Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

Wat betekent deze droom?

[Gesteld op: 29-07-2012]

Toelichting:
Mijn ex en ik hebben samen 3 kinderen, een zoon en 2 dochters. Wij zijn niet meer bij elkaar (bij elke zwangerschap vertrok hij en kwam dan later steeds weer terug) en we hebben een heel moeizaam contact tot eigenlijk bijna helemaal geen contact. Nu mijn droom:
Het was 3 jaar later, en mijn ex en ik kwamen weer bij elkaar terug. Ik raakte zwanger van hem, het is een jongetje. Bij de 8ste maand van de zwangerschap verliet hij mij (alweer). 3 Weken later beval ik van een zoon. Echter bleek er iets niet goed te zijn met hem en gingen ze hem terug stoppen in de baarmoeder. Weer met de baby in mijn buik loop ik een rondje door het overdreven grote ziekenhuis en loop mijn ex tegen het lijf. Hij was overstuur en op zoek naar mij want hij hoorde dat ik daar lag en was bevallen. Hij wilde terug komen want deze keer wilde hij echt de geboorte van zijn kind meemaken. Ik nam hem terug en 3 dagen later ging ik opnieuw bevallen van de baby , hij bleef inderdaad bij de bevalling en we gaven hem de naam Danny. Zo heet mijn ex ook. Weer 3 dagen later mocht ik met de baby naar huis. Hij had een ander huis voor ons geregeld. Groter en mooier. Volgens mij waren we op dat moment erg gelukkig. Dat is dan ook waar de droom stopt.
Antwoord:

Beste,

Het is van belang te onderkennen dat dromen meer zeggen over de dromer, dan over anderen. Bovendien is de factor tijd doorgaans relatief. Met andere woorden waarmee u uw begint een droom te beschrijven (...het was 3 later later...) kan niet exact genomen worden. Het kan uw situatie over drie jaar aangeven, maar net zo goed kan het betekenen 3 jaar later dan een bijzondere gebeurtenis (bijv. 3 jaar na de scheiding). Daarenboven gelieve u er rekening mee te houden dat dromen uw eigen innerlijke reflecties zijn en de dagelijks praktijk de weerspiegeling is van uw innerlijke roerselen.

Wat uw droom betreft reflecteert "uw ex" de mannelijke kant in uzelf kan zwangerschap uitgelegd worden als bezwangerd (vervuld in positieve donderderd in negagtieve zin raken van iets). Ik heb de neiging te veronderstellen dat uw droom de positieve kant aangeeft, omdat de boreling nog niet helemaal in orde bleek en derhalve teruggeplaatst werd in de baarmoeder. Wat is voor u de diepere betekenis van een ziekenhuis? U ziet dat u daar weer uw ex (uw mannelijke kant) tegen het lijf loopt.

U ziet tegen het einde van uw droom ook dat er harmonie ontstaat wanneer u weer op goede voet gaat leven met die andere kant in uzelf! Omdat deze droom positief eindigt, kunt u ervan uitgaan dat de droom ook positief bedoeld is.

Voor meer informatie over de mannelijke (yang) en vrouwelijke (yin) energie in uzelf kunt u het beste een kijkje nemen op de website van SunVitaLife via de volgende link: http://www.sunvitalife.com/leven/yinyang.htm

CeesWillem

Beantwoord door:
CeesWillem
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan Wat betekent deze droom? :

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+