Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Financieel » Schulden & Inkomen » Minnelijk Traject
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek minnelijk traject en krijg online een antwoord van de specialist in minnelijk traject

Zelf een vraag over minnelijk traject? Klik hier.
Meer vragen over minnelijk traject.
De huidige beheerder van de rubriek minnelijk traject:
Naam: Meijer
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 196 uur
Waardering: 7.2 (van max. 10)
Meer informatie over Meijer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over minnelijk trajectVragen over minnelijk traject via RSS. Klik hier.
RSS over minnelijk traject op jouw website?Vragen over minnelijk traject op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over minnelijk trajectVragen over minnelijk traject via E-mail. Klik hier.

Mag het GKB te Assen tot twee maal toe afwijzen?

[Gesteld op: 12-07-2012]

Toelichting:
Ik probeer sinds 2010 een minnelijke schuldsanering opgestart te krijgen en is nu voor de tweede keer afgewezen. Vanaf half 2010 is mijn loon van werkgever (20 uur kontrakt) en aanvullende WW (aanvulling onlangs beeindigd), vakantiegeld e.d. op rekening GKB gestort. Eens per maand ontving ik een vast bedrag van 100 euro (leefgeld) per maand en aan het einde van de maand een restbedrag. Men heeft gedurende ruim twee jaar de beschikking gehad op mijn volledige inkomsten. De schuld in 2010 rond de 11.000,00 euro, is nu rond de 25.000,00 geworden, dit door externe factoren. Het punt nu is WSNP, met opnieuw 3 jaar om van de schuld af te komen. Een schuldeiser wenste na ruim twee jaar bemiddelen niet mee te willen werken en voerde als argument aan "ik zou onvoldoende inspanningen doe om meer werk te krijgen". Ik ben bij deze werkgever als servicemonteur 7 dagen per week beschikbaar en ben ik ook beschikbaar voor twee andere bedrijven. Het beschikbaar voor andere bedrijven is op uitleenbasis. Mijn eerste aanvraag bij het GKB is door een medewerker aldaar niet behandeld, dit omdat hij achteraf met priveproblemen zat en dus overspannen. Mij is excuses daarvoor aangeboden (schuld verdubbeld) en is een tweede verzoek behandeld geweest, nu ook afgewezen. Mag en kan dit allemaal, mijn werkgever ook op de hoogte van het hele verhaal, moet straks mij voor de vierde keer een kontrakt aanbieden en zie ik de bui (ook in de WSNP) weer hangen. Wat moet ik, of kan ik nog doen op 57 jarige leefijd. Met vriendelijke groet G.J. Kelder.
Antwoord:
Ik zou u willen adviseren een afspraak te maken met het hoofd van de gbk. Leg de kwestie voor en wanneer u onbehoorlijk of onterecht behandeld word kunt u de gemeente inlichten. Vaak heb de gkbanken een klachtenregeling (zie website).
 
Reactie vraagsteller:
Het gaat bij het GKB om de inkomsten, om hiervan zoveel mogelijk te kunnen aflossen naar de schuldeisers. Handelswijze en de soms lange behandelingstijden e.d zijn bekend, zie over dit onderwerp het verschenen rapport van de nationale onbudsman betreffende schuldhulpbemiddeling. In mijn geval, ontslag op 54 jarige leeftijd, echtscheiding na 38 jarige relatie enz. en dan in problemen komen. Hulp vragen bij maatschappelijk werk, UWV, GKB en werkgever in 2010 en nu medio 2012 tot de conclusie komen, dat er totaal niets is gebeurd en de gehele economie op zijn achterste zit. Een bezwaarprocedure heeft heden ten dage geen enkele zin, men geeft het foutje toen en zijn blijkbaar niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade schuldenaar, iets wat dan uiteindelijk wel betaald moet worden.
Bedankt voor ur reactie
 
Antwoord Beheerder:
Dan adviseer ik u nogmaals contact op te nemen met het hoofd van de gkb om te bespreken hoe nu verder. tijdens een wsnp verzoek kunt u vragen om verkorting van de periode ivm het lange voortraject alhoewel dit niet gemakkelik is daar de schuldeisers hier natuurlijk ook niets aan konden doen, doch is het niet uitgesloten dat een rechtbank hier rekening mee wilt houden. \waarom is het 2e verzoek afgewezen?
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Mag het GKB te Assen tot twee maal toe afwijzen?:

oznur
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-13 23:37:04
Pompleiding vervangen door grotere leiding+pomp
      [Gesteld in Natuurkunde]
2010-10-19 18:16:32
graag ontvang ik meer info over schaamlipverkleing
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-15 22:11:00
bijverdienen met vroegpensioen
      [Gesteld in Thuiswerk]
2010-03-12 20:18:51
info
      [Gesteld in Bodybuilding]
2007-09-08 23:16:27

Gemiddelde score minnelijk traject: 5.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+