Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Arbeidsrecht » Arbeidsrecht-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht-Zuid Holland

Zelf een vraag over Arbeidsrecht-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht-Zuid Holland:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

werkgever heeft rekeningnummer gewijzigd.

[Gesteld op: 25-07-2012]

Toelichting:
beste< ik ben al jarenlang werkzaam in het onderwijs. Momenteel zit ik sinds februari ivm ziekte thuis. Sindsdien is het gedonder met de werkgever begonnen. salaris inhoudingen zonder uitleg enz. Op 21 juni had ik een afspraak bij de arboarts. Deze heb ik moeten verzetten ivm afspraak bij de internist. Ik heb de arbo arts netjes gebeld en aangegeven van wat is de beste oplossing. Deze raadde mij aan om na de intenist te gaan en maakte voor mij een nieuwe afspraak bij de arbo. Op 6 juli kreeg ik een aangetekende brief van de werkgever waarbij hij angaf mij slalaris et blokkeren voor juli omdat ik zonder reden niet op de afspraak ben geweest van de arbo en hierbij dus de arbeidsre´ntergratie belemmer. Mijn salaris zou weer betaald worden als ik na de afspraak van de arbo ging op 23 juli. Ik ben afgeloepn maandag na de afspraak geweest na afloop heb ik hem gemaild en aangegeven dat ik geweest ben en dus vandaag 25 juli(betaaldag) mijn salaris verwacht. Toen ik de salarisadminstratie mailde om mijn loonstrook van juli op et vragen zag ik tot mijn verbazing dat mijn rekeningnummer gewijzigd is in het rekeningnummer van de school. Hij heeft zonder mijn medeweten mijn persoonlijke gegevens gewijzigd bij de salarisadminstratie. Mijn salaris wordt dus nu gestort op een voor mijn onbekend nummer. Ik heb hier voor geen toesteming gegeven. ik heb hem ook hierover gemaild maar geen reactie gekregen. eigenlijk wil ik nu bij het politiebureau aangifte gaan doen omdat hij zonder mijn mede weten persoonlijke gegevens heeft gewijzigd em er dus sprake is van fraude, Mijn vraag is dit verstandig? Ontslaan zal ie me uiteindelijkt toch wel> maar het gaat mij nu om het principe dat hij aan prive gegevens zit.

Mvg karima
Antwoord:

Geachte vraagsteller,
Het is duidelijk dat u dringend juridische hulp nodig heeft. Want het lijkt mij niet dat u ontslagen mag worden, bovendien heeft u recht op uw loon. Ik raad u dan ook aan - bijv. bij ons - een arbeidsrechtjurist in te schakelen die u met dit alles helpt (ook met de afweging aangifte te doen of niet) en niet zelf te blijven 'aanmodderen'. U kunt ons dan ook - met de stukken bij de hand - vrijblijvend bellen voor meer informatie, van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17 uur. Zie www.uwjurist.nl, voor telefoonnummer (normaal tarief), tarieven, klanttevredenheid enz. We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Ons advies is vrijblijvend en enkel gebaseerd op de vaak summiere vraagstelling. Het kan geen volwaardig juridisch advies vervangen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van handelen/nalaten naar aanleiding van dit beknopte antwoord.

Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan werkgever heeft rekeningnummer gewijzigd.:

wanneer loon na ontslag?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2008-07-18 11:00:06
Minuren mee naar volgend kalenderjaar...mag dat?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2011-03-21 11:02:33
uitbetalen verlofdagen nß einde contract:
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-11-20 12:42:52
verdelen contracturen
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2010-07-04 22:54:11
ziekmelding verstandig?
      [Gesteld in Arbeidsrecht advocaat-Noord Brabant]
2009-04-10 13:50:36

Gemiddelde score Arbeidsrecht-Zuid Holland: 7.0 (98x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+