Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Jurist » Jurist-Limburg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Jurist-Limburg en krijg online een antwoord van de specialist in Jurist-Limburg

Zelf een vraag over Jurist-Limburg? Klik hier.
Meer vragen over Jurist-Limburg.
De huidige beheerder van de rubriek Jurist-Limburg:
Naam: Koen
Bedrijf: Koens
Reactiesnelheid: uur
Waardering: 0.0 (van max. 10)
Meer informatie over Koen vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Jurist-LimburgVragen over Jurist-Limburg via RSS. Klik hier.
RSS over Jurist-Limburg op jouw website?Vragen over Jurist-Limburg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Jurist-LimburgVragen over Jurist-Limburg via E-mail. Klik hier.

Primeline werkt NIET mee!!

[Gesteld op: 11-04-2012]

Toelichting:
Helaas medio 2003 hebben we een krediet aangevraagd bij primeline. Elke maand netjes betaald. Medio juni 2007 in de Vrijwillige schuldhulpverlening Natuurlijke Personen gezeten tot okt. 2010. Mogelijk opgelicht 11.000 euro weg en mishandeld door de eigenaar. Primeline weet van de situatie, en werkt gewoon nergens aan mee om alsnog een fatsoenlijke vaste regeling te treffen. We betalen elke maand nog steeds netjes, en toch horen wij telefonisch u betaald 50% af en de andere helft is RENTE??? Januari 2012 sturen ze een brief dat er een bedrag totaal open stond, nu sturen ze weer een brief vorige week met de zelfde bedrag?? En zijn 3 maanden verder!!?? KOMEN NOOIT MEER VAN HUN AF..MISSCHIENS NA 10 JAAR!! Hebben al zoveel brieven gestuurd na primeline maar niets werkt of helpt...krijgen geen medewerking van hun... Ook de bkr codering klopt na weten niet, wij hebben geen bkr codering gehad, tot dat we na vertrek met politie er achter kwamen in de tijd van vsnp die zijn ontstaan!! Geen sh =schuldhulpregeling codering of h= hersteld met betaling niets willen hun wijzigen!!
Antwoord:

Geachte heer,

Uit uw vraag begrijp ik dat uw schulden via 'het minnelijke traject' zijn "opgelost", wellicht met behulp van een schuldhulpverlener. De schuldhulpverlener berekent welk bedrag voor aflossing beschikbaar is. U houdt zelf een inkomen over dat net onder het bijstandsminimum ligt. Normaliter dienen alle schuldeisers aan een vrijwillige schuldhulpverlening mee te werken. Wat er in uw geval niet goed is gegaan, kan ik niet beoordelen.

Als uw schuldeisers niet wilden meewerken aan vrijwillige schuldhulpverlening, had u een beroep kunnen doen op de Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP). Daarvoor heeft u in ieder geval een verklaring nodig van uw gemeente, waarin staat waarom vrijwillige schuldhulpverlening is mislukt.

De rechtbank benoemt dan een bewindvoerder die het beheer over uw vermogen en inkomen overneemt en de afbetaling van uw schulden regelt. U houdt zelf een inkomen over dat net onder het bijstandsminimum ligt. Wettelijke schuldhulpverlening duurt 12 tot 60 maanden. Na afloop van het WSNP-traject kan de rechtbank u schuldenvrij verklaren. U moet zich dan wel aan alle afspraken hebben gehouden. Als u schuldenvrij bent verklaard, kunnen uw schuldeisers eventueel overgebleven schulden niet meer opeisen.

Ik adviseer u dan ook contact op te nemen met de gemeente van uw woonplaats en na te vragen wat er niet goed is gegaan in het minnelijk traject.

Coumans Juristen

 

 
Reactie vraagsteller:
Geachte, we hebben nooit iets te maken gehad met gemeente of rechtbank of wat dan ook! VSNP is particulier bureau. OPGELOST de schulden NEE, dit bureau heeft meer zooi gemaakt, meer schuld...De schuldeisers werken pas mee als het bureau aangesloten is bij het NVVK..en anders niet! Primeline heeft in die tijd een voorstel gedaan na het bureau, bureau heeft nooit erop gereageerd waardoor er duizenden euro's niet in vermindering is gebracht (4000/5000)euro. Door fouten en nalatigheid van het bureau moeten wij alles terug betalen. en zelfs meer schuld!!
 
Antwoord Beheerder:

Geachte heer,

Het door u genoemde bureau is niet aangesloten bij de NVVK. Dit betekent dat de gedragscode van de NVVK niet op dit bureau van toepassing is.

U kunt natuurlijk toch klacht indienen bij het betreffende bureau en hen aanprakelijk stellen voor de geleden schade.

Coumans Juristen

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Primeline werkt NIET mee!!:

hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
Heb ik nog recht op een uitkering.
      [Gesteld in Prostitutie]
2012-06-12 13:17:14
Vraag over de zedenpolitie, en mijn rechten?
      [Gesteld in Prostitutie]
2013-05-16 01:25:50
Vraag over de zedenpolitie, en mijn rechten?
      [Gesteld in Prostitutie]
2013-05-16 01:25:59
Is boete UWV terecht?
      [Gesteld in Financieel]
2014-05-03 17:32:49

Gemiddelde score Jurist-Limburg: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+