Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Jurist » Jurist-Limburg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Jurist-Limburg en krijg online een antwoord van de specialist in Jurist-Limburg

Zelf een vraag over Jurist-Limburg? Klik hier.
Meer vragen over Jurist-Limburg.
De huidige beheerder van de rubriek Jurist-Limburg:
Naam: Koen
Bedrijf: Koens
Reactiesnelheid: uur
Waardering: 0.0 (van max. 10)
Meer informatie over Koen vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Jurist-LimburgVragen over Jurist-Limburg via RSS. Klik hier.
RSS over Jurist-Limburg op jouw website?Vragen over Jurist-Limburg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Jurist-LimburgVragen over Jurist-Limburg via E-mail. Klik hier.

Geschil met vertrekkend verhuuurster

[Gesteld op: 15-10-2013]

Toelichting:
Hebben een huis toegewezen gekregen van de woningbouwvereniging, voor overname diverse keren bij elkaar gekomen om het te krijgen van de overname. voor dik bedrag hebben wij diverse overgenomen ook de inbouw app..in de keuken. bij sleuteloverdracht werd ons door de woningbouwvereniging medegedeeld dat wij echter de bestaande keuken met inbouw app.. overnemen van de woningbouw, terwijl wij een x bedrag neer gelegd hebben voor de apparaten. Op het einde hebben wij met de vertrekkende verhuurster afgesproken toen wij dit hierboven niet wisten dat wij bereid waren om onze rvs vaatwasser afstaan voor de app in de keuken! Ze vertelde dat ze ermee akkoord ging, maar heeft ons de hele tijd voorgelogen dat alles 100% werkt! De inbouw vaatwasser wat er stond is de display defect en de veer van de deur van de vaatwasser is kapot. Onverwachts staat de vorige bewoonster aan de deur dreigend stampij te maken voor de onze vaatwasser (rvs) die ze wil hebben. We hebben haar duidelijk gemeld dat wij alles hebben overgenomen hebben van de woningbouw en dat ze haar oude vaatwasser die wij reeds eruit hebben gehaald om dat die niet werkt mee mag nemen. hiermee gaat ze niet mee akkoord. Ze heeft heel veel verzwegen met de overnames. woningbouw heeft ons echter te kennen gegeven met de sleuteloverdracht dat wij alles overnemen van woningbouw! Ze bemoeien zich nergens mee bij overnames. Vertrekkende verhuurster eist echter onze funcineerend vaatwasser, waar wij niet mee akkoord gaan omdat ze ons al die tijd heeft voorgelogen. Ze eist ook nog eens een miele rvs vaatwasser die nooit hebben gehad.Ze is in gebreke gebleven en wij moeten dan onze vrij nieuw vaatwasser afstaan voor niet werkend vaatwasser!! wat kunnen wij het beste doen.
Antwoord:
Geachte heer/mevrouw,

Aangezien de vorige verhuurster niet eerlijk is geweest over de deugdelijkheid van de spullen in de woning, heeft zij u een verkeerde voorstelling van feiten gegeven. U was immers nooit akkoord gegaan met deze overeenkomst als u een juiste voorstelling van feiten had gehad. Op grond hiervan is de overeenkomst, die u met de vertrekkende verhuurster heeft gesloten, vernietigbaar, en hoeft u na het vernietigen van deze overeenkomst uw vaatwasser, die het wel doet, niet af te staan. Ik begrijp ook uit uw verhaal dat u aan de vorige verhuurster onterecht een bedrag heeft betaald voor de overname van spullen in de woning, omdat u de spullen sowieso al overnam van woningbouw? In dat geval heeft ze u bedrogen door u onterecht een bedrag te laten betalen voor spullen die u toch al zou overnemen via de woningbouwvereniging. U zou het bedrag dat u onterecht betaald heeft voor deze spullen kunnen terugvorderen van de vorige verhuurster op grond van onverschuldigde betaling.

Mocht u nog overige vragen hebben dan kunt u zich wenden tot mijn kantoor. Alle contactgegevens staan vermeld op mijn website. Ik wens u in elk geval heel veel sterkte in deze kwestie.

Met vriendelijke groet,

Fleur Kraamer-Smeets
www.legalposition.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Geschil met vertrekkend verhuuurster:

schadevergoeding bij stoppen vennoot?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2010-03-24 19:13:09
mag ik de 2ehandsdealer aansprakelijk stellen?
      [Gesteld in Juridisch]
2013-10-08 10:58:40
Heb ik totaal geen rechten mbt mijn auto?
      [Gesteld in Advocaten-Gelderland]
2014-09-26 11:55:40
Ik heb een auto bij een dealer gekocht
      [Gesteld in Rechtshulp-Utrecht]
2014-10-27 15:48:44
Wet grond- en nagelvast van toepassing of niet?
      [Gesteld in Hippisch recht]
2015-12-15 16:26:25

Gemiddelde score Jurist-Limburg: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+