Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Kanker
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Kanker en krijg online een antwoord van de specialist in Kanker

Zelf een vraag over Kanker? Klik hier.
Meer vragen over Kanker.
De huidige beheerder van de rubriek Kanker:
Naam: Jack van Dijk
Bedrijf: Méderi
Reactiesnelheid: 114 uur
Waardering: 8.3 (van max. 10)
Meer informatie over Jack van Dijk vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over KankerVragen over Kanker via RSS. Klik hier.
RSS over Kanker op jouw website?Vragen over Kanker op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over KankerVragen over Kanker via E-mail. Klik hier.

Sorry wat bedoelde u met

[Gesteld op: 06-04-2013]

Toelichting:
Net amanda weer wat bedoelde u met ik ga je niet adviseren geen dokter te bezoeken, maar zelf heb ik zo mijn twijfels bij de medische wereld, al snel gaan zij scannen, opereren, chemo, enz.
??
Antwoord:
Beste Amanda,
Nu je verteld dat je kort geleden een relatieprobleem probleem achter de rug hebt, maar deze is nog niet verwerkt! verteld dat veel over je probleem wat je mij voorlegt, vandaar mijn opmerking "eigen waarde inbreuk" waarschijnlijk voel je jezelf schuldig aan de relatie breuk, je hebt gefaald zeg maar, dit kan zich zich lichamelijk uiten in wat jou nu overkomt, hoogstwaarschijnlijk is het niet meer of minder dan een ontstoken melk klier die jou plaagt, dit gaat vanzelf over, wanneer jij je bovenkamer opruimt, snap je dat? je moet weer positieve energie opbouwen, positieve gedachten krijgen, vrolijk worden enz. je zult dan ervaren dat de eventuele ontsteking oplost.
Wel of geen dokter? is altijd een persoonlijke keuze, daarin kan ik niets voor jou betekenen, zelf heb ik de ervaring met vele witte jassen ( doktoren) wat niet leuk is, als je (ik) te horen krijg half 2011 dat ik nog maar drie maanden te leven heb, dit tot drie keer toe, allen verschillende ziekenhuizen, (Vlissingen-Nieuwegein-Leuven -Antwerpen) wordt je niet vrolijk.
ik heb mijn eigen weg gevolgd, heb een jaar uitsluitend gelezen over alles wat met kanker te maken heeft, en dan krijg je een geheel andere kijk op Big Farma, Men wil gelijk snijden een chemo of bestralen een mens die ziek is en binnenloopt bij de witte jassen, is niets meer of minder dan een geldelijk dossier, in mijn geval ben ik 3 ton waard, nee Amanda ik heb er geen goed woord voor over, en natuurlijk doen zijn ook goede dingen dat weet ik zeker, maar als we kijken naar hoe de witte jassen in Nederland omgaan met Borstproblemen kunnen we constateren dat wij het Land die de meeste borsten afzet, en daar wil je toch niet aan denken, zeker op jou leeftijd een jonge vrouw met nog een leven voor je, snap je nu mijn twijfels over de heren doktoren.
zelf heb ik mij in die tijd vastgeklampt aan de visie van Rijke Hamer een voormalig Duitse oncoloog / internist die ontdekte dat ziek zijn een nut heeft, en dat wij daar inzichten op zouden moeten hebben, duizenden maar dan ook duizenden patiënten wist hij te overtuigen van zijn bewezen wetenschap, maar hij mocht deze kennis niet verspreiden en werd uit zijn ambt gezet, dat weerhield de man niet om toch zijn woord te verspreiden, wat hij nog steeds doet, men geeft regelmatig lezingen over zijn wetenschap, ik ben daar de eerste keer heen geweest in jan 2012 en voordat de avond om was, was ik geheel overtuigt van deze filosofie, wat zich hoofdzakelijk afspeelt in je hoofd, geen behandelingen of iets dergelijks nee inzicht krijgen hoe het lichaam werkt, hoe de psyche samen werkt met onze miljarden cellen, een geweldig item.    
en ik, ja ben nu bijna twee jaar verder, eerst bijna dood, maar nog springlevend zie er goed uit slaap lekker eet goed ga maar door, als je meer wilt lezen over Hamer en mijn ervaringen kijk dan op www.jomeerdink.nl hier vindt je heel veel informatie.
succes meid en kop op hé jij, bepaalt begraaf het verleden en kijk naar het heden.
heb je nog vragen? gewoon mailen hoor.
groet Jo          
Beantwoord door:
Jack van Dijk
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Kanker:
Borstkanker
Hersen & Centraal Zenuwstelsel
Leukemie
Longkanker
Melanoom
ProstaatkankerGerelateerde vragen aan Sorry wat bedoelde u met:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Nieuwe (hurende) bewoner volwaardig VvE-lid?
      [Gesteld in Vereniging van Eigenaren]
2010-09-26 19:58:11
Hoe lang is een groninger akte geldig?
      [Gesteld in Makelaars]
2011-07-22 13:56:33
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55

Gemiddelde score Kanker: 10.0 (2x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+