Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeelsmanagement » Personeelsmanagement-Groningen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeelsmanagement-Groningen en krijg online een antwoord van de specialist in Personeelsmanagement-Groningen

Zelf een vraag over Personeelsmanagement-Groningen? Klik hier.
Meer vragen over Personeelsmanagement-Groningen.
De huidige beheerder van de rubriek Personeelsmanagement-Groningen:
Naam: MMV
Bedrijf: Juridisch adviesbureau
Reactiesnelheid: 1647 uur
Waardering: 6.3 (van max. 10)
Meer informatie over MMV vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Personeelsmanagement-GroningenVragen over Personeelsmanagement-Groningen via RSS. Klik hier.
RSS over Personeelsmanagement-Groningen op jouw website?Vragen over Personeelsmanagement-Groningen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeelsmanagement-GroningenVragen over Personeelsmanagement-Groningen via E-mail. Klik hier.

Eerstejaarsevaluatie ivm 1 jaar psychiatrisch ziek

[Gesteld op: 09-02-2013]

Toelichting:
Ik ben 1 jaar ziek ivm psychiatrische aandoeningen en ben inmiddels al enkele maanden opgenomen in een kliniek. Mijn werkgever stelde voor een evaluatieverslag op te stellen, deze naar mij te sturen, ik zou het "slechts" te hoeven ondertekenen en terug te sturen. Mag mijn werkgever op deze manier een eerstejaars-evaluatieverslag opstellen? Mag mijn werkgever uberhaupt van mij verlangen dat ik, terwijl ik in een psychiatrische kliniek ben opgenomen, een evaluatieverslag onderteken?
Antwoord:
Gezie uw verblijf wegens ziekte vraag ik mij af wat de zin van een evaluatieverslag is.
U heeft immers gedurende 1 jaar niet gewerkt.
Wat is dan het onderwerp van evaluatie ?
 
Reactie vraagsteller:
Beste adviseur,

Vanaf 6 februari 2012 zit ik in de ziektewet wegens psychiatrische ziekte. Eind maart/begin april 2012 ben ik voorzichtig aan begonnen te reintegreren (op advies van de bedrijfsarts). In juni 2012 bleek het gewoonweg niet haalbaar en ben ik weer volledig thuis komen te zitten. Begin november 2012 ben ik opgenomen in een psychiatrische kliniek. De periode dat ik nog niet was opgenomen ben ik wel onder behandeling geweest bij een psychiater, psycholoog, ik heb zelfs een periode begeleiding aan huis gehad van een sociaal psychiatrisch verpleegkundige om hopenlijk te voorkomen dat ik zou worden opgenomen. Dit laatste is niet gelukt, ik ben dus begin november 2012 opgenomen en verblijf nog steeds in de kliniek. Ik heb nog geen zicht op wanneer ik ontslagen zal worden uit de kliniek.

Het is dus niet zo dat ik een heel jaar niet heb gewerkt. Ik heb dus wel een korte periode enkele uurtjes per dag gewerkt, wat uiteindelijk dus niet goed ging. Voordat ik mij weer volledig ziek meldde, heb ik bij zowel mijn leidinggevende als bij de bedrijfsarts aangegeven dat het me teveel was en dat het niet ging en dat het mij verstandig leek een stapje terug te doen in de reintegratie, om te voorkomen dat het weer fout zou gaan. Mijn leidinggevende kon zich daar wel in vinden, de bedrijfsarts echter niet en mijn leidinggevende heeft toen maar het advies van de bedrijfsarts opgevolgd, hetgeen tot gevolg had dat ik weer volledig thuis kwam te zitten.

Ik hoop hiermee voldoende aanvullende informatie te hebben gegeven. Ik hoop ook een duidelijk juridisch antwoord van u hierop te ontvangen. Ik vraag mijzelf nl af of het "mag" om een eerstejaarsevaluatie te houden met iemand met psychiatrische klachten (ik ben nu niet bepaald een stabiel persoon momenteel). Dit lijkt mij belangrijk om te weten, voordat ik ergens voor ga tekenen waar ik eigenlijk niet achter sta, of wat achteraf wettelijk gezien misschien helemaal niet had gemogen. Ik hoop snel antwoord te krijgen, mijn leidinggevende wil al deze week met deze evaluatie komen.

Ik dank u alvast heel hartelijk voor de genomen moeite.
 
Antwoord Beheerder:
Ik adviseer u, indien nu nog relevant, een verklaring van uw huisarts en eventueel andere medici waar u onder behandeling bent te overleggen aan uw leidinggevenden.
In deze verklaring dient duidelijk te zijn opgenomen wat, zonder in details te treden, wat uw medische situatie is en of re-integratie op dit ogenblik mogelijk is gezien uw situatie.
Beantwoord door:
MMV
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Eerstejaarsevaluatie ivm 1 jaar psychiatrisch ziek:

WAT IS VCS
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-10-11 23:00:27
korting op salaris
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2008-04-19 12:28:06
Mag werkgever na langdurig ziekte salaris inhouden
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-06-02 11:35:14
Hoe is wetsvoorstel ZW/WW Donner te interpreteren
      [Gesteld in Arbeidsrecht]
2010-10-04 21:47:45
Recht op vrije keuze (z.huis/hulpverlener‏)?
      [Gesteld in Gezondheidsrecht]
2013-02-26 13:12:24

Gemiddelde score Personeelsmanagement-Groningen: 3.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • kunst expertise
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  257468
  Beheerders:  1025

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  168 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+