Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Rechtshulp » Rechtshulp-Noord Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Rechtshulp-Noord Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Rechtshulp-Noord Holland

Zelf een vraag over Rechtshulp-Noord Holland? Klik hier.
Meer vragen over Rechtshulp-Noord Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Rechtshulp-Noord Holland:
Naam: Yoeri Arends
Bedrijf: Juridische gabber
Reactiesnelheid: 157 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Yoeri Arends vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Rechtshulp-Noord HollandVragen over Rechtshulp-Noord Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Rechtshulp-Noord Holland op jouw website?Vragen over Rechtshulp-Noord Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Rechtshulp-Noord HollandVragen over Rechtshulp-Noord Holland via E-mail. Klik hier.

Hoe en waar kan ik hulp krijgen

[Gesteld op: 16-10-2013]

Toelichting:
Sinds januari 2010 woon ik in een woning waar tot voor kort de verwarming in de woonkamer het bijna niet deed, de radiator werd pas na ruim een uur een beetje lauw, hij stond wel helemaal open.
Hierover heb ik verschillende keren zeker drie keer en misschien wel vier of vijf keer, woningbouwvereninging Stadgenoot gebeld en gevraagt of er iemand kon komen kijken, er zijn daarna zeker wel zes keer mensen geweest om naar de cv te kijken, maar zonder resultaat. Onderhand had ik op 28 februari 2011 een jaar afrekening van 539,04 euro, dit, terwijl ik een normaal bedrag (77 euro) aan maandelijkse energie kosten betaal. Op 28 december 2011 kreeg ik een jaar afrekening van 293,76 euro, tewijl in dat afgelopen jaar 107 euro betaalde aan energie kosten en op 28 December 2012 een jaar afrekening van 363,93, terwijl ik dat jaar 100 euro betaalde. Energiedirect waar ik klant van ben, vertelde mij dat de gasprijs erg gestegen was en dat zulke jaarafrekeningen normaal waren.
Hiervan uitgaande en mijn af en toe gebrek aan concentratie vanwege de ziekte van Lyme, dacht ik dat er niks aan te doen was, vooral ook omdat ik al zoveel keer aan de woningbouw gevraagt had naar de verwarming te komen kijken.
Nu is er een paar maanden geleden iemand van de cv service geweest, die jaarlijks de cv schoon maakt, en nu ineens doet mijn vewarming het gewoon goed, binnen een paar minuten is hij heet.....blijkt dus dat al die keren dat ik om een reparative vroeg, de verwarming nooit goed gemaakt was. Ik vraag nu de woningbouw om een vergoeding. Ik had een brief (email) gestuurd en krijg als antwoord, dat de firma AVM standaard onderhoud aan mijn cv heeft gepleegd, waarbij geen bijzondere werkzaamheden zijn verricht en de woningbouw daarom mijn verzoek om vergoeding niet honoreren.
PS ik heb altijd een laag stroom verbruik, daar heeft het absoluut niet mee te maken. Ik kan alles aantonen, behalve dat er mensen zijn geweest om naar de cv te kijken en dat ze hier met van alles bezig zijn geweest, zonder resultaat.
Afgelopen (lange en koude) winter heb ik de verwarming niet aan gehad, omdat ik de gas rekening dus niet kon betalen en heb met mijn jas aan geslapen, ook omdat ik nog het geleende geld van de jaarafrekeningen aan het af betalen ben.
Ik hoop dat u iets voor mij kan betekenen.
Met hartelijke groet,
Martina de Pater
Antwoord:

Goede avond,

Ik ben de nieuwe beheerder. Is uw vraag nog actueel?

Mvg,

 
Reactie vraagsteller:
Ja zeker, nadat ik de woningbouw geantwoord had, dat AVM geen standaard uitvoeringen heeft gedaan(dat kon ik beoordelen, inzoverre, omdat een van de mannen bijna heeft staan vloeken omdat hij het euvel niet kon vinden, mijn radiator recht gezet had, omdat die scheef hing, ik heb met ze meegelopen en heb duidelijk gezien dat ze over het probleem zaten na te denken, er was nog een heen en weer gepraat, ik vertelde dat degene die de nieuwe ketel had geplaatst (er zat eerst een moederhaard) het niet goed had gedaan, dat had de man gezegt, die daarna was komen kijken, etc.)en dat mijn verwarming het wel degelijk na de laatste service beurt ineens goed deed; misschien hadden ze de keren dat ze waren komen kijken idd enkel standdaard uitvoeringen "geen bijzondere werkzaamheden"!gedaan, dan is dat ook een wanprestatie, omdat er dan blijkbaar meer gedaan had moeten worden dan "standaard uitvoeringen".
Enfin Stadgenoot heeft mij naar AVM verwezen, omzelf met hen in discussie te gaan en een vergoeding aan hen te vragen, dat heb ik gedaan, heb daar nog geen antwoord op gekregen, ik had hen een maill gestuurd, op aanraadde van de telefoniste.
Daar zal ik u waarschijnlijk later over willen informeren, want ik neem aan dat ze mij ook met een kluitje in te riet gaan sturen, vooral omdat ze niet de waarheid of een schijnwaarheid hebben verteld tegen Stadgenoot.
Maar ik had Stadgenoot een reparatieverzoek gedaan en zij hebben toen AVM in de arm genomen, ik stel Stadgenoot toch ook verantwoordelijk, maar zij nemen die verantwoording niet, ze zeggen nooit klachten te hebben gehad en gaan er van uit dat AVM de waarheid spreekt, en geloven mij dus niet.
Met vriendelijke groet,
Martina de Pater
 
Antwoord Beheerder:

Goede avond,

Wat een vreemde gang van zaken. Ik ga u adviseren om contact op te nemen met het Juridisch Loket en wel om het volgende, dit gaat over huurrecht en dat kan behoorlijk lastig zijn. Uw vraag gaat ook over aansprakelijkheidsrecht en dat is helemaal lastig recht. Alleen al om deze reden heeft het de voorkeur voor een advocaat. Als u via het Juridisch Loket gaat heeft u recht op een pro-deo advocaat.

Mvg,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hoe en waar kan ik hulp krijgen:

Thuiswerkers hoe belasting betalen?
      [Gesteld in Belastingen]
2007-02-07 16:23:22
Toestemming nodig?
      [Gesteld in Gezondheidsrecht]
2009-06-05 06:33:00
vots zaak advocaat ja /nee 29/10/09
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2009-10-24 23:08:53
ik heb inburgering gehad en wil ik zorg studieren
      [Gesteld in Studiekeuze]
2011-05-21 11:17:30
hallo ik heb een vraag
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2013-02-28 12:54:31

Gemiddelde score Rechtshulp-Noord Holland: 10.0 (4x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+