Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

arbo zegt niet ziek genoeg.

[Gesteld op: 15-10-2012]

Toelichting:
Hallo ik ben bij mijn arboarts geweest en acht mij is staat te werken, ik heb C.O.P.D. geclompliseerd met longemfyseem, sta op wachtlijst voor herstellingsoord vanwegen chronische depresifiteit.

Ik heb me ziek gemeld op 3 okt j.l omdat ik erg moe en benauwd was, heb er geen huisarts over geraadpleegt, Nu heeft mijn werkgeven een brief aan de arboarts gestuurd dat ik wellicht simuleerde dat ik ziek was, omdat ik naar een kelderverkoop zou moeten waar ik fel heb tegen geageerd vanwege mijn ziekte de arts heeft geen idee hoe het benegden in die kelder gaat, wolken stof van 10/15 cm in doorsnee, daar ga ik echt niet heen, en omdat ik naar een fill moet 30km verder terwijl ik het nu wel met een electrische fiets kan doen en met 10 min op werk ben, het is niet leuk maar heb er geen problemen mee, dus dat was niet de aanleiding van mijn ziekmelding. Nu heb ik op mijn eigen verzoek gevraagt om zo snel mogelijk een arboarts te spreken, de beste nam geen notitie van mijn klachten, en achteraf zo weet ik sinds andaag een fikse blaasontsteking.maar las alleen het briefje van mijn werkgever, terwijl mijn leidinggevende zei dat ik me niet zo moest aanstellen met mijn benauwdheid en dat ze zelf ook een beetje astmatisch was, ik denk dat mijn ziekte ten eerste wel een beetje meer is dan een beetje astmatisch! ik moest weer aan het werk zo zei hij er was totaal geen aanleiding dat ik ziek kon zijn.
Omdat men het oordeel van zo n man terharte moet nemen ben ik weer gaan werken, ik heb duidelijk aangegeven onder protest te gaan werken.
Nu krijg ik de terugkoppeling van arboarts met daar toegevoegd een mededeling dat er dubbel tarief moest worden berekend, mijn vraag komt die voor rekening van werkgever of werknemer?
Ik had het voornemen om een 2de mening te vragen, maar dat brengt nog meer stress en zou het toch verliezen.
Antwoord:

Geachte vraagsteller,
Uw kwestie leent zich door de vele aspecten niet goed voor beantwoording op deze manier. Daarom kunt u ons – met de stukken bij de hand - vrijblijvend bellen voor meer informatie. Zie www.uwjurist.nl, voor telefoonnummer,  klanttevredenheid enz. We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Dit advies is vrijblijvend en enkel gebaseerd op de vaak summiere vraagstelling. Het kan geen volwaardig juridisch advies vervangen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van handelen/nalaten naar aanleiding van dit beknopte antwoord.

Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan arbo zegt niet ziek genoeg.:

Recht op vrije keuze (z.huis/hulpverlener‏)?
      [Gesteld in Gezondheidsrecht]
2013-02-26 13:12:24
Mag werkgever na langdurig ziekte salaris inhouden
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-06-02 11:35:14
Ik ben ziek en heb as dond een keuring bij de arbo
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2009-11-16 17:13:05
mag de werkgever vakantiedagen inhouden
      [Gesteld in Arbeidsvoorwaarden]
2013-03-25 12:58:32
mag de werkgever vakantiedagen inhouden ?
      [Gesteld in Arbeidsvoorwaarden]
2013-03-26 08:43:08

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland: 9.1 (20x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+