Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

Mag er nu beslag gelegd worden?

[Gesteld op: 01-05-2013]

Toelichting:
Goedendag, ik had iets online besteld maar t product was incompleet, ik heb het product te laat terug gestuurd maar ik had er wel op tijd melding van gemaakt ondertussen had ik ook al een incasso gekregen van het product. Na heen en weer met plein shoppen te hebben gemaild. Dat wast online bedrijf. Hebben ze besloten dat ik het normale bedrag mocht betalen. Hum hebben toen een mail naar mij gestuurd waarin staat, dat ze de order annuleren en aan het incassobureau zouden doorgeven dat ik al betaald heb. Het incassobureau had mij ook al gedagvaard, maat nog voor de datum van de zitting. Is mij deze mail toe gestuurd. Uiteindelijk kreeg ik toch de uitspraak vam de rechter. Ik hen hierop het incassobureau gemaild en hin vroegen naar t mailtje vam pleinshoppen waarin hun gezegd hadden dat ze aam t incassobureau zouden doorgeven dat ik al betaald had en de order geannuleerd zou worden dit heb ! ik toen in maart naar hun doorgestuurd. Ik hen toen ook in de ! mail gevraagd als ik contact moest opnemen met het deurwaarderskantoor. Hun hebben hierop terug gemaild dat ik geen contact hoefde op te nemen en dat ik meet zou horen als ze een reactie hadden ontvangen van pleinshoppen. Ik had hier nooit meer iets over gehoord, tot dat il een brief kreeg vam de belastingdienst afgelopen vrijdag, dat er beslag is gelegd. Ten eerste hoor ik hier toch een schriftelijke aankondiging van te krijgen? Ik heb vandaag weer contact gehad met pleinshoppen en hin zeiden dat in januari al hebben door gegeven aam het incassobureau dat ik betaald heb en dat het geannuleerd moet worden. Het incassobureau webcasso genaamd en het deurwaarderskantoor van den bergh en partner genaamd staan ook onder het zelfde kvk nummer ingeschreven dat klopt toch ook niet? Mogen ze nu als nog beslaglegging terwijl ik in de mail heb staan vam pleinshoppen dat ze zullen doorgeven aan het incassobureau dat ik al betaald heb? Ik heb dus wel betaald maar ook nooit een Nieue product gekregen
Antwoord:

Geachte heer, mevrouw,

ik begrijp uit uw verhaal dat er een vonnis is gewezen. Er is dus een titel op basis waarvan er beslag kan worden gelegd. Indien u het niet eens was met het vonnis, had u tegen het vonnis in verzet moeten gaan. Nu u dat niet heeft gedaan kan er beslag worden gelegd. Afhankelijk van datum vonnis kunt u niets meer doen. De verzettermijn is immers 4 weken.

Het mailtje van Pleinshoppen had als bewijs kunnen dienen.

Aannemende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Amiëlla Siahaya

 
Reactie vraagsteller:
Omdat webcasso mij per email adviseerde nog geen contact op te nemen met de deurwaarder heb ik dit ook niet gedaan! Wat ook zo vreemd is dat er een brief achter het vonnis is gedaan waarin staat dat het bedrag naar t incassobureau moet overmaken. Ik heb toch 2X foutieve info via de mail gekregen van webcasso en van pleinshoppen. Ik heb wel voor iets betaald maar ik heb geen vervangend product ontvangen en ook geen geld terug gekregen maar dan moet ik alsnog 500,- betalen voor niets? Kan ik hier helemaal niets tegen doen?
 
Antwoord Beheerder:
Indien u die mailtjes nog heeft en er nog geen 4 weken verstreken zijn na datum vonnis, dan kunt u nog in verzet. Als u de mailtjes niet meer heeft en er zijn al 4 weken verstreken, dan houdt het helaas op.
Beantwoord door:
mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Mag er nu beslag gelegd worden?:

beslaglegging loon
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-12-01 14:28:29
executoriaal beslag ondanks bet.regeling, mag dat?
      [Gesteld in minnelijk traject]
2012-06-18 17:19:12
moet er rekening gehouden worden met beslagvrijevo
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-02-25 22:52:26
beslag zorgtoeslag en broninhouding CVZ
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2013-07-19 14:16:45
Beslag op ZORGTOESLAG
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2013-08-18 15:36:18

Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.8 (61x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+