Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Geneeskunde » Psychiatrie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Psychiatrie en krijg online een antwoord van de specialist in Psychiatrie

Zelf een vraag over Psychiatrie? Klik hier.
Meer vragen over Psychiatrie.
De huidige beheerder van de rubriek Psychiatrie:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over PsychiatrieVragen over Psychiatrie via RSS. Klik hier.
RSS over Psychiatrie op jouw website?Vragen over Psychiatrie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over PsychiatrieVragen over Psychiatrie via E-mail. Klik hier.

geheugenverlies,adhd en grensoverschrijdend gedrag

[Gesteld op: 30-10-2013]

Toelichting:
zit in n situatie met n expartner die afgelopen jaar n maand verliefd geweest is op een 14-j meisje en gekust heeft.Bewezen door politie.Beweert er niets meer van te weten,ook onze verbouwingen samen en het meeste v onze relatie(totaal 7j) is zo goed als verdwenen uit geheugen!Heeft 24j geblowed,is nu 36.Heeft adhd,gecombineerd.Had Vit.D en foliumzuur tekorten.Beseft niet dat over billen v mijn dochter (14) aaien, grensoverschrijdend is,doet dat zonder nadenken beweert hij.Ik wil weten of dit geheugenverlies komt en of ik hem kan vertrouwen met mijn kids,maw is dit n stabiel persoon??bedankt!!
Antwoord:
Hallo, ik kan niet zeggen of uw ex wel of niet te vertrouwen is, ofwel stabiel is.Het grensoverschrijdend gedrag is ernstig. Dat hij dit vergeten is lijkt me niet zo waarschijnlijk, eerder heb ik het idee dat hij geen besef heeft wat hij met zijn gedrag oproept bij meisjes. Is hij wat kinderlijk misschien? Kan hij goed voor zichzelf zorgen, heeft hij vrienden, werk, een netwerk? Als ik u was zou ik het ook eens met een vertrouwenspersoon bespreken, bijvoorbeeld uw huisarts, of iemand van het AMK.
Reageer gerust, groet Jan
 
Reactie vraagsteller:
Bedankt Jan.Nu is het wel zo dat hij serieuze onverklaarbare gaten in zijn geheugen heeft,kan dit door overmatig wietgebruik?Hij is idd wat kinderlijk,hij heeft wat opzoekwerk gedaan en wijt dit nu aan zijn adhd.Hij heeft vast werk als busbestuurder,hij beweert dan ook dat wnr hij werkt,hij een klikt maakt en volledig met zijn werk bezig is.Echte goede vriendschappen opbouwen is hij absoluut niet sterk in.Beweert dat hij nu pas beseft wat een knuffel betekent en nooit inzicht heeft gehad in emoties.Al het werk wat wij hier samen gedaan hebben(verbouwing,wetende dat ik als vrouw mee op het dak stond en gemetst heb),en dat vrienden zijn komen helpen,is hij vergeten,in zijn herinnering heeft hij alles alleen gedaan..heb al met enkele hulpverleners gepraat en die raden me aan eens bij een psychiater te horen naar antwoorden.Hij heeft zich herpakt nu,gestopt met blowen,psychologe ah gaan,relatine aan het nemen,maar doet soms toch nog dingen waar hij blijkbaar niet over nadenkt,beweert hij wnr ik hem ermee confronteer,dat vind ik erg zorgwekkend.Kan adhd zo'n draagwijdte hebben?Ik vind het verschrikkelijk moeilijk om in te schatten welke verantwoordelijkheid ik hem kan geven nr de toekomst toe mbt de kinderen,wonen nu nog onder hetzelfde dak maar wnr het huis verkocht is,komt er logischerwijs co-ouderschap maar weet niet of dat n goed idee is.Bedankt alvast!
 
Antwoord Beheerder:
Hallo, moeilijk te zeggen wat er met je ex aan de hand is. Ik denk dat cognitief onderzoek zeer wenselijk is. Dit betekent een verwijzing van de huisarts, naar een GGZ instelling of zelfstandig psychiater. Co-ouderschap? Er moeten hele goede afspraken worden gemaakt. hebben jullie 1 dochter? Wat vindt zij ervan, kan zij haar grenzen goed aangeven. Hoe ziet zij haar vader, kun je met haar praten over co-ouderschap en hoe zij dat ziet? Zij moet gewoon weten wat toelaatbaar is en wat niet. Haar vader lijkt me niet iemand met kwade bedoelingen, hij moet wel besef hebben van wat mag en niet mag, kan en niet kan. je dochter moet dit ook weten. Praat erover.
Tot zover, groet Jan
Beantwoord door:
Jan Duits
profielpagina


Gerelateerde vragen aan geheugenverlies,adhd en grensoverschrijdend gedrag:

Hoe kan ik assertiever zijn?
      [Gesteld in NLP]
2007-02-26 20:04:58
Mijn kat valt regelmatig zijn eigen staart aan.
      [Gesteld in Katten]
2008-05-29 10:51:23
Waarom is mijn kat zo gretig?
      [Gesteld in Kattengedrag]
2010-01-07 17:44:19
Mijn hond begint te slopen wat kan ik doen?
      [Gesteld in Hondengedrag]
2010-02-22 14:27:05
Wat te doen met jarloerse stiefzoon?
      [Gesteld in NLP]
2013-09-07 01:47:07

Gemiddelde score Psychiatrie: 8.2 (163x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+