Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Voeding » Natuurlijke Voeding
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Natuurlijke voeding en krijg online een antwoord van de specialist in Natuurlijke voeding

Zelf een vraag over Natuurlijke voeding? Klik hier.
Meer vragen over Natuurlijke voeding.
De huidige beheerder van de rubriek Natuurlijke voeding:
Naam: Josephine van Rossum
Bedrijf: Puur eten en leven
Reactiesnelheid: 57 uur
Waardering: 0.0 (van max. 10)
Meer informatie over Josephine van Rossum vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Natuurlijke voedingVragen over Natuurlijke voeding via RSS. Klik hier.
RSS over Natuurlijke voeding op jouw website?Vragen over Natuurlijke voeding op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Natuurlijke voedingVragen over Natuurlijke voeding via E-mail. Klik hier.

Risico's keukengerei

[Gesteld op: 16-11-2012]

Toelichting:
Hallo, ik hoor de laatste tijd veel over de risico's van kook- en bakpannen die hun anti-aanbaklaag loslaten. Dit zou dan in de voeding komen. Niet echt een prettig idee. Zijn er bepaalde materialen waarbij dit niet gebeurd en waar kun je dergelijk keukengerei kopen? Tips hierover zijn welkom. Alvast hartelijk bedankt. Groeten Tom
Antwoord:
Hallo Tom,
Je hebt het goed gehoord, in zogenaamde "anti-aanbakpannen", vooral de goedkopere merken, zit een laagje. In dit laagje zitten PFOA's en deze stoffen zijn kankerverwekkend. Wat je ziet tijdens langer gebruik van zo'n pan, is dat er stukjes vanaf komen, drie keer raden waar die stukjes blijven.
Om een goede pan aan te schaffen, moet je even wat meer geld uitgeven. Daar staat tegenover dat zo'n pan veel langer meegaat en fijn is in gebruik. Ga naar een goede huishoudzaak of kookwinkel en laat je adviseren. Zelf heb ik veel plezier met een pan van Scanpan en eentje van Greenpan. Ook gebruik ik een ouderwetse pan van plaatstaal uit een kookwinkel, loeizwaar maar lekker degelijk. Verder heeft le Creuset goede pannen van gietijzer, maar kijk ook eens bij de Hema.
Ik hoop je vraag voldoende beantwoord te hebben. Voor meer gezonde inspiratie verwijs ik je graag naar mijn website, kopje "gezondheidsnieuws".
Groeten, Josephine van Rossum, www.puuretenenleven.nl
Beantwoord door:
Josephine van Rossum
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Risico's keukengerei:

graag ontvang ik meer info over schaamlipverkleing
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-15 22:11:00
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
als iemand nou mijn anus likt krijg ik ziekte
      [Gesteld in Kinky Sex]
2009-09-12 00:01:38
Nieuwe werkgever doet doet niets met pensioen
      [Gesteld in Pensioen]
2009-09-26 22:08:11
Beste manieren om vrijwillig pensioen te sparen
      [Gesteld in Pensioen]
2009-09-28 17:10:30

Gemiddelde score Natuurlijke voeding: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+