Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Zou graag willen weten...

[Gesteld op: 22-08-2012]

Toelichting:
Hallo, ik zou graag willen weten of er doormiddel van wat punten over mij informatie over een vorig leven van mij naar boven gehaald kan worden. Ik heb verlatingsangst, angst om te stikken, angst voor kleine ruimtes, een beetje hoogtevrees, veel last van onzekerheid, ik heb vroeger straatvress gehad na de geboorte van mijn eerste dochter. Loop altijd in het rond met een ongelukkig gevoel, mag het leven nooit lopen zoals het lopen moet? Zoveel last van onrust. Voel me eigen nooit goed genoeg en wil andere altijd pleasen. Ben nooit echt geaccepteerd door me moeder, werd gekleineert. Relaties willen ook nooit echt werken. Ben ruim 17 jaar depressief geweest en heb daarvoor medicijnen gebruikt (antidepressiva). Ben snel jaloers in relaties en kan in paniek heel rot uit de bocht komen. Dit zijn zo'n beetje de belangrijkste opmerkingen die ik over mezelf heb, hoop dat U er iets mee kan voor mij. Alvast erg bedankt, groetjes S.
Antwoord:

Hallo S.,

net een heel lang antwoord getypt en toen verdween alles van mijn scherm... lekker handig. Nog een keer dan, maar korter. Zal wel niet voor niets zijn, denk ik dan maar.

Ik zag alleen beelden van een vorig leven als indiaan in het gebied van Mexico, zo aan het begin van de kolonialisatie van Amerika. Die indiaan was fel tegen de blanken die hun grond innam, hij voerde het hoogste woord. De blanken waren bang dat andere indianen hem zouden volgen om terug te vechten tegen de blanken. Hij werd daarom gevangen gezet - als een voorbeeld voor iedereen zodat niemand meer tegen zou spreken - in een houten fort (ruimte van ongeveer 10 meter, omheind met houten palen met punten). Hij kon er niet uit en hij kon er niet overheen. Heeft daar 2-3 jaar vastgezeten met weinig voedsel, maar vooral de eenzaamheid maakte hem knettergek. Toen de man doordraaide lieten de blanken hem eindelijkj 'vrij'. Hij zwierf daarna nog wat rond, probeerde in woestijngebied zichzelf in leven te houden met vocht uit cactussen, maar redde het niet om bij zijn familie terug te keren. Ik vermoed dat hij uitgedroogd van dorst en gek van de lange gevangenschap is gestorven. Hierdoor kon hij niet verwerken wat er allemaal verkeerd ging in dat leven.

In je huidige leven heb je via je lange periode van depressiviteit ook wat van de pijn losgelaten van die indiaan die je ooit was. Je moet in je leven nu leren om van je vrijheid te genieten, voorzichtig beseffen dat mensen het best goed met je voorhebben. Het is niet meer zoals toen, dat je er niet meer uit kon komen. Je moet juist in je huidige leven weer leren vertrouwen op andere mensen.

Misschien helpt het als je eens een mooie tekening maakt van een indiaan die gevangen zit in een fort, en dat je hem dan losknipt van die tekening, en op een ander vel papier plakt en daarbij gaat tekenen wat je voor hem zou wensen. Dan laat je wat oud verdriet los en maak je ruimte nu voor meer blijheid in je leven.

Succes en lieve groet, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Zou graag willen weten...:

van Roel (ik ben 16 btw) ik krijg niet alles er op
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-03 17:07:51
voirge levens/verhaal
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-03-07 18:27:42
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Welke formules heb ik nodig?
      [Gesteld in Natuurkunde]
2012-02-04 14:20:35

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+