Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Is deze man mijn echtgenoot uit een vorig leven?

[Gesteld op: 29-03-2013]

Toelichting:
In begin 2011 op vakantie in Portugal omdat dit land al jaren op m'n verlanglijstje stond. De vakantie begon in Faro. Ik zit in 'n restaurant en zie ik een man van de achterkant. Ik dacht bij mezelf: oh wat voel ik mij prettig. Een paar dagen later ben ik op terras van het zelfde restaurant en zie ik achter het raam de man die ik alleen van de achterkant zag. Ik moest spontaan lachen. Hij komt naar ons toe en we maken 'm praatje en hij blijkt de eigenaar van het restaurant te zijn. Op een gegeven moment vraagt hij aan mij wat mijn sterrenbeeld is. Ik vraag aan hem: raad eens. Hij wist 't me zo te vertellen, ook m'n ascendant. Hij nodigt ons uit om samen met hem die zelfde avond te dineren. Het was gewoon leuk en gezellig. Hierna zijn we altijd een beetje in contact gebleven via e-mail. De aantrekkingskracht tussen ons is heel groot. Via via hoor ik van anderen dat hij m'n echtgenoot was uit 'n vorig leven. Sinds 2006 heb ik een aantal keren gedroomd in een mij nog steeds onbekende taal. Deze Portugees en ik zullen elkaar binnenkort ontmoeten. Omdat ik zelf niet heel erg in deze materie zit is m'n vraag aan u: is deze man inderdaad m'n echtgenoot uit 'n vorig leven? Wel moet ik u erbij vertellen dat hij sinds 2012 vanwege zijn werk duizenden kilometers verder zit en ondanks dit voelen we elkaar haarfijn aan.

Graag uw visie en alvast dank voor uw reactie.

Vr. gr.

NHlu
Antwoord:

Beste N.,

Er is - zo ik kan voelen mbt wat je schrijft - inderdaad een onzettende aantrekkingskracht tussen jullie beiden. Een makkelijke verklaring zou zijn, ja, dan ben je vast elkaars partner geweest in een vorig leven, maar dat is soms een wel erg makkelijk antwoord. De man nu kan net zo goed je kind geweest zijn, of jij zijn/haar kind in een vorig leven. Blijkbaa is er wel een enorme energieband en een herinnering voor jullie allebei mbt een fijn gevoel/relatie.

Als iemand je sterrenbeeld weet te vertellen, is dat bijzonder, maar dat kan ook vallen onder 'hoogsensitiviteit' of 'paranormaal aanvoelen'. Zoiets is niet direct een garantie voor elkaar aanvoelen op relatiegebied ;) Wat ik meer wil zeggen, iemand die in een vorig leven eventueel je echtgenoot was, hoeft nu niet perse een goed huwelijkskandidaat te zijn of relatiemateriaal. Dat er een fijne aantrekkingskracht tussen jullie bestaat, kán voortkomen uit herinneringen aan een prettig vorig leven samen (in welke vorm dan ook qua relatie) maar kan óók gewoon iets zeggen over de klik die jullie nu hebben. Pas met echt samenzijn zonder kilometers afstand kun je daar nu achterkomen in je huidige leven.

Het kan dus net zo goed zijn dat jullie beiden een vorig leven hadden in de Conquestadore tijd in Portugal als vriendinnen of vrienden of kameraden of huwelijkspartners. Mocht je dat echt uit willen zoeken, raadpleeg dan een reincarnatietherapeut via www.reincarnatietherapie.nl

Grtjs, MN

 

 

 
Reactie vraagsteller:
Hallo Marianne,

Heel hartelijk dank voor uw reactie.

Uw reactie sluit aan wat ik zelf ook heb gedacht, dat het inderdaad niet perse een echtgenoot hoeft te zijn maar dat er ook andere mogelijkheden zijn. Mijn gevoelsleven is niet zo geweldig daar ik alles analyseer. Wel is het zo dat deze man ook exact mijn ascendant wist te vertellen.

We hebben elkaar vorig jaar maar heel even ontmoet. Niet lang genoeg bij elkaar geweest om dit deel te achterhalen daar ik zelf sceptisch over ben. Het is wel zo dat na onze te korte ontmoeting ik nogal geradbraakt was en ontdekte ik dat er voor de eerste keer in mijn leven (ik ben al 40) een man was door wie ik een gebroken hart had. Na een tijdje stilte tussen ons is er weer contact en heb ik ontdekt dat zijn hart ook was gebroken. Inmiddels proberen we op afstand omdat het niet anders kan elkaars hart te helen en hoop ik dat we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Een paar jaar geleden heb ik heel wat keren een regressietherapeute bezocht. Het kan zijn dat er te veel blokkades in mij waren maar ik heb er weinig aan gehad.

Vriendelijke groet,

NHlu
 
Antwoord Beheerder:

Beste N.,

Ik vind het heel erg jammer te lezen dat jouw bezoek aan een regressietherapeute je weinig heeft opgeleverd. Blokkades, daar hoort een therapeute mee te kunnen werken, want dat is juist hetgeen waarmee je in therapie komt. Ik kan zo vanaf hier niet constateren waar het aan lag, dat je weinig resultaten boekte. Dat kan vele oorzaken hebben.

Misschien kun je zelf wat doen met behulp van een cd van Jan van der Heide 'terug naar een vorig leven'? Die cd bevat een visualisatie, die - als je visueel bent ingesteld - toch vaak informatie oplevert over vorige levens.

Je zou ook proberen te kunnen tekenen. Teken op een vel papier de man waar je het over hebt. Op een ander vel papier jezelf. Teken dan met je niet-dominante hand (de hand waarmee je gewoonlijk niet schrijft of tekent) een verbindingshart op een ander vel. Daarop plaats je 2 'verzonnen' personen in dat hart en kijk of je al tekenend inzichten krijgt of meer informatie, als je daarbij denkt aan een tijd waarin jullie elkaar al kenden. Dus alsof je de personen kunt tekenen die bij een vorig leven hoorden. 't is te proberen...

Grtjs en succes. MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Is deze man mijn echtgenoot uit een vorig leven?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+