Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Letselschade
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Letselschade en krijg online een antwoord van de specialist in Letselschade

Zelf een vraag over Letselschade? Klik hier.
Meer vragen over Letselschade.

Beheerder worden?

De rubriek Letselschade heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Letselschade Klik hier.

RSS over LetselschadeVragen over Letselschade via RSS. Klik hier.
RSS over Letselschade op jouw website?Vragen over Letselschade op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over LetselschadeVragen over Letselschade via E-mail. Klik hier.

Heb ik recht op schadevergoeding?

[Gesteld op: 19-12-2012]

Toelichting:
ik ben 20 jaar.27 November 2011 knie verdraait tijdens sporten waarbij meteen slotklachten zijn ontstaan. Mri gekregen (was troebel konden ze niks op zien) daarna besloten om met spoed kijk operatie te doen. Echter was er geen plek en hebben ze me tot 16 december laten rondlopen met krom been. Tijdens de kijkoperatie bleek dat kruisband was afgescheurd en hebben ze de knie opgeschoond. Hierbij zouden de slotklachten over moeten zijn. Besluit door ziekenhuis om geen kruisbandreconstructie te doen, maar het op te lossen met fysio. Ondertussen nog steeds een krom been en hierdoor moeten stoppen met mijn sportopleiding. Fysio therapie 5x per week gehad maar de strekking was ver te zoeken.. lopen kon ik ook niet en elke dag pijn. Hierdoor ook geen inkomsten want werken kon ook niet ik kon amper lopen.
Vele telefoontjes en bezoeken verder besloten ze toch dat het zo niet kon en hebben ze op 9 maart 2012 een kruisband reconstrucie uitgevoert in een knie die nog krom stond. Tijdens deze operatie is er een ruggenprik gezet met verkeerd middel die halverwege operatie was uitgewerkt, (had nog wel een pijnblok in het been) waardoor ik dus op een gegeven moment flink pijn begon te krijgen en mijn been gewoon op kon tillen. Na een nacht naar huis gegaan en hierbij zijn ze vergeten trombose spuiten te zetten waardoor ik 2 dagen later met een been die twee keer zo dik was met spoed terug naar ziekenhuis kon. Hier bleek dat ik verhoogde waardes op trombose had en moest ik meteen in behandeling voor trombose.
Het herstel verliep daarna nog steeds niet zoals gewenst, been was nog altijd niet in volledige strekking en knieschijf liep niet in juiste spoor. Meerdere malen op controle geweest en werd hier niet gehoord. In de laatste controle 6 maanden later heb ik geeist dat ik van mijn pijn af werd geholpen. Werken kon ik niet volhouden een hele dag en tijdens het lopen schoot knieschijf steeds op slot. Ondertussen moeten kiezen voor een andere opleiding omdat ik nog steeds niet kon beginnen met sporten. Ik heb tijdens deze controle opnieuw een mri gekregen. Echter kon hij niet achterhalen wat het probleem wat en snapte ze er niks van. Toen heb ik gezegt dat ik een second opinion wilde. Ik ben doorgestuurd naar Icone in Eindhoven. Heb op 14 december 2012 een kijkoperatie hier gehad waaruit geconcludeerd werd dat kruisband die erin gezet was te groot was waardoor ze 4 mm bot afhebben moeten zagen en bleek ik meniscusletsel te hebben gehad wat geen een keer opgemerkt was..
Antwoord:
Het recht op schadevergoeding ontstaat op het moment dat iemand (in uw geval de arts) onrechtmatig (in uw geval onzorgvuldig en/of foutief) handelt. Op het moment dat dit kan worden aangetoond dan dient de daaruit voortvloeiende schade vergoed te worden.

In uw geval zal dus aangetoond c.q. bewezen moeten worden dat de specialist(en) onzorgvuldig hebben gehandeld. Dit bewijs wordt doorgaans geleverd door een medisch specialist die constateert dat er fouten zijn gemaakt. Aangezien ik geen medicus ben is het voor mij lastig om u nu een allesomvattend antwoord te geven op de schuldvraag. Hiervoor dient de zaak eerst medisch beoordeeld te worden. Indien uit een medisch beoordeling blijkt dat er door de arts(en) onzorgvuldig is gehandeld dan geef ik u een goede kans dat u recht heeft op een schadevergoeding.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Letselschade:
Whiplash


Gerelateerde vragen aan Heb ik recht op schadevergoeding?:

Leeftijd dat kind zelf mag bepalen waar hij woont
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2009-02-14 12:35:16
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Woonland Belgie ww uitkering Nederland.
      [Gesteld in Europees recht]
2011-01-27 12:25:31

Gemiddelde score Letselschade: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+