Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Ik blijf maar dromen over mijn ex.

[Gesteld op: 28-04-2012]

Toelichting:
Regelmatig droom ik over mijn ex en altijd komen we uiteindelijk bij elkaar terug ook deze keer. Meestal hebben de dromen nog wel een bepaalde logica maar deze totaal niet. Het ene moment waren we het aan het goed maken. En het andere moment zitten we thuis en kwam zijn ex ons lastig vallen en vermoorde hij haar. Het rare was dat ik me daarbij heel opgelucht voelde.. Het andere moment zitten we samen op de scooter erover te praten omdat het best slecht met hem ging. Ik vroeg hem of dat was omdat zij dood was. Hij zei toen dat het was omdat hij degene was die haar vermoord had, zonder verdere bijgevoelens. Ik zei hem toen dat hij dan verder moest gaan met zijn leven omdat hij anders zijn gezin kwijt kon raken voor altijd. Wat ik bij dit moment vooral voelde was de angst dat hij verdriet had omdat hij nog van haar hield. Het moment daarop is hij opeens veel weg met andere vrouwen, waardoor ik hem niet vertrouw en in de gaten ga houden maar steeds doet hij helemaal niets met deze vrouwen. Het andere moment zijn we onze tuin van ons nieuwe huis aan het opknappen en zitten mijn vader en zijn moeder gezellig in de tuin koffie te drinken en spelen de kids in de tuin. Zijn we opeens gelukkig en leek het net alsof al het andere nooit gebeurd was.
De situatie in het echt: Mijn ex en ik hebben 9 jaar geleden een zoon gekregen maar hij geloofde niet dat hij van hem was en ging er vandoor. Toen onze zoon 5 mnd was kwam hij terug met spijt en tranen. Maar niet lang derna ging hij weer en bleef hij een aantal jaren weg. In die jaren hadden we beide een relatie. Een jaar geleden stond hij weer voor mijn deur. Weer met spijt en tranen en kwamen we bij elkaar terug. Zijn ex viel ons lastig door snachts te bellen, veelvuldig langs ons huis te rijden, en via zijn familie. Vervolgens raak ik weer zwanger van hem en na een aantal maanden ging hij weer weg maar deze keer terug naar zijn ex. Echter een week later had hij spijt en wilde hij mij weer terug. Ik heb wel met hem gepraat maar kwam tot de conclusie dat ik er geen zin meer in had omdat ik geloofde dat hij meer van zijn ex hield dan van mij dus heb ik er een punt achter gezet. Inmiddels ben ik 8 mnd zwanger van hem en laat hij mij nog steeds niet met rust en ook zijn ex laat mij niet met rust. Zijn ex is trouwens ook nog steeds zijn ex. In principe ben ik voor mijn gevoel klaar met hem, maar doordat hij mij steeds confronteerd door het niet met rust laten maakt hij het mij wel moeilijker.
Antwoord:
Hoi,

Je droomt staat symbool voor het volgende;
Je koestert nog steeds gevoelens voor je Ex. In je droom is je Ex het ene moment een engel het andere moment een duivel. Dit ervaar je ook in je echt leven. Je vertelt dat je niet verder met hem wilt. Aangezien je wel kinderen met deze man hebt is het belangrijk dat je duidelijk en consequent naar hem bent. Het zal niet makkelijk voor je zijn, maar een punt ergens achter zetten. Terwijl je eigenlijk nog graag wilt dat het allemaal goed komt, geeft een bepaalde wanhoop. Tevens geeft het hem een bepaalde ruimte.
Hoe je het ook went of keert, je zal dit leven nog meer met hem te maken hebben. Als je nu kiest voor jezelf en je kinderen is duidelijkheid op zijn plaats.  Luister naar jezelf en wees niet bang om hulp te vragen aan instanties om je heen. Wat je ex doet, mag niet doorgaan.
Ik raad je ten harte aan om achter je keuze te blijven staan en je omgeving om hulp te vragen met deze situatie. Je zal zien dat wanneer je voor jezelf kiest, je heel veel terug zal krijgen.

heel veel succes,
Kees

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Ik blijf maar dromen over mijn ex. :

verblijfsvergunning
      [Gesteld in Advocaten-Noord Holland]
2008-05-08 19:02:29
Waarom krijgt iemand geen verblijfsvergunning?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2009-12-14 22:18:57
flora en faunawet cointra bomenverordordening
      [Gesteld in Vleermuizen]
2010-05-28 13:25:16
Buitenlandse partner wordt uit huis gezet
      [Gesteld in Persoonsrecht en familierecht]
2010-10-14 21:04:41
krijgt mijn vriendin een verblijfsvergunning?
      [Gesteld in Familierecht]
2011-08-21 14:07:39

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+