Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Overheid » Verklaring Omtrent Het Gedrag
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Verklaring omtrent het gedrag en krijg online een antwoord van de specialist in Verklaring omtrent het gedrag

Zelf een vraag over Verklaring omtrent het gedrag? Klik hier.
Meer vragen over Verklaring omtrent het gedrag.

Beheerder worden?

De rubriek Verklaring omtrent het gedrag heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Verklaring omtrent het gedrag Klik hier.

RSS over Verklaring omtrent het gedragVragen over Verklaring omtrent het gedrag via RSS. Klik hier.
RSS over Verklaring omtrent het gedrag op jouw website?Vragen over Verklaring omtrent het gedrag op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Verklaring omtrent het gedragVragen over Verklaring omtrent het gedrag via E-mail. Klik hier.

Krijg ik mijn VOG nog wel?

[Gesteld op: 16-09-2013]

Toelichting:
Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van een onlangse gebeurtenis heb ik een prangende vraag waar u hopelijk een antwoord heeft.
Ongeveer een maand geleden ben ik akkoord gegaan met een transactie schikking voor 220€ vanwege een vermeende betaling met een 'nep' briefje van 20€. Na via mijn advocaat alsnog een verzoek in te hebben gediend om de transactie terug te draaien en alsnog tot seponatie overgaan, heb ik te horen gekregen dat de transactie onherroepelijk heeft plaatsgevonden.
Ik heb in mijn verklaring bij de politie duidelijk aangegeven dat een blokkade op mijn weg naar een VOG voor een verkeersvlieger uiterst ongewenst is. Hierop volgde het advies van de rechercheur dat er een transactievoorstel is en dat daarmee de kous af zou zijn.
Het zat mij niet geheel lekker, vol goede moed ben ik naar mijn advocaat gegaan die mij vertelde dat een VOG, en al helemaal voor verkeersvliegers, moeilijk(lees zeer onwaarschijnlijk) te verkrijgen is na dit voorval.

Mijn vraag is dus nu, krijg ik mijn VOG nou wel of niet meer? Hoe kan ik erachter komen of ik de verklaring wel of niet krijg zonder daarbij een luchtvaart maatschappij te betrekken?
De laatste vraag is, mocht het voorval desastreuze gevolgen hebben voor de aanvraag van een VOG voor mijn functie, is daar dan een termijn aan verbonden?

Verder wil ik erbij vermelden nooit in aanraking met justitie te zijn geweest. In Februari van dit jaar heb ik nog een VOG gekregen.

Met vriendelijke groet
Antwoord:

Geachte heer,

Ik ben het met uw advocaat eens. Naar een aan redelijkheid grenzende waarschijnlijkheid zal in de toetsing worden beoordeeld dat u voldoet aan het zogenaamde objectieve criterium in de Beleidsregels. Dat wil zeggen dat uw aanvraag in beginsel zal worden afgewezen.

U ontvangt daarvan een voornemen waarop u schriftelijk uw zienswijze kunt geven. U doet daarmee een beroep op het zogenaamde subjectieve criterium. Mogelijk dat er in uw situatie sprake is van zeer bijzondere omstandigheden die het rechtvaardigen uw persoonlijk belang boven dat van het algemeen belang van een veilige(re) samenleving te beoordelen. Jurisprudentie geeft aan dat het verlies van werk of het vooruitzicht daarop niet wordt gewaardeerd als een bijzondere omstandigheid. Ook de omstandigheden op, rond, en van het strafbare feit leveren niet zo'n waardering op.

 

Voor de aanvraag is een belanghebbende nodig. De belanghebbende bepaalt namelijk het screeningsprofiel.

De standaard terugkijktermijn bedraagt vier jaar. Mocht u de aanvraag doen voor u de leeftijd van drieëntwintig jaar hebt bereikt, geldt een terugkijktermijn van twee jaar.

Tot uw dienst.

Hartelijke groet, Gert van de Griendt.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gemiddelde score Verklaring omtrent het gedrag: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+