Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

2 vreemde dromen op 1 ochtend.

[Gesteld op: 04-09-2012]

Toelichting:
Goedemiddag,

Ik stond vanochtend vroeg op voor me vriend die moest werken, toen ben ik rond half 7 even een uurtje terug gegaan naar bed tot half 8 in dat uurtje kreeg ik een vreemde droom: ik droomde dat er waarschijnlijk een geest in mijn huis was en ik was er bang van me ramen klaperde open en ik wenste dat ik wakker werd ik wist dat ik lag te slapen. Ik werd wakker en het leek net echt totdat ik me bed uitstapte en de gang in liep toen kwam ik erachter dat ik nog steeds aan het dromen was want ik zag weer die open ramen met zweefende gordijnen. Ik weer liggen en wensen dat ik wakker werd ik werd wakker dit keer leek het nog echter dat ik wakker was ik ging koffie maken en kwam er gauw achter dat ik nog steeds droomde dit ging 4 keer zo door en toen ging gelukkig de wekker en werd ik echt wakker. Ik werd wat verward wakker maar al gauw voelde ik me goed. Rond 11 uur vanmorgen voelde ik me nog erg moe en heb toen tot 13.00 geslapen. Dit keer droomde ik dat ik in iemands huis aan het oppassen was op mijn eigen kinderen ook zo vreemd de eigenaar van het huis kwam me niet bekend voor. Mijn jongste zoontje maakte een dopje van het water bed open en alles liep onder water ik in paniek maken nadat ik het had gemaakt waren we ineens op een feestje en we hadden geen zwaartekracht we zweefde net als in de ruimte dat was opzicht wel leuk vond ik in mijn droom we danste met zijn alle nog steeds zweefend. Er werd op de deur geklopt met hoop paniek ik dacht dat er iemand aan het knokken was buiten maar toen ik mijn deur open deed stond ik in mijn portiek en in de deur naast me lag een vrouw dood in bad met polsen doorgesneden ik vond dat niet eng en hielp en belde de ambulance die vrouw was dood en ik ken haar niet toen de ambulance er was ging ik weer doodnormaal naar binnen. En ineens keek ik uit het raam en zag allemaal rare wolkenvelden met rare patronen en vormen ik zei dat tegen iemand in me droom en die zei toen ja de werels vergaat straks echt. Ik werd net helemaal versuft en raar wakker en voel me gelijk een beetje depri. Wat betekent dit ineens allemaal? Voel me echt rot ineens.
Antwoord:
Hoi meid,

Wat ben jij hooggevoelig zeg. Ik krijg een hoop energie van je binnen. Om deze energie maar even te kanaliseren:
Jij voelt je momenteel in je lichaam niet altijd op je gemak. Je bent erg afhankelijk van de situatie om je heen, hoe jij je voelt. Plezier met je zoontje, je voelt je top. angst voor de dood en je bent meteen depri. Komt erop neer jij moet weer leren gronden. Veilig voelen in je eigen lichaam. Ga tuinieren, ga met je voeten in het  gras lopen, ga zoveel mogelijk doen waardoor jij je goed in je vel gaat voelen. Dan zal je zien dat al die geesten je geen angst willen geven, maar je bewust willen maken. Kijk naar de droom zonder oordeel. Het heeft pas een betekenis, wanneer jij meer waarde hecht aan de mening van de ander. 
Maak je zelf weer warm door jezelf te volgen. Jij kan dat, je wilt dat. Je bent een hele krachtige vrouw, daar hoef ik niet hooggevoelig voor te zijn om dat te voelen.

groetjes,
Kees

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan 2 vreemde dromen op 1 ochtend.:

veel dromen, oorzaak?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2010-02-25 19:51:42
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24
ik droom heel vaak dat ik een nieuwe liefde heb
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-01 23:32:20
droom over dood schoonvader, 2e keer
      [Gesteld in Dood]
2010-03-31 13:38:37

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+