Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Familierecht
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Familierecht en krijg online een antwoord van de specialist in Familierecht

Zelf een vraag over Familierecht? Klik hier.
Meer vragen over Familierecht.

Beheerder worden?

De rubriek Familierecht heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Familierecht Klik hier.

RSS over FamilierechtVragen over Familierecht via RSS. Klik hier.
RSS over Familierecht op jouw website?Vragen over Familierecht op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over FamilierechtVragen over Familierecht via E-mail. Klik hier.

Misbruik van recht/afdwingen kinderen

[Gesteld op: 01-03-2008]

Toelichting:
Ex partner heeft door fout mijn advocaat een voordelig vonnis gekregen. HB is gestart, hij dwingt met executies (woning, auto etc.) de kinderen af. Geld is niet belangrijk kinderen wel. Ziet zijn kinderen niet vanwege het verleden en heden. Stalking, mishandeling en zieke psychologische spelletjes. Allen om mij heen worden lastig gevallen. Ex weet dat er in HB kansen zijn. Ex heeft nu een top hypotheek met nieuwe vriendin waardoor beslag op woning geen zin heeft en dat wat ik nu zou betalen dan weg is. Ben bestolen in al die jaren maar ook de kinderen. Wat kan ik doen om bij uitbetaling vonnis er voor te zorgen dat dit niet opgesoeppeerd wordt dan wel aangewend mij verder met processen financieel aan de grond te krijgen. (9 processen reeds door hem aangespannen) Ex. is alcohol verslaafd, in januari veroordeeld, liegt pathologisch, narcistisch. Ondanks mijn reactie op een eerder voorstel zijn zijde heb ik aangegeven dit te willen met finale kwijting. Nu wordt er gezegd doe het alleen als hij de kinderen krijgt. Ben erg bang, daar er met de kinderen veel is gebeurd en er een onderzoek loopt door de RvK bijna een jaar. Ik wil dit onderzoek niet doorkruisen. Hij chanteert mij door mij te laten kiezen: of je geeft de kinderen en het geld of je staat failliet op straat. Ik kan hier niet mee. Dit is toch geen vader!!!! Graag advies hierin, advocaat, deurwaarder, rvk hebben dit nog nooit meegemaakt en vinden het zeer extreem. Ook zeggen ze dat de ex het uit rancune doet.(iets wat ik allang wist, eerwraak) Getuigen genoeg die ik heb, maar hij maakt gebruik van vriendjes van zijn ouders. (deurwaarder etc.) het lijkt er veel op dat ik de dupe ben geworden van een machtsdriehoek die elkaar kennen en waardoor er een vonnis is geveld waarbij alle bewijzen zijn gepasseerd omdat deze chaotisch waren zei de rechter. Mijn advocaat werd hierop in vonnis aangesproken. Ex heeft alles ontkend echter komt niet met tegenbewijs terwijl ik bankafschriften alles heb toegevoegd. Ook heeft de advocaat van mijn ex net voor vonnis de rechter een brief gestuurd met onjuistheden over mij. Dit mag toch niet!! Vlak daarna het nadelige vonnis?? Wat kan ik doen om te waarborgen dat hij straks niet alles heeft weggesluisd. Daarbij komt mijn grootste angst en dat zijn de kinderen. Ook zij worden belaagd bij en op school overal. Oppas wordt belaagd en school ook. Sinds ex weg is gaat het met de kinderen beter en ik weet hoe het zal gaan als er omgang zou komen. Wat kan ik doen?
Antwoord:
U dient uw advocaat te vragen om de rechter te wraken, wil hij dat niet doen dan gaat u naar een andere advocaat. Door de wraking zal er een nieuwe zitting moeten komen, met "onafhankelijke" rechters.
U kunt bij de rechtbank een kort geding aanspannen voor stalking.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Familierecht:
AlimentatierechtJeugdrecht


Gerelateerde vragen aan Misbruik van recht/afdwingen kinderen:

hond en kind
      [Gesteld in Honden]
2008-07-27 21:37:40
Nieuwe relatie is vastgelopen op mijn kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2009-11-11 16:26:57
Verhuizen met moeder naar duitsland na scheiding.
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2011-02-03 14:20:09
zoon heeft problemen wisselmoment co-ouderschap
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2012-02-09 14:50:08
Hoe krijgen we de kinderen terug bij moeder?
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2013-06-02 00:14:14

Gemiddelde score Familierecht: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+