Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franÁaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiůn espaŮola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Noord Brabant
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-Noord BrabantVragen over Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-Noord BrabantVragen over Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant via E-mail. Klik hier.

officiŽle waarschuwing

[Gesteld op: 09-10-2012]

Toelichting:
Beste ...,

Ben 23 jaar in dienst bij werkgever, heb in 2008 1 x een officiŽle waarschuwing gekregen i.v.m. te vroege sluiting van kantoor zonder overleg en daarop een b-beoordeling in dec.2008. getekend voor gezien en niet voor akkoord.
2009/10/11 allemaal C beoordelingen gehad en hierin verder nooit aangesproken op het niet volgen van het beleid.Nu heb ik 22-8-12 opnieuw een officiŽle waarschuwing gehad ivm een heel ander feit; nl. het niet geven van een hand aan een klant, met meteen daaronder ;samen met de waarschuwingen ? (1) van eerdere jaren waarin door u het beleid ook niet gevolgd is, is de maat vol.Bij een volgende constatering gaan wij daadwerkelijk over tot het beŽindigen van het dienstverband!.Deze officiŽle waarschuwing is gewoon per post gestuurd en NIET aangetekend. Ik ben niet gehoord over de reden van het niet geven van een hand, hier wel op aangesproken door mijn directe manager. Deze heeft dit verbaal doorgegeven aan degene die het feit heeft geconstateerd met de mededeling dat ik Altijd alle klanten een hand geef en welke reden ik had om dit deze keer niet te doen.Mij is toen gezegd dat ik hier wel nog iets van zou horen en prompt 3 weken later ligt er meteen deze brief in de bus. Ook is nergens in heel het bedrijfsnetwerk, handboek of elders te vinden dat het NIET geven van een hand een strafbaar feit is ,waar een sanctie als ontslag op zou staan?
Mijn vraag is nu; kan 1 eerdere officiŽle waarschuwing voor een heel ander feit verjaren?
En is mijn werkgever juridisch gezien toelaatbaar bezig? Heb op 27-8-12 mijn werkgever verzocht om een gesprek om e.e.a. toe te lichten, zij zijn er op 7-10-12 via mail op teruggekomen en dit gesprek gaat 17-10-12 plaatsvinden.
Mag zo'n waarschuwing een verassing zijn?

Graag uw reactie, bvd.

Met vriendelijke groet,
Antwoord:
Ik ben natuurlijk niet bekend met alle details en wat wel en niet geldt binnen uw bedrijf. Waarschuwingen moeten inderdaad schriftelijk bevestigd worden en het aanzeggen van ontslag ook. Er is kennelijk geen ontslag op staande voet gegeven en voor het overige zie ik geen gronden die een ontslag rechtvaardigen. Beëindiging via de kantonrechter zou nog kunnen. Ik adviseer u een jurist in de arm te nemen voordat u het gesprek ingaat.

Voor aanvullende vragen / hulp kunt u mij vrijblijvend bellen van maandag t/m vrijdag van 09.15 tot 17.00 uur op nummer 0492-781972.

 

Het bovengenoemde antwoord is gebaseerd op de door u verstrekte informatie. Aanvullende en/of afwijkende informatie kan daarop van invloed zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Machiel van Velden Advies,
mr. Machiel van Velden

www.vanvelden.net


Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan officiŽle waarschuwing :

Mag de werkgever dit doen?
      [Gesteld in Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant]
2010-09-17 11:10:21
officiele waarschuwing n.a.v. achterbanvergadering
      [Gesteld in Conflictbemiddeling]
2011-06-03 21:09:43
OfficiŽle waarschuwing tijdens ziekte
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Gelderland]
2013-12-09 09:53:52
alcohol en tabakswet
      [Gesteld in Jurist-Zuid Holland]
2013-01-22 17:35:42
ontslag en recht?
      [Gesteld in Advocaten-Noord Holland]
2013-09-08 16:05:07

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant: 8.6 (9x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+