie. 
 
Reactie vraagsteller:
Dat weet ik , het kan zeker tot geroddel leiden . Maar het is zo dat we niet indirect met elkaar op het bedrijf te maken hebben en dat hoef ook niet als we zelf niet willen. Hij weet dat ik hem leuk vind en gevoelens voor hem heb,ik heb ook al gevraagd of hij iets wilde doen samen ,maar daar reageert hij dan op met nee geen behoefte aan.Als ik hem links laat liggen is het niet goed,want dan doet hij er alles aan om aandacht te krijgen.Maar nu die andere man om de hoek is gekomen reageert hij echt als een haantje,want dat vind hij ook weer niet leuk.Net wat ik zeg hij is een verlegen typ (heeft na mijn info)nog nooit een vriendin gehad.Ik draai er niet om heen dat doet hij want ik weet wel wat ik wil.Soms denk ik dat hij gevoelens voor me heeft (hoe hij op mij reageert,oogcontact zoeken,plagen,lachen,stralen als hij me ziet,zoeken in de kantine waar ik zit ,na plekken gaan waar ik ben of moet zijn enz) En ik weet zeker dat hij geen spel speelt want zo is hij echt niet,want dan zou hij ook zo met andere vrouwen om gaan en dat doet hij niet.Daar gaat hij anders mee om dan met mij.Wat zou jij doen als iemand zo reageert als hij ? Dan moet hij wel gevoelens hebben anders doet hij toch niet zo???Negeren is geen optie ,want daar hebben we beiden heel veel moeite mee en houden we niet vol.Want dan merk ik aan hem dat hij weer die verlegen man wordt en zich er niet prettig bij voelt als ik hem niks ze of links laat liggen (en daar heb ik dan ook last van)
 
Antwoord Beheerder:
Als negeren geen optie is...is er maar 1 weg...recht door zee een mee uit vragen en dan erover praten. Gaan met die banaan. Het leven bestaat als vallen en opstaan. Ik hoop dat je niet hoeft te vallen. Luister naar je gevoel, proef het alsof het echt een deel van jou is, als die jou niet voor de gek houdt, dan is 1 en 1 toch 2?
Beantwoord door:
A B R Vriens
profielpagina


Gemiddelde score Dating: 7.1 (31x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+