Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Europees Recht
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Europees recht en krijg online een antwoord van de specialist in Europees recht

Zelf een vraag over Europees recht? Klik hier.
Meer vragen over Europees recht.
De huidige beheerder van de rubriek Europees recht:
Naam: Nic
Bedrijf: Europa correct
Reactiesnelheid: 32 uur
Waardering: 7.2 (van max. 10)
Meer informatie over Nic vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Europees rechtVragen over Europees recht via RSS. Klik hier.
RSS over Europees recht op jouw website?Vragen over Europees recht op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Europees rechtVragen over Europees recht via E-mail. Klik hier.

In Nederland werken met Spaanse werkvergunning.

[Gesteld op: 01-10-2013]

Toelichting:
Wat zijn de opties voor een Marokkaan die 8 jaar in Spanje onafgebroken heeft gewoond en met een Spaanse werkvergunning voor lange tijd daar heeft gewerkt om naar Nederland te komen wonen/werken? (Residencia larga duracion autoriza a trabajar) (V-M) Wat is ervoor nodig om hier te mogen werken? Wat is het verschil tussen een Spaanse werkvergunning en een Nederlandse werkvergunning. Of kan hij het beste 2 jaar wachten zodat hij volledig Spaans burger is? Hoe lang mag hij dan op bezoek komen in Nederland en hoeveel tijd moet er dan tussen de bezoeken aan Nederland zitten? Bij voorbaat Dank!
Antwoord:
DFe opties zijn de volgende. U kunt met deze verblijfskaart, voor langdurige ingezetenen meteen naar NL komen. U bent daardoor vrijgesteld van de MVV en behoeft geen NL examen af te leggen. U kunt dan 3 maanden vrij in NL verblijven zich dan melden bij de IND voor een NL verblijfsvergunning. De enige voorwaarde is dan wel dat u een verblijfsdoel aantoont en dat u dus b.v. een werkgever heeft of u studeert etc. Dat zijn dus de opties. U behoeft dus niet te wachten op het paspoort. Dit alles is ook te vinden op de IND site. Veel succes.
Beantwoord door:
Nic
profielpagina


Gerelateerde vragen aan In Nederland werken met Spaanse werkvergunning.:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Werken na vroegpensioen nieuwe werkgever.
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-01-14 19:13:33
Geachte, Overname door een buitenlands bedrijf
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-06-03 16:58:19
gemeenschap goederen
      [Gesteld in Notaris-Utrecht]
2011-09-11 00:22:04

Gemiddelde score Europees recht: 7.2 (62x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

  • Ron Jedema
    9.3
  • Anita
    9.0
  • Toors
    9.0
  • Totalen:

    Vragen:  257311
    Beheerders:  1023

    Gemiddelden:

    Reeds beantwoord:  99 %
    Reactiesnelheid:  168 uur
    Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+