Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Neurologische Stoornissen » Chronisch Vermoeidheidssyndroom
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom en krijg online een antwoord van de specialist in Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Zelf een vraag over Chronisch Vermoeidheidssyndroom? Klik hier.
Meer vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

Beheerder worden?

De rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom Klik hier.

RSS over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via RSS. Klik hier.
RSS over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website?Vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via E-mail. Klik hier.

Wat heb ik?

[Gesteld op: 18-02-2008]

Toelichting:
In dec 2006 werd bij mij Pfeiffer geconstateerd. In aug. 2007 was mijn bloedbeeld weer normaal. Toch blijf ik vermoeidheidsklachten houden. aan de andere kant heb ik in dec 2007 een goede halve marathon gelopen in 1. 48 min. Ik ben 55 jaar en werk in een reintegratieproces nu 6 uur per dag. Ik loop 3x 10 km hard in de week met wisselend succes. Mentaal heb ik moeite om mijn werk goed uit te voeren. Als actief schaker lukt het me wel weer een avond aan 1 een partij te spelen'.
Mijn situatie heeft het label Burnout. Wat ik wat vaag vind. Mijn vraag is of ik een Chronisch vermoeidheidssyndroom aan het ontwikkelen ben. En of ik voorzichtiger moet zijn met het aangaan van activiteiten.
Antwoord:
geachte vragensteller: U hebt een karakteristiek beeld van iemand die net iets harder gaat dan zijn belastbaarheid aankan. met name activiteitspieken zijn funest. momenteel kan u wel grenzen verleggen, maar soms verleggen uw grenzen u. ik weet te weinig van u om te kunnen zeggen dat u een chronisch vermoeidheid syndroom aan het ontwikkelen bent. zou kunnen. maar lijkt meer op overtraindheidsyndroom, maar nogmaals, ik weet niks van uw klachten.
mijn advies zou zijn: of mij een mail sturen wijlhuizen@hotmail.com en ik kan u mijn werkboek sturen met allerlei tips (gratis) of u doet een emailconsult via mijn website www.vaakmoe.nl en ik kan ook aan eventuele andere klachten misschien iets doen. u dient inderdaad wel op te letten, dat u niet over het denkbeeldige randje schiet. maar kan ook best een slaapritmestoornis aan het ontwikkelen zijn oid. daar merk je zelf niks van, alleen herstel je minder goed.
hiermede vertrouw ik erop u voor nu voldoende geinformeerd te hebben, hoogachtend, t.wijlhuizen internist
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gemiddelde score Chronisch Vermoeidheidssyndroom: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258138
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+