Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Behorend bij ziektewet & opting in systeem

[Gesteld op: 23-11-2012]

Toelichting:
Beste Karel,
Hartelijk dank voor het antwoord. Ik ben vanochtend bij het Juridisch loket geweest en deze hebben mij direct doorverwezen naar een advocaat in mijn woonplaats.
Ik heb nooit een opgave 2010 vd salon gehad. Mijn boekhouder heeft dit echter zelf uitgezocht via direct pay roll en aan de hand van deze gegevens mijn aangifte gedaan.
Met behulp van de advocaat hoop ik antwoorden te vinden maar bovenal een oplossing.
Antwoord:
Beste

DE oplossing had ik je al gegeven.
En niet boos worden als ik kritiek lever want.....
Nu bewandel je de verkeerde weg.

Sorry hoor maar je gaat nu met advocaten aan de slag en ik denk dat de overheid daar niet op staat te wachten, dat had je nu nog niet hoeven doen...
Als de overheid voet bij stuk houden verlies je het altijd.
Dat was de reden dat ik jou adviseerde in mijn vorige mail wat je moest doen en zoals zovelen willen de meeste mensen die in deze branche nooit luisteren. Tsja dan kan het zo zijn dat de overheid dan zegt ,,, wie niet luisteren wil moet maar voelen ....

Ik heb uitgelegd in mijn eerste mail, dat je eerst een jaar opgave 2010 moest hebben, die kon je bij de boekhouder van de salon krijgen dan wel bij de salon zelf.
ZIJ ZIJN VERPLICHT JOU DIE TE GEVEN in 2011. WANT JIJ MOET HIERMEE JOU AANGIFTE INKOMSTENBELASTING INVULLEN over 2010
Hiermee slaat de Belastingdienst jou dan aan. En juist als jij zegt dat jij geen opgave hebt ontvangen zit de salon fout maar jij ook.
Jij doet immers zelf jou aangifte inkomstenbelasting in 2011 over de periode 2010. Jij weet dat je in 2010 inkomsten hebt ontvangen. En ik denk dat jij die niet hebt opgegeven (bewust dan wel onbewust) maar op dat moment zit jij fout...tenzij je in een uitstel regeling zit en dat geeft weer een ander verhaal. In ieder geval  dien je dus de jaaropgave op te vragen.

Met de jaaropgave moest je naar de Belastingdienst.
Dat heb ik je ook verteld.
Dan had je gelijk kunnen melden (soort aangifte) dat je van hen nooit een jaar opgave ontvangen hebt. Zij zijn dan strafbaar want die moeten ze jou verstrekken, tenzij...en ik herhaal dit met klem ....tenzij JIJ ZELF bij aanvang van je optingin overeenkomst hebt aangegeven aan de salon dat je geen post wilde ontvangen thuis in verband met jou priveleven en dan krijg je inderdaad niets opgestuurd want dat moet je zelf ophalen. Maar dat staat in het contract wat jij hebt met de salon... waar ook jou verdiensten in worden beschreven en de inhoudingen. De belastingdienst had aan de hand van deze gegevens dan na kunnen gaan of er wel of geen inhoudingen zijn geweest en je kon meteen controleren of er nog door de salon op jou naam is doorgeboekt, terwijl je niet gewerkt hebt.
Als je van de Belastingdienst dan een verklaring van die gegevens opvraagt (kunnen ze na afloop dan wel tijdens het gesprek voor je opmaken als ze mee willen werken) Kan je die bij je brief naar het UWV bijvoegen als bewijs.

Daarna had je de stukken (ik schreef in mijn vorige mail GOED ONDERBOUWT) bij het UWV in moeten leveren en er een gesprek bij moeten aanvragen. Uit de stukken blijkt dat je maar 3 maanden gewerkt hebt met medewerking van het UWV, je bent immers gekort op je uitkering. Had je hooguit over die 3 maanden nog een kleine boete gekregen en zou de uitkering gewoon doorgelopen zijn.

Door nu gelijk met een advocaat te komen en de weg die ik uit heb gelegd te starten met het juridisch loket, kan het gebeuren dat het UWV hun poot gaan stijf houden. Beter was te doen wat ik al heb uitgelegd en ook hierboven voor de tweede keer beschrijf want dan strijk je niet tegen de haren in maar werk je constructief samen om het probleem op te lossen.
Als het UWV dan nog niet wil meewerken had je een brief moeten sturen naar de Nationale Ombudsman en had die het voor je opgelost.

Nu jij juist de start (overleg fase) hebt overgeslagen kan ik nu niet zeggen wat er gaat gebeuren. Weet wel dat als ik het UWV zou zijn, ik ook mijn poot stijf hou daar jij zelf de schuldige bent dat je jouw inkomsten gemaakt in 2010 en moet opgeven in 2011 bewust niet hebt opgegeven in je jaaropgave, want je weet immers dat je wel gewerkt hebt en hier inkomen hebt ontvangen. Mits je in de uitstelregeling zit.

Je schrijft ook... mijn boekhouder heeft via direct pay roll uitgezocht wat je inkomsten waren in 2010 en nu gelijk aangifte gedaan... (waarom nu en niet eerder, Iedereen weet toch dat je aangifte moet doen, dat doe jij toch ook ieder jaar en ik ga er van ujt dat je ouder bent dan 25 dus al enige malen jou inkomsten belasting papieren ingevuld hebt en hier dus op de hoogte van bent dat je dit ook moet doen)

Met andere woorden komt deze aangifte die jou boekhouder heeft ingediend bij de Belastingdienst en die staat in rechtstreekse verbinding met het UWV. 

Heel even nadenken graag wat je nu gaat doen en ik hoop dat je dit advies gaat opvolgen.
1) Ga naar de Belastingdienst en vraag op of ze alles hebben ontvangen en vraag of ze hiervan een verklaring van willen opsturen. 
2) zorg dat je het overzicht van je uitkering hebt over de periode dat je werkte in de salon. Je bent immers gekort op je uitkering en het UWV wist hiervan.
Als je dit kan aantonen heb je al voor 95% de zaak voor elkaar
3) Feit blijft dat je zelf geen aangifte hebt gedaan, dan wel een verkeerde aangifte over 2010, die jou boekhouder nu wel goed heeft ingediend...Let wel op dit is naar mijn weten bewust gebeurt, jij weet zelf dat je ten tijde van het invullen van de gegevens 2010 de inkomsten uit de salon niet hebt opgegeven.
Tenzij...je nog geen aangifte hebt gedaan, dan zit je in de uitstel regeling en dan is dit weer iets anders. Zorg dat je aan kan tonen dat je dit kan opvangen en uit kan leggen aan het UWV.
4 Laat je advocaat (je hebt hem nu toch al) een brief schrijven voor het UWV met de details die ik nu opnoem. Misschien dat hij nog andere stukken wenst om het sluitend te krijgen maar dat is zijn werk.

En dan maar hopen dat het UWV van inzicht verandert.

Hou mij even op de hoogte want ik denk dat het wel goed komt zoals jij het tenminste verteld hebt.... maar nogmaals de overheid denkt soms anders en dit kan je advocaat beamen ....

Tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zit een heel groot verschil.

Veel succes... K


Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Behorend bij ziektewet & opting in systeem:

Welke keuze heb je bij ict zoals systeembeheerder?
      [Gesteld in ICT]
2010-02-14 14:03:04
hoe zit het met opting in
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-07-30 17:58:24
Registratieplicht
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-12-27 22:15:10
WAT IS VCS
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-10-11 23:00:27
Welk middel is er voor rookafvoer
      [Gesteld in Brandpreventie]
2010-02-24 17:46:20

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258146
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+