Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

wanneer komt mijn broer terug?

[Gesteld op: 22-03-2012]

Toelichting:
Dag Marianne

mijn broer is 15 jaar geleden overleden. Hij was negen jaar toen hij stierf. Mijn zusje was 3, ik 5, en mijn boer 6. Thuis hangt hier een bepaalde sfeer rond. De energie komt beplaalde dagen sterker opduiken. Ik vraag me af hoe er bepaald wordt of hij terug komt (reincarnatie) en zal hij dan terug komen ergens in de familie en waar?
Ik heb het gevoel dat hij nog iets moet afmaken omdat hij zo jong was toen hij stierf.
Ik ben er heel benieuwd naar en blijf maar denken daarom zou het fijn zijn als je mij hier misschien een bepaalde houvast in zou kunnen geven

Groetjes!
Antwoord:

Beste...,

Wat triest, dat je je broer op zo'n jonge leeftijd al weer moest missen. Je vraag wanneer hij terugkomt en hoe, kan ik niet beantwoorden. Dat hangt af van onder welke omstandigheden hij stierf en of het inderdaad zo was dat hij 'te jong stierf'. Dat kunnen wij mensen wel vinden, maar in een groter geheel paste het misschien wel bij hem, dat hij dit keer een kort leven had. Het kan zijn dat hij al weer geincarneerd is, maar het kan ook zijn dat hij als zielsenergie op een 'uitrustplek' is in andere sferen of dimensies.

Als het voor zijn eigen gevoel een abrupt afscheid was, kan het zijn dat zijn zielsenergie een tijdje bij jullie in de buurt bleef opdat jullie langzaam aan zijn 'weggaan' zouden kunnen wennen en opdat hij zou kunnen wennen aan zijn plotselinge sterven.

Bij een langdurig ziekbed kan nog afscheid worden genomen, maar bij een plotseling ongeluk bijv. kunnen de achterblijvers emotionele klachten krijgen omdat er geen afscheid mogelijk was.

Eerder denk ik dat jij er niet klaar voor was om hem al te missen op zo'n jonge leeftijd. Jij zult nu nog iets moeten afronden op emotioneel gebied om verder te kunnen en niet langer vast te houden aan 'een bpeaalde energie bij jullie in huis'.

Ik vermoed dat jij nu denkt dat je overleden broer telkens in die energievorm verschijnt die jij voelt, maar dat is niet zo. Die energie die je voelt is geen entiteit maar een energiewolk van triestigheid die jullie telkens zelf weer oproepen doordat jullie emotioneel het afscheid nog niet verwerkt hebben.

Zelf denk ik dat jullie overleden broer als zielsenergie allang is verder gegaan, een aantal maanden na zijn dood. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat hij incarneert in dezelfde familie, ook al zou je dat nog zo graag wensen.

Leestip: Carol Bowman "Kinderen uit de hemel" dat gaat over opnieuw geboren worden in dezelfde familie omdat zaken nog uitgewerkt moeten worden.

Wat jou zou kunnen helpen is een brief schrijven aan je overleden broer, waarin je alsnog goed afscheid van hem neemt en vertelt wat je nog aan hem wilt laten weten. Die brief kun je hardop voorlezen zodat jouw energie/stem hem bereikt, waar dan hij dan ook is op dit moment. Of hij nu wel of niet al geincarneerd is, op de een of andere manier bereikt die energie (in de vorm van liefde/jouw brief) hem altijd. En jij hebt dat nodig om verder te kunnen en de verdrietige energie los te laten die in huis hangt op verjaardagen en bep. feestdagen die aan je broer herinneren.

Blijf niet wachten tot wanneer je je broer weer terugkomt, maar herstart je eigen leven. Zielen die van elkaar houden, komen elkaar echt wel weer een keertje tegen, alleen zijn wij als mens daar niet de baas over wanneer dat gebeurt. Maar liefde ontmoet altijd liefde, dus als jullie dol op elkaar waren dan komen je elkaar na de dood of in een volgend leven heus weer tegen.

Sterkte en lieve groet, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wanneer komt mijn broer terug?:

Wel of niet erfgenaam
      [Gesteld in Notaris-Groningen]
2009-08-07 18:17:37
Een goede band met mijn eigen familie?
      [Gesteld in Relatieproblemen]
2009-12-18 11:17:50
erfenis verdeling
      [Gesteld in Notaris-Friesland]
2011-03-06 20:18:44
Hoe worden erfgenamen bepaald?
      [Gesteld in Notaris-Friesland]
2011-06-13 19:59:02
Na onterving inzage in prive stukken & testament?
      [Gesteld in Recht-Zuid Holland]
2011-06-23 11:41:44

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+