Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

vorig leven, geest of gewoon stress?

[Gesteld op: 13-04-2012]

Toelichting:
soms wanneer ik een sigaret op steek heb ik ineens een heel beeld voor me van een vrouw van gemiddelde leeftijd, goed gekleed een hele grote jurk, die.ze vroeger droegen, echt heel erg vroeger. een strenge vrouw dat wel mijn gedachten worden gevuld met oude gedachten die niet van mij zijn, heel erg vreemd. sinds ik dit heb is mijn smaak in kleding ook veranderd alles uit de jaren 1800 is ineens in trek terwijl ik altijd van modern gehouden heb. is dit ik van mijn vorige leven of een geest die wat duidelijk probeert te maken of pik ik dingen op? ik vind dit toch best eng moet ik eerlijk toegeven omdat dat niet mijn eigen gedachten zijn, mijn vriend zegt soms dat ik helemaal off ben, net zoeits als je aan het staren bent.
Antwoord:

Hallo,

denk dat we in dit geval de optie stress en vorig leven kunnen schrappen. Het gaat om een aangehechte energievorm, maar zo eng hoeft dat niet te zijn.

Energie hecht vooral aan als je zelf wat met een bepaald onderwerp hebt. Jij bent een mens met lichaam en ziel, een energievorm is slechts een ziel zonder lichaam. Dus jij bent hoe dan ook altijd sterker (in de meerderheid met dat lichaam zou je kunnen zeggen) ;)

Ik weet niet of je ooit geblowd hebt oid bij 'roken', maar dergelijke energie hecht vooral aan als je energieveld/je eigen aura niet stevig genoeg is. Als je veel blowt bijv. heeft dat negatieve invloed op je energieveld en wordt het zwakker. Ook als je veel drinkt, wordt je energieveld makkelijker toegankelijk voor andere energieën. Vergelijk het met gatenkaas. Als je energieveld een gatenkaasmodelletje is, kan er makkelijk energie van anderen in of uit. Ook energie van mensen die allang overleden zijn, geesten of entiteiten genoemd.

Op de een of andere manier voelt die vrouwenenergie niet boos of kwaadaardig. Het lijkt me meer een tikje chagrijnige nukkige oudere vrouw van lang geleden die in een boerencafé is gestorven. Zolang ze rook om zich heen voelt, voelt deze energievorm zich prettig. Het kan zijn, dat je haar hebt 'opgedaan' (dat ze aan je is gaan blijven plakken) toen je een keer in een oud rokerig café geweest bent. Ook wanneer je een wijntje teveel op hebt, heeft dat invloed op je aura. Heb je dan ook nog zelf iets met een vorig leven in oudere tijden én je rookt nu, dan voelt zo'n entiteit/geest/energievorm zich prettig bij jou in de buurt. Maar dan ook alleen prettig als je dus een sigaret opsteekt. Die 'geest' houdt van rook.

Je kunt paar dingen doen:

- zorgen dat je huis tijdje, paar weken, rookvrij is en gevuld is met lavendelgeur, dan krijgt die energievorm geen zin meer om bij jou te zijn

- nuchter naar een rokerig café gaan en daar een avond lang niets roken of drinken en in gedachten zeggen tegen die oude vrouw dat ze fijn op die plek kan blijven hangen, dan ben jij er van af of ze gaat meeliften met iemand anders, uit zichzelf omdat jij zonder sigarettenroken onaantrekkelijker bent voor haar.

- blijft het fenomeen, dan kun je een paranormaal gevoelige therapeut zoeken die werkt met het loslaten van obsessoren, maar vaak kun je veel zelf

- Stop met roken, dan verdwijnt die vrouw vanzelf.

Groeten, MN

 
Reactie vraagsteller:
dit is wel gerustgevend, nu ik hoor dat het geen kwaadaardige vorm is ben ik minder angstig.
ik zal vanmiddag om een paar lavendel kaarsjes, en we zijn al begonnen met roken buitenshuis.
hopelijk werkt dit. mocht dat niet het geval zijn zoek ik hulp om ons huis energievorm (die niet van ons is natuurlijk :P) om die ons huis te verlaten.
 
Antwoord Beheerder:

Ik weet niet waar je ergens woont, maar Judith Michels kan je waarschijnlijk goed helpen, zie de website van Henk Janssen www.henk-janssen.nl daar staat haar informatie op.

Groetjes, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan vorig leven, geest of gewoon stress?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+