Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

rechtsbijstandverzekering ARAG

[Gesteld op: 30-11-2012]

Toelichting:
1-10-2012 ben ik aangehouden door de politie ivm een onherroepelijke omzetting van werkstraf naar detentie (waar ik niet van op de hoogte was). Bij mijn rechtsbijstandverzekering liep echter een zaak tegen mijn vorige werkgever die mij heeft ontslagen terwijl ik een contractsverlenging had gekregen.
Ik heb ARAG gebeld en het verhaal uitgelegd. Ze zouden de zaak zo lang stil leggen en wanneer ik terug was moest ik contact opnemen om de zaak te hervatten. Toen ik dat deed, werkte mijn contactpersoon daar niet meer en werd vervangen door een ander welke de notitie van mijn detentie had gevonden. Nu zegt de vervanger dat ze de zaak niet gaan herpakken want ik had in eerste instantie geen recht op een rechtsbijstandverzekering daar er een strafrechtelijke vervolging op mijn naam staat, maar ik wist er niks van, aangezien ik op mysterieuze wijze niet in de gemeentelijke basisadministratie stond, terwijl ik in het verleden wel een wia-uitkering heb ontvangen.
Kan/mag/klopt dit? En wat kan ik nu nog doen?
Antwoord:

Geachte vraagsteller,
U kunt hier schriftelijk tegen protesteren bij de verzekeraar. Mocht dat niet helpen dan kunt u naar de geschillencommissie: KiFiD. U kunt ons vrijblijvend bellen voor meer informatie. Zie www.uwjurist.nl voor telefoonnummer enz. We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Dit advies is vrijblijvend en enkel gebaseerd op de vaak summiere vraagstelling. Het kan geen volwaardig juridisch advies vervangen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van handelen/nalaten naar aanleiding van dit beknopte antwoord.

 
Reactie vraagsteller:
Je kan maar een beperkt aantal letters gebruiken in de vraagstelling. De kwestie is echter iets ingewikkelder. De verzekering liep via Ditzo bij Arag. We hebben op een gegeven moment 1 keer onze premie niet betaald waardoor de verzekeringen zijn beëindigd. Terwijl er een mondelinge afspraak was dat we een maand later konden betalen. Omdat de zaak bij Arag aangemeld was voordat onze verzekeringen werden beëindigd zou deze nog afgehandeld worden. Nu is de detentie voorgevallen wat we netjes gemeld hebben. Als we dan bellen om de zaak weer te herpakken wordt er gezegd dat we helemaal niet verzekerd mochten zijn. We hadden de akkoord gegeven voor de polisvoorwaarden dus is t onze eigen verantwoordelijkheid. Zoals u ziet kan ik dus geen bezwar bij de verzekeraar neerleggen hierover want die verzekerd ons niet meer. Al met al is het heel veel pech maar hierdoor lopen we heel veel geld mis wat we juist zo goed kunnen gebruiken.
 
Antwoord Beheerder:

Geachte vraagsteller,
U kunt hiertegen wel degelijk schriftelijk tegen protesteren bij de verzekeraar. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen. Zie www.uwjurist.nl voor telefoonnummer enz. We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Dit advies is vrijblijvend en enkel gebaseerd op de vaak summiere vraagstelling. Het kan geen volwaardig juridisch advies vervangen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van handelen/nalaten naar aanleiding van dit beknopte antwoord.

Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan rechtsbijstandverzekering ARAG:

rechtsbijstand verzekering bij familieconflict?
      [Gesteld in Verzekeringen]
2010-05-05 00:22:50
Kan ik overstappen naar een andere Letsel advocaat
      [Gesteld in Letselschade]
2012-03-29 08:57:19
rechtsbijstandverzekering ARAG.
      [Gesteld in Jurist-Zuid Holland]
2012-11-30 03:38:48
rechtsbijstandverzekering ARAG
      [Gesteld in Advocaten-Zuid Holland]
2012-11-30 03:39:57
Waar moet ik heen? Verenigingsrecht
      [Gesteld in Recht]
2007-02-22 01:00:02

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland: 9.1 (20x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+