Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Jurist » Jurist-Noord Brabant
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Jurist-Noord Brabant en krijg online een antwoord van de specialist in Jurist-Noord Brabant

Zelf een vraag over Jurist-Noord Brabant? Klik hier.
Meer vragen over Jurist-Noord Brabant.
De huidige beheerder van de rubriek Jurist-Noord Brabant:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Jurist-Noord BrabantVragen over Jurist-Noord Brabant via RSS. Klik hier.
RSS over Jurist-Noord Brabant op jouw website?Vragen over Jurist-Noord Brabant op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Jurist-Noord BrabantVragen over Jurist-Noord Brabant via E-mail. Klik hier.

Opgelicht met prijsvraag

[Gesteld op: 14-03-2013]

Toelichting:
Vorig jaar heb ik met vrouw.nl meegedaan met een prijsvraag waarmee je een Diamonde diamant kon winnen twv 1500 euro. Enkele weken later ontvang ik een mail, dat ik de gelukkige winnaar ben. Diamant werd netjes opgestuurd met een brief waarin nogmaals werd gerefereerd aan de waarde van de steen. Nu heb ik hem laten taxeren en de waarde blijkt geen 1500 euro te zijn, maar max 300 euro. Ik heb Diamonde een mail gestuurd en gevraagd om een reactie. Helaas geven ze niet thuis.
De taxateur is ook heel nieuwsgierig naar hoe dit verhaal af gaat lopen, want hij vindt dit een schande voor de branche. Heb ik recht op de mij toegezegde prijs met de waarde van 1500 euro en hoe moet ik dit aan gaan pakken.
Antwoord:

Geachte vraagsteller,
U heeft daar recht op zoals u de kwestie omschrijft. Vaak helpt een brief van ons wel en anders kunnen we voor u een procedure voeren. U kunt ons vrijblijvend bellen voor meer informatie over de mogelijkheden. Zie www.uwjurist.nl voor telefoonnummer enz. We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Dit advies is vrijblijvend en enkel gebaseerd op de vaak summiere vraagstelling. Het kan geen volwaardig juridisch advies vervangen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van handelen/nalaten naar aanleiding van dit beknopte antwoord.

 
Reactie vraagsteller:
Ik heb vandaag contact gehad met Diamonde over de prijs. Zij geven aan dat de verkoopwaarde 1500 euro is en niet de inkoopwaarde. Dan zou namelijk de steen een waarde hebben van 5000 euro. Daarop reageerde ik dat de prijs een steen ter waarde van 1500 euro is en niet een steen met een verkoopwaarde van 1500 euro en dat ze dat dus beter hadden moeten vermelden. De taxateur had in ieder geval geen gelijk en als ik naar een Diamonde juwelier zou gaan, dan zouden de juwelier mij wel degelijk een waarde geven van 1500 euro. Ze sturen nu een diamant met een betere kwaliteit naar een Diamonde juwelier bij mij in de buurt en daar kan ik de diamanten laten vergelijken en de beste kiezen. Dit vond ik een goed voorstel, maar vraag me af of ik er nu vanuit kan gaan dat het eerlijk verloopt. Ik ben natuurlijk een leek en moet er maar op vertrouwen dat de juwelier die de diamant gaat bekijken vooraf niet geinstrueert is door Diamonde. Het uiteindelijke doel van de prijsvraag is natuurlijk, dat ik er een sieraad bij koop.
 
Antwoord Beheerder:

Geachte vraagsteller,
Uw taxateur kan u vast vertellen wat de in- en verkoopwaarde van de steen is. Dus, wat zou u er voor moeten betalen, als u de steen zou moeten kopen? Dan weet u meteen of u beter wel of niet in kunt gaan op het voorstel. Ik verwacht gezien uw verhaal dat de steen een lagere verkoopwaarde heeft dan men claimt en dat u beter hulp kunt zoeken. U kunt ons vrijblijvend bellen. Zie www.uwjurist.nl voor telefoonnummer enz. We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Dit advies is vrijblijvend en enkel gebaseerd op de vaak summiere vraagstelling. Het kan geen volwaardig juridisch advies vervangen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van handelen/nalaten naar aanleiding van dit beknopte antwoord.

Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Opgelicht met prijsvraag:

hoe krijg ik een wii vriend
      [Gesteld in Wii]
2008-12-23 11:49:55
Is deze overdracht van intel. eigend. rechtsgeldig
      [Gesteld in Intellectuele Eigendom]
2010-02-22 18:00:37
Wk-toto met winst voor vereniging organiseren
      [Gesteld in Rechtshulp-Limburg]
2010-04-27 11:50:22
regels en wetten online kansspel
      [Gesteld in Juridisch]
2010-07-12 20:14:56
Mag mijn naam zo misbruikt woorden????!
      [Gesteld in Privacywetgeving]
2013-05-05 10:20:02

Gemiddelde score Jurist-Noord Brabant: 8.6 (17x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+