Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Advocaten-Noord Brabant
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Advocaten-Noord Brabant en krijg online een antwoord van de specialist in Advocaten-Noord Brabant

Zelf een vraag over Advocaten-Noord Brabant? Klik hier.
Meer vragen over Advocaten-Noord Brabant.

Beheerder worden?

De rubriek Advocaten-Noord Brabant heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Advocaten-Noord Brabant Klik hier.

RSS over Advocaten-Noord BrabantVragen over Advocaten-Noord Brabant via RSS. Klik hier.
RSS over Advocaten-Noord Brabant op jouw website?Vragen over Advocaten-Noord Brabant op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Advocaten-Noord BrabantVragen over Advocaten-Noord Brabant via E-mail. Klik hier.

Advocaat gehuurd om mijn onschuld te bewijzen

[Gesteld op: 23-06-2013]

Toelichting:
Ik ben beschuldigd voor heel veel dingen,door een curator van fraude.Deze man kwam aan onze deur mijn man heeft er nu nog een pyschisch trauma aan overgehouden zo is hij onterecht behandeld over iets wat ik gedaan zou hebben.Mijn naam stond in een document maar ik had deze BV al een gehele tijd niet meer.De nieuwe eigenaar had met mijn oude bv allerlei geen nette zaken verricht hij was failliet.Alleen hij en niet ik.
Omdat de bv mijn meisjes naam had en de nieuwe eigenaar deze had moeten veranderen niet gedaan.kwam die curator bij mij want ik heet .... ja mijn meisjes naam.Mijn man is vriendelijk gebleven alleen de curator niet hij ging dreigen van waar is je vrouw.Maar ik kwam thuis mijn man helemaal over zijn toeren heb een advocaat gebeld en moest mijn onschuld bewijzen.
Is mijn bijna allemaal gelukt zelfs de rechtbank heeft de naam gewijzigd van de bv .En door al mijn bewijzen dat ik niet de persoon was is er geen rechtzaak gekomen die wel gepland stond.Ik ben dus nu 5000 euro lichter en de curator die zijn huiswerk niet goed had gedaan heeft geen centje pijn.Maar mijn gezin als de deurbel gaat is niet meer het gezin zoals we vroeger waren.Er is geen rechtzaak gekomen even stil geweest maar nu het volgende mijn auto staat op de oude bv ivm kleine financiering deze betaal ik zelf heel lang automatisch van mijn prive.Bij de verkoop heb ik financiering gevraagd auto over te schrijven alles opgestuurd maar niet gebeurd niemand heeft ergens aan gedacht alles werd toch betaald door mij prive.Tot vorige week curator bel die auto moet je inleveren ik zeg waarom omdat deze op de bv staat.ik zeg hu ik heb gemeld dat ik oude bv verkocht heb en ik de auto niet heb mee verkocht staat ook niet op de balans heb hem nooit ingebracht in die bv ook geen btw terug gevorderd niks alles zelf betaald.Maar nu ben ik weer aan bewijzen dat die auto niet verkocht was aan eigenaar en die financiering ook niet was overgegaan.ik betaald ook al die tijd wegenbelasting alles.
dus al 1 jaar .Weer kosten .hoe is het mogelijk dat ik mijn onschuld moet bewijzen 1 naam niet ok ik ben het niet en al die beschuldigingen waarom gaat die curator nu omdat ik mijn onschuld heb bewezen niet betalen .Ik heb echt niks gedaan maar de curator speelt mooi weer.EN ik ben heel veel geld armer en mijn gezin en ik hebben er een nare tik aan overgehouden is hier iets aan te doen is deze man aan te pakken?kan ik dat kantoor aansprakelijk stellen .en zorgen dat hun mijn rekeningen gaan vergoeden.
Antwoord:

Geachte mevrouw,

Ik begrijp dat een auto op naam van een oude BV die u verkocht heeft door de curator wordt gevorderd, terwijl die auto niet is mee verkocht met die BV. Het is overigens aan de curator te bewijzen dat de auto wel is mee verkocht. Het lijkt mij dat uit de bescheiden van de verkoop, de inventarislijst , en de balans blijkt dat de auto niet is mee verkocht.

Verder begrijp ik dat u schade heeft geleden (ongeveer 5.000,00 euro) als gevolg van (mogelijk) onjuist handelen van een curator. Of hier sprake is van onrechtmatig handelen door die curator, kan ik eventueel beoordelen aan de hand van in uw bezit zijnde stukken. Indien er sprake is van onrechtmatig handelen kan de curator aansprakelijk worden gesteld voor de kosten en voor de schade. Als u wilt dat ik u in deze zaak bijsta dan ben ik bereid dat te doen tegen een verlaagd uurtarief van 85,00 euro.

Zijn er nog vragen? Stel ze gerust.

 

Met vriendelijke groet,

H.A. Albersen

Rechtskundigadviseur NVRA

 

 

 
Reactie vraagsteller:
Geachte heer ALbersen ,

ik dank u nu al voor dit bericht ik dacht eigenlijk hetzelfde als wat u schrijft .Waarom om moet ik alles bewijzen (heb ik wel gedaan om geen probleemen te maken en er gauw vanaf te zijn want is niet niks)Ik ga morgen eerst even achter mijn auto aan en hou u op de hoogte en jazeker ik ben wel bereid om mijn geld terug te krijgen en mijn gelijk ik zal u benaderen als ik zover ben.Met vriendelijke groet e.e.koelewijn Hij heeft zelfs een excusses briefje geschreven dus hoe ....kan je zijn) en toen bleef die maar doorgaan en doorgaan tot vorige week woensdag .Ik denk nu hebben we alles gehad kwam er weer een bericht over mijn auto.vandaar onwijs bedankt alvast
 
Antwoord Beheerder:

Geachte mevrouw,

De excuusbrief is mogelijk een belangrijke grondslag tot terugvordering van de door u geleden schade.

Ik wacht uw berichten af.

Met vriendelijke groet,

H.A. Albersen

Rechtskundigadviseur NVRA

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Advocaat gehuurd om mijn onschuld te bewijzen:

Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Een gedeelte pensioen ex man
      [Gesteld in Advocaten-Gelderland]
2018-07-03 12:50:36
ontstoppen riool zelf betalen?
      [Gesteld in Recht-Gelderland]
2008-11-02 09:39:41
Onderhoud tuin
      [Gesteld in Recht-Gelderland]
2008-11-02 09:41:53
autoverzekering met belgisch rijbewijs
      [Gesteld in Autoverzekering]
2007-10-17 15:08:05

Gemiddelde score Advocaten-Noord Brabant: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+