Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

mijn moeder

[Gesteld op: 20-10-2012]

Toelichting:
Hoi Marianne ik had een vraagje kunt u misschien aanvoelen wat mijn moeder van persoon was in haar vorige levens?.
Ik ben er een beetje nieuwschierig na,want ze praat er wel eens over dat ze best wel eens onder regressie zou willen gaan.
Dan vertel ik u even hoe mijn moeder inelkaar zit.
Zij zelf is erg spiritueel en ze is altijd goed voor ons geweest.Ze is ook heel gelovig en ze houd zich vaker bezig met kaartleggen,en alternatieve behandelingen bij mensen.Ik moet zeggen ik vind dat ze een goede intu´tie heeft en vaak wijze raad geeft aan mensen en aan mij.Bijvoorbeeld haar zus had een vriendin en die vrouw woonden ook bij ons in de straat.Haar zus en die vriendin kwamen eens op bezoek bij haar.En mijn moeder vertelden me dat ze een heel negatief gevoel kreeg bij die vrouw,ze zei dat ze een rode slang boven het hoofd zag van die vrouw.En sindsdien hield ze afstand van haar, en waarschuwden haar zus dat ze niet meer met die vrouw moest omgaan.Ondanks haar waarschuwingen bleven hun 2 toch vrienden.
Enkele maanden later ging mijn moeder naar een medium in engeland voor advies etc,en die man vertelden haar dat iemand voodoo op haar was aan het uitproberen.Maar dat het geen effect heeft gehad op haar omdat ze heel erg beschermd was van bovenaf,want mijn moeder bid vaker voor bescherming om ons en haar heen.

Ze zegt ons ook altijd om dat ook te doen bidden voor bescherming,als je bijvoorbeeld opstap gaat,zodat dat je daarna weer veilig thuis komt,

Nou vertel ik even verder over die vriendin van haar zus,het bleek dus dat zei de persoon was die voodoo was aan het uitproberen op mijn moeder.

Een paar jaar later wou die vrouw zelfmoord plegen en haar 13 jarige dochter vermoorden voordat ze zelf stierf maar het was haar niet gelukt.Ze werd gearesteerd en enige tijd nadat ze vrij kwam vermoorden ze haar nieuwe vriend en werd weer opgesloten.Dus het bleek toch dat mijn moeder gelijk had ondanks sommige haar niet geloofden.
Nu vertel ik u nog wat verder over mijn moeder,ze houd erg van idianen spullen en beeldjes en heeft ook een aantal boeda beeldjes.Wat haar dierbaar zijn,verder vind ze ook indianen en keltische muziek mooi.En ze verteld me wel eens dat ze heimwee gevoelens krijg,als ze series ziet zoals de tudors of ouwe duitse films met zoon ouderwetse gezellige dorpjes.Ik hoop dat u wat kunt met deze info en alvast bedankt
Antwoord:

Beste,

ik begrijp dat je graag een antwoord wilt over wie je moeder in vorige levens was. Maar zoiets is helemaal niet netjes, niet zoals het hoort. Als zij met dezelfde vraag zou komen, zou het wat anders zijn. Het is absoluut niet gepast om zomaar even te gaan zitten kijken naar vorige levens van iemand die daar niet om gevraagd heeft. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt.

Daarom kan ik hoogstens wat globaal antwoord geven op je vragen in de hoop dat je er toch wat aan hebt.

Uit alles wat je over haar vertelt, blijkt dat ze een vrouw is die het spirituele omarmt. Er zullen dus zeker vorige levens zijn van haar, waarin ze met het paranormale bezig was.

Voorliefdes van iemand als boeddahbeeldjes sparen, indianenspullen, van keltische muziek houden, Tudorstijl enz., kúnnen aangeven dat iemand aangename vorige levens had die daarmee te maken hadden. Vaak zie je dat bij een akelig gevoel krijgen bij bep. films, onderwerpen, verzamelingen etc, dat een vorig leven niet goed is afgerond. Dus tel zelf één en één bij elkaar op en je komt wat meer over je moeder te weten. Vraag het haar zelf. Als ze spiritueel is, zal ze vast zo haar eigen vermoedens hebben over vorige levens.

Bidden als bescherming (tot god, engelen of iets dergelijks) helpt altijd. Maar de beste bescherming tegen voodoopogingen is als iemand goed gegrond, geaard, en stevig in zijn/haar vel zit, gelukkig is. Dat houdt negativiteit op afstand.

Wat ik me dus vooral afvraag na het lezen van JOUW vraag, is waarom jij zo nieuwsgierig bent naar haar vorige levens? Wil je ook graag spiritueel zijn, of paranormaal gevoelig? In plaats van vissen naar informatie over anderen, zou je zelf eens op zoek kunnen gaan naar je eigen verleden. Hierbij kunnen mediums, paragnosten of reincarnatietherapeuten je vast helpen.

Grtn, MN

 

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan mijn moeder:

Wat bedoelt mijn oma met haar vraag?
      [Gesteld in Dromen]
2008-03-20 09:35:35
Borderline moeder en bemiddelingsgesprekken
      [Gesteld in Borderline]
2009-07-20 09:02:35
Co-ouderschap met borderline patient
      [Gesteld in Borderline]
2009-09-29 11:16:30
Heeft mijn moeder recht op een deel van erfenis?
      [Gesteld in Suriname]
2011-09-20 00:29:10
Kunt u deze dromen uitleggen?
      [Gesteld in Geesteswetenschappen]
2012-02-05 18:37:52

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+