Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

Last van vervelende dromen.

[Gesteld op: 21-07-2013]

Toelichting:
Hallo. De laatste tijd heb ik nogal last van veel vervelende dromen. De afgelopen tijd zijn er bij mij dan ook nogal wat vervelende dingen gebeurt zoals het verongelukken van een oud klasgenootje van mij.

Nu heb ik vannacht echter een hele vervelende droom gehad over een familie lid van mij. Ik droomde dat bij mijn moeder bij de achterdeur een doodskist stond en dat de lijkschouwer naar de kist kwam lopen met mijn nicht op zijn schouder, dood. Hij legde haar in de kist, ze droeg gotic kleren (wat mijn nicht absoluut niet is) en ik zag haar meerdere malen liggen. Wat kan hier de betekenis van zijn?

De vader van mijn nicht (uit de droom) heeft een ernstige vorm van kanker. en kan ook niet meer genezen. Ik weet en bereid me er ook op voor (hoe er het ook is) dat hij het niet lang meer zal maken hier.
Antwoord:

Beste,

Zoals je zelf al schrijft, is jouw nicht niet jouw nicht. Datzelfde geldt voor de andere personages uit jouw droom. Dromen weerspiegelen namelijk aspecten van jezelf ("Taal der Goden").

Mannelijke personen verwijzen doorgaans naar yang (mannelijke) eigenschappen IN jezelf. Jouw nichtje staat dus voor een (vrouwelijk) yinaspect dat je hebt laten doodgaan IN jezelf. Het lijkt de hoogste tijd om die kwaliteit (in jezelf) weer te activeren. Hoe je dat kunt doen, kun je opvragen via een droom.

Het wordt wel tijd jezelf een diepgaand een aantal indringende vragen te stellen over jouw levenshouding (levensinstelling). De "vader" in jezelf is op sterven na dood!

Overigens, wanneer je op een dieper niveau aan de slag gaat met jouw droom, zul je ontdekken dat de droom veel minder - zelfs vaak veel mooier - dramatisch is dan je nu aanneemt.

Sterkte en succes met jouw verdere dromen

CeesWillem

SunVitaLife - Het Beste Leven

 
Reactie vraagsteller:
Hallo CeesWillem,

Bedankt voor Uw snelle reactie.

Hoe zou ik dit kunnen opvragen via een droom? Op dit moment ben ik vrij veel bezig met mijn levenshouding/instelling. Ik ben bezig om mij te gaan verdiepen in de dingen die ik meer kan dan anderen, hierbij doel ik op het spirituele vlak of ook wel mijn 6e zintuig, waarnemingen.

Ik ben zeer benieuwd naar Uw reactie.

Groetjes L.
 
Antwoord Beheerder:

Beste L.

Dank je wel voor je reactie.

Het opvragen van een verklarende/aanvullende droom, is vrij eenvoudig. Je gaat gewoon slapen met het verzoek om een dergelijke droom aan ....(aan wie of wat je dat vraagt, hangt een beetje van je eigen insteek af. Kan "God(in)" zijn of een verwant "etiket" voor een specifieke kwaliteit  in jezelf die feitelijk zit te wachten op jou en jouw graag van dienst is.) Dit vraagt wel om een oprechte bereidheid van jou om te gaan samenwerken met, wat ik noem, jouw Innerlijke Wijsheid (er zijn tal van etiketten/namen voor. Kies er een die het beste bij jou past). De formulering van de vraag is wel belangrijk en ook een receptieve houding om "leiding" in jouw leven toe te laten (ons mens-zijn is wat dat betreft enigszins beperkt/geconditioneerd).  Bereidheid is daarin een sleutelwoord (anders dan willen) en het meest praktisch is de hoogst mogelijke energie in jouw leven te verwelkomen/toe te laten. Die gaat wel voor op jouw eigen belangen(tjes) van jouw persoonlijkheid/ego en dat is even wennen voor jou, maar toch...

Feitelijk activeer je daarmee een sluimerende kwaliteit IN JOU die jou graag van dienst zal zijn om inhoud en kwaliteit van je leven te verhogen.

Overigens kun je alle personen, dieren en dieren in/uit jouw dromen ook vervangen door bepaalde kwaliteiten in jezelf. Welke dat zijn weet alleen jouw Innerlijke Wijsheid en daarom is het minder gewenst jouw dromen te laten duiden daar andere mensen.

Desgewenst kun je hierover - zaken van meer persoonlijk aard - verder met mij communiceren via info@sunvitalife.com. Immers niet alles is geschikt om op internet te publiceren.

CeesWillem

SunVitaLife - Het Beste Leven 

Beantwoord door:
CeesWillem
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan Last van vervelende dromen.:

Onterechte schenking of toch niet?
      [Gesteld in Jurist-Zeeland]
2009-10-31 19:15:25
Namaak van ugg
      [Gesteld in Intellectuele Eigendom]
2009-11-30 17:40:40
nagemaakte uggs uit amerika
      [Gesteld in Intellectuele Eigendom]
2009-12-21 20:53:43
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+