Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

hoe zag mijn meest recente vorige leven eruit

[Gesteld op: 10-09-2013]

Toelichting:
Op dit moment speelt er heel veel in mijn huidige leven, veel nare dingen die zeker een positieve draai kunnen krijgen. Ik geloof er namelijk in dat de mensen waarvan ik hou dichter bij me komen te staan. Ik merk de laatste tijd hoe belangrijk bepaalde mensen voor me zijn en hoe ik erg ik diegenen mis die er niet meer zijn, ook al weet ik zeker dat ze nog bij me zijn.
Re´ncarnatie is voor mij iets bijzonders en ik zou graag iets meer willen weten over mijn meest recente vorige leven, ook om mezelf beter te begrijpen. Ik ben zorgzaam, maar sla hier soms wat in door. Ik vergeet mezelf en neem de zorgen van anderen op mijn schouders. Echter geef ik mezelf minder snel aan een vreemde. In de afgelopen periode, waarin het erg zwaar was voor mij, ontmoete ik iemand waarbij ik het gevoel had dat ik hem al kon. We maakten elkaar zinnen af en we dachten op dezelfde wijze. Nu, na een maand, heb ik de rust voor mezelf genomen. Ik heb het gevoel dat dit alleen kwam, doordat we gelijke karakters hebben. Ik weet van mezelf dat ik dit altijd doe, echter heb ik mezelf nog nooit zo aan iemand gegeven en al helemaal niet aan een vreemde. Het is niks voor mij dat ik deze persoon op deze wijze heb ontmoet.
Ik vraag me af of ik eerder zo hard kon zijn. Ik vergelijk mezelf vaak met mijn overgrootmoeder die ook erg hard en koud kon zijn. Ik kan dit soms ook, misschien als zelfbescherming, maar als iemand in mijn hart zit dan kan ik heel warm zijn en dan heeft dat een prioriteit op alles. Zelfs mensen die in mijn hart zaten en die de meest vreselijke dingen hebben gedaan, kan ik niet wissen. Al met al mede door de laatste gebeurtenissen ben ik benieuwd naar een glimp van een eerder leven en de wijze waarop ik in dit leven terecht ben gekomen. Als buitenbeentje binnen een gezin en tegelijkertijd het hart van.
Antwoord:

De rubriek is bedoeld voor algemene vragen over vorige levens, niet over (te) persoonlijke. Mocht ik spontaan beelden of informatie ontvangen over een vorig leven  van een vraagsteller omdat het taalgebruik dat toelaat, dan zal ik dat wel doen.

Jouw vragen doorlezend, 'zie' ik niet direct een recent vorig leven. Ik 'zie' meestal beelden en informatie uit levens die emotioneel niet goed afgerond zijn. Wat ik wel 'zag' waren beelden van een prostituee, een vrouw die dit oudste beroep van de wereld in een vorig leven uitoefende, en daarmee mensen over haar grenzen liet gaan. Zij werd koud en afstandelijk in haar houding naar mannen toe, een hautaine houding, zodat ze dat beroep toen aankon.

Jij bent nu niet koud of hard, je kunt die karaktertrek wel makkelijk herkennen bij anderen, omdat je ook ooit zo was. Toen was het nodig voor 'zelfbescherming'.

Als je vaker 'iemands zinnen afmaakt', ben je misschien paranormaal gevoelig. Het hoeft niet te betekenen dat je iemand al uit een eerder leven kent, wel zegt het wat over de mogelijkheid die jij in je hebt om goed af te stemmen op een ander. Daarbij moet je uitkijken dat je dat niet teveel doet, hou je eigen grenzen in acht.

Mogelijk recent vorig leven zou dus iets te maken kunnen hebben met oorlog en grensoverschrijding. Zeker weten doe ik dat niet, daarvoor is je informatie te summier.

Mvgrtn. MN

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan hoe zag mijn meest recente vorige leven eruit:

Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
Waar haal ik "het"vandaan.....
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-01-31 17:27:37

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258138
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+