Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Strafrecht » Strafrecht-Flevoland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Strafrecht-Flevoland en krijg online een antwoord van de specialist in Strafrecht-Flevoland

Zelf een vraag over Strafrecht-Flevoland? Klik hier.
Meer vragen over Strafrecht-Flevoland.
De huidige beheerder van de rubriek Strafrecht-Flevoland:
Naam: K. Canatan
Bedrijf: Meijers canatan advocaten
Reactiesnelheid: 69 uur
Waardering: 8.3 (van max. 10)
Meer informatie over K. Canatan vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Strafrecht-FlevolandVragen over Strafrecht-Flevoland via RSS. Klik hier.
RSS over Strafrecht-Flevoland op jouw website?Vragen over Strafrecht-Flevoland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Strafrecht-FlevolandVragen over Strafrecht-Flevoland via E-mail. Klik hier.

mijn ex blijft aangiftes doen tegen mij

[Gesteld op: 30-08-2012]

Toelichting:
Ik ben vandaag voor de 6e! keer op de rechtbank mogen komen. Wederom na een aangifte door mijn ex tegen mij. Voor de 6e! keer volledig vrijgesproken. Ooit komt er een keer dat ik niet geloofd wordt. Wat kan ik hier aan doen??
Ik wordt na de aangifte(s) door 8 politiemensen opgepakt. Dit omdat ze een heel verhaal heeft opgehangen hoe "gevaarlijk" ik zou zijn. Het begint me allemaal een beetje de keel uit te hangen. Mijn wao uitkering wordt meteen stopgezet omdat ik aangemeld wordt als gedetineerd. Dit kost me iedere keer 4 maandne voordat ik alles weer op gang heb. Ben hierdoor al eens een keer uit mijn woning gezet. Wil dit niet nog een keer meemaken.
Hoe stop ik deze ongein???
Antwoord:
U zou aangifte van belaging kunnen overwegen en anders met de politie bespreken wat uw opties zijn. Ook kunt u aangifte doen van het doen van valse aangifte en schadevergoeding vragen.
 
Reactie vraagsteller:
Ik heb via de boedelscheiding een aanzienlijke vordering op haar. Aangiftes zou gevaar met zich mee brengen dat ze haar werk verliest an dan kan ik fluiten naar mijn geld.
Ik wil dat de politie stopt met overvalteams en zich na 6 keer vrijspraak eens realiseert dat dit een echtscheidingszaak is die uit de hand lloopt. Geizne mijn ervaringen met de politie ga ik echt niet vrijwillig een politiebureau in. Ik zie het OM en de politie, gezien mijn ervaringen, als de grootste criminele organisatie die dit land herbergt. Mede door de directe melding aan het UWv dat ik gedetineerd ben, ben ik dakloos geworden. Immers 4 maanden achterstand betekende ontruimingsvonnis.
Ik wil gewoon dat er een einde komt aan de "terreur". zowel van haar als van de politie. Ze zouden na 6 keer vrijspraak toch eens tot het besef moeten komen dat er een spelletje gespeeld wordt?? Of schat ik de politie nog steeds te hoog in??
Heb alles bij elkaar ruim 50 dagen in voorarrest gezeten( 6 aangiftes) Nog nooit een excuus of een cent gekregen. Mijn leven wordt onmogelijk gemaakt. Ik heb een tas met kleding bij de voordeur staan, je weet nooit he. Het beroerde is dat de aangiftes niet telkens in dezelfde stad wordne egdaan en ik elders woon. Onderlinge systemen van de polttie zitten niet aan elkaar verbonden. Ik kan toch slechts elk politiebureau in Nederland gaan vragen op te houden??
 
Antwoord Beheerder:
Als u 50 dagen in voorarrest heeft gezeten en u bent volledig vrijgesproken kan uw advocaat middels een zogenaamde art. 89 Sv. procedure (binnen 3 maanden na het einde van de zaak) schadevergoeding vragen. Politiesystemen zijn in principe wel verbonden. Een verbod op een aanhouding is niet mogelijk, dus dat lost u zo ook niet op.

Als u zelf geen aangifte wenst te doen, dan is dat uw keuze, maar dan is er dus ook geen sanctie voor uw ex. Als zij aangifte blijft doen, zal de politie actie moeten ondernemen. Uiteindelijk zal steeds een rechter moeten oordelen of dat terecht is. Er is niet zoiets mogelijk als vooraf toetsen of een aangifte al dan niet juist is. als u het niet eens bent met de wijze waarop de politie de onderzoeken voeren, kunt u klagen bij de Commissie voor de Politieklachten en/of de Nationale Ombudsman. Maar als u zelf niets doet, zal er niets veranderen.
Beantwoord door:
K. Canatan
profielpagina


Gerelateerde vragen aan mijn ex blijft aangiftes doen tegen mij:

graag ontvang ik meer info over schaamlipverkleing
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-15 22:11:00
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
Belasting en eigen woning
      [Gesteld in Belastingen-Noord Brabant]
2008-08-11 14:27:16
Sinds een dikke week luistert Happy niet!
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-12-17 13:09:19
Huwelijkse voorwaarden toch hypotheek op beiden
      [Gesteld in Notaris]
2010-03-15 18:38:28

Gemiddelde score Strafrecht-Flevoland: 9.0 (17x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+