Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Kerasos, heb uwv gebeld

[Gesteld op: 21-10-2012]

Toelichting:
Uwv vergoed niks via kerasos uw antwoord aub, heeft u dat.
Antwoord:
Beste,

Over deze vraag is een opmerking binnen gekomen van de Organisatie waar u de vraag over gesteld heeft. De vraagsteller heeft de titel van de vraag ingevoerd en die kan ik niet veranderen. De organisatie heeft gevraagd om dit te veranderen maar ik kan het topic niet veranderen dat kan alleen de vraagsteller.. De veranderingen heb ik in blauw aangegeven.

Het is gebleken dat de Organisatie in het verleden (Ik weet niet of de fiscus de organisatie  nu wel accepteert) niet geaccepteerd door de fiscus en dus ook niet door het UWV. 
Echter de fiscus laat de organisatie tot op heden met rust. 
Citaat Kristel van de organisatie Cooperatie, zij zegt dat de Gemeentes en politie juist wel 
blij zijn met de organisatie Cooperatie, wegens het passensysteem, de registratie, de cursussen, en de sociale zekerheid die kerasos bood.
Gezien wij deze woorden van Kristel namens de organisatie niet kunnen verifiëren bij de betrokken Gemeenten en Politie corpsen kan aan het citaat geen rechten worden ontleent of de Gemeente en Politie het hiermee eens zijn. 
De opmerking die ik hierover dan wil noemen is;
Een politiecorps en een gemeente bepalen namelijk niet hoe er fiscaal gewerkt wordt want dat bepaalt de ondernemer dan wel onderneming zelf en de Belastingdienst en pollitie voeren dan alleen een controle uit of dit wel volgens de regels gebeurt of niet. De gemeente handhaaft als iets niet in orde is.

Een ieder die binnen de branche werkzaam is, is op de hoogte dat de fiscus enkele rechtszaken heeft gevoerd tegen de organisatie. Hieruit blijkt dat de zienswijze tussen de Belastingdienst en de organisatie dermate te verschillen dat de rechtszaken gevoerd zijn. Waarbij Organisatie wel deze rechtszaken gewonnen heeft maar de Belastingdienst zich beraad of en over het vervolg.

Daarnaast is de organisatie onduidelijk in zijn uitleg aan iedereen hoe het nu in feite werkt en wat de rechten en plichten zijn.
Citaat  Kristel Moet de organisatie ongevraagd bij iedereen langskomen?
Opmerking 
Gezien het voor velen onduidelijk is hoe de organisatie - Cooperatie nu eigenlijk te werk gaat lijkt het mij verstandig dat dit ergens terug te vinden is. Via de sites waarover de Organisatie kan beschikken
Maar dat is iets voor de organisatie zelf om hierin duidelijkheid te verschaffen.
Zodat vragen die nu gesteld zijn in feite al door de organisatie zelf beantwoord zijn. Dan wel dat de antwoorden op websites terug te vinden zijn

De Belastingdienst vindt dat Kerasos loondienst is.
Citaat van Kristel van de organisatie, zij zegt hierover: Geheel niet waar; dit is waar de procedure om gaat; de belasting vindt dat het juist geen loondienst is; en de organisatie pleit voor juist wel loondienst (iets wat vroeger de fiscus juist wou), want zonder loondienst is er uiteraard ook geen doorbetaling bij ziekte, zwangerschap en arbeidsongeschiktheid.
Als Feit blijft dan open staan dat ondanks Kristel van de organisatie zegt dat werken via de organisatie werken in loondienst is, het UWV met betrekking tot deze vraag zoals in het topic staat omschreven niets vergoed. Als het immers loondienst zou zijn zou de Belastingdienst de sociale inhoudingen zoals ww en overige premies ontvangen hebben. Je vraag luidt het UWV vergoed niets via de organisatie. Gezien het voor mij onduidelijk is hoe dit fiscaal geregeld is kan ik hierop dan ook geen antwoord geven. Gezien het zo onduidelijk is kan ik het juridisch gevecht tussen de Fiscus en de organisatie volgen ten aanzien van de vraag die jij hier stelt.
Kristel van de organisatie zegt het is loondienst maar het UWV weet nergens van als jij je meld. 

Het UWV en de Belastingdienst hebben waarschijnlijk een andere mening dan de organisatie.
Al met al een onduidelijke situatie en geeft jou vraag nog geen duidelijkheid maar roept dit nog meer vragen op.

Probleeem is...
U werkt in een club.
De exploitant rekent alleen zijn deel af met de klant en bekommert zich niet om uw deel. 
Over uw deel dient u namelijk belasting te betalen, daar gebruikt u en de exploitant de Organisatie voor
U dient AL HET GELD wat u verdient heeft over te maken aan de Organisatie en die zorgen dat zij de fiscale afhandeling naar de Belastingdienst doen. (ALS U NIETS OVERBOEKT NAAR DE ORGANISATIE DAN ONTVANGT U WAARSCHIJNLIJK OOK NIETS)  Daarnaast betaalt u de nodige kosten aan aan de Organisatie om dat zij hiervoor als een soort boekhoudkantoor u hierbij helpen... U betaalt in feite dubbele kosten, want in clubs die niet werken in formule van de organisatie maar gewoon in de opting-in betaalt u niets extra. Let wel In de Opting-in bent u niet verzekert en de Organisatie meld dat u wel verzekert bent. (Hierin zal dan het verschil zitten tussen weken bij de organisatie en opting-in. Maar gezien ik de afhandeling van kosten niet weet kan ik dit dan ook niet beantwoorden wat voor verschil het geeft.). Hierna stort de Organisatie uw loon naar uw bankrekening.

Gezien u vraag erg onduidelijk is, u schrijft UWV vergoed niks via de Organisatie...en u geen toelichting geeft wat de reden is waarom u zich bij het UWV gemeld heeft, moet ik uw vraag inschatten om deze goed te kunnen beantwoorden.
Misschien dat u ziek was??? of dat u een uitkering wenst???
Ziek zijn is in het systeem van de Organisatie verzekert, volgens de websites die mij genoemd zijn.
Wilt u stoppen of een uitkering dan zijn daar andere mogelijkheden voor.
Dit is bij wet geregeld.
Dit is tevens de reden dat ik uw vraag niet goed kan beantwoorden.
Immers u heeft geen toelichting gegeven waarom u het UWV heeft ingeschakeld en wat hiervoor de reden was en wat dit met de Organisatie te maken heeft.

Opmerking
De Belastingdienst vindt dat als je werkt in het systeem van de Organisatie je in feite in loondienst bent. Dus wel recht hebt op een uitkering... en volgens de Organisatie krijg je die ook als je je bij de Organisatie zelf ziek meld. Hoe zij dit hebben geregeld is waarschijnlijk het verschil in punt van inzicht tussen de overheid en de organisatie. H et lijkt mij verstandig om u de volgende tip mee te geven... Ga naar het Belastingkantoor in uw regio en vraag naar het prostitutie team van uw regio bij de Belastingdienst. Leg hen het verhaal uit. Mocht het zo zijn dat u angst heeft voor de Belastingdienst ..
Afhankelijk van waar u woont kan ik u kosteloos begeleiden om dit goed af te handelen. 

Vraag
Wat zegt de Organisatie hier zelf van als u het bij hen meld?
Citaat van Kristel van de OrganisatieIn ieder geval is de vraag niet bij mij terecht gekomen
Opmerking: U kunt zich dan als vraagsteller dan ook wenden tot 
de Organisatie.
Aan Kristel van 
de Organisatie vraag ik bij deze dan ook om nadere uitleg te geven op hun sites waar zij bekend staan zodat een vraag als deze niet door een dame gevraagd hoeft te worden. Waaronder de folder en de uitleg wat er wordt ingehouden en wat de kosten zijn.

Bedankt voor uw vraag.
Ik hoop dat u alsnog de moeite neemt om de vraag nader toe te lichten en u de vraag wilt beantwoorden al vast bedankt voor uw medewerking. 
Heeft u nog vragen kunt u dit via dit forum vragen of via mail info@sexclubmanagement.nl dan wel bellen via de telefoon 06-2345-7008.

Met vriendelijke groet 

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Kerasos, heb uwv gebeld :

Ontslag tijdens zwangerschap?
      [Gesteld in Personeel & Organisatie]
2007-11-09 16:37:38
Schade grafsteen
      [Gesteld in Aansprakelijkheidsrecht]
2009-09-13 10:03:42
hoe nu verder,ik weet het niet meer.
      [Gesteld in Huwelijk]
2010-04-22 10:43:39
APK keuring te laat door garage
      [Gesteld in Auto's]
2013-10-30 18:06:38
Kan ik mijn tandarts aansprakelijk stellen?
      [Gesteld in Tandheelkunde]
2015-08-11 02:49:17

Gemiddelde score Prostitutie: 7.7 (88x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+