Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

ken ik haar misschien uit een vorig leven

[Gesteld op: 13-03-2012]

Toelichting:
Bedankt voor alle info Marianne.Ik wou er bij zeggen dat me dat doet denken aan de keren dat ik met hun bij mij in de schuur zat.Soms deden we dan wel eens blues muziek luisteren haha ik krijg er een beetje kippenvel van als ik er nu aan terug denk.Je zei me nog dat ik mijn gevoelens naar haar misschien moet uiten.Ik had dat ook gedaan afelopen zaterdag.Ik was met mijn maat haar ex vriend dus en een andere vriend van me naar de kroeg geweest.Opeens kwamen we haar tegen met haar vriend waar ze nu ook al een hele tijd een relatie mee heeft.Ik ken hem ook al langer en met hem kan ik ook goed opschieten.Ik was behoorlijk zat die zaterdag en we hadden het ons goed naar onze zin het was een gezellige avond.Ik raakte dus maar haar aan de praat en ik zei tegen haar dat ik haar al langer kon uit een vorig leven,ik had haar al een heel tijdje niet meer gezien.En het was dus een beetje toeval dat zij ook naar dat cafe kwam die avond.Ik zei dus daarna tegen haar dat een hogere macht ervoor had gezorgt dat we elkaar weer tegen kwamen.Niet met de bedoeling voor een relatie maar gewoon als goeden vrienden.Haha ze moest wel lachen en ze had zoiets van gekke zatlap dat je bent.Ik weet eigenlijk niet waarom ik dat zei :P het leek net of ik dat onbewust deed.Maar zo voel ik het ook, ik voel wel liefde voor haar maar eigenlijk.Zie ik haar toch meer als een goeie vriendin.Ik wou nog een paar andere dingen erbij zeggen over een ander onderwerp.Ik had een tijdje terug een soort flashback van een man.Ik wou gewoon gaan slapen en deed mijn ogen dicht plots schiet bij me dat beeld te binnen.Ik zie een aziatische man in kleermakerszit op de grond zitten in een soort huisje.Hij heeft alleen een wijden zwarte broek aan met een soort band als riem.Zijn borst buik en armen zijn bedekt met tatoeages.Hij heeft langer zwart haar en een grote zwarte lange dunne snor met een lange puntige baard aan de kin.Hij heeft een blik in zijn ogen of hij aan het peinzen is over iets.Is dat misschien ook een beeld geweest uit een vorig leven groetjes mick
Antwoord:

Hallo Mick,

graag gedaan ;)

Dat je kippenvel krijgt, dat is een goed teken, dan klopt er wat van mijn informatie.

Als je dronken bent vervagen de grenzen een beetje en durf je soms net wat meer eruit te flappen dan anders. Maar 'zat zijn' wil ook vaak zeggen dat je onbewuster spreekt, dus ook meer in contact staat met herinneringen uit het onbewust of onderbewuste. Daarom zoeken mensen in allerlei culturen via geestverruimende middelen naar inzicht of informatie. Via drank, drugs, trance, enz.

Zelf ga ik er van uit dat toeval niet bestaat, dus ik vraag me af in hoeverre het allemaal toevallig is dat je haar tegenkwam, weer sprak en hier de vraag stelt. Alles is energie, mensen bestaan uit lichaam en energie/ziel dus iedereen is met elkaar verbonden, hoe dan ook.

Over die Aziatische man: op het randje van wakker zijn en net niet in slaap vallen, zit je op dezelfde grens van bewustzijn als bij drank of uittredingen en dan borrelt er soms informatie op uit ons onderbewuste, ook omdat die grenzen dan aan het vervagen zijn tussen werkelijkheid en droomstaat. Ik vermoed daarom dat het beeld van die man een beeld van jou is geweest uit een ander bestaan, verder terug in de tijd dan van die blueszanger. Als die man van mediteren hield, toen, en dat in die houding deed, zat hij op hetzelfde randje van waken en slapen. Dus vrij logisch dat juist zo'n beeld omhoog kan komen bij je, zomaar vlak voor het slapen gaan.

Dit alles geeft wel aan dat je een tikje paranormaal gevoelig bent. Wil je zelf meer onderzoeken mbt vorige levesn (en dan zonder drugs of drank) gebruik dan eens een cd met een visualisatie, kijk op www.vorigelevens.nl voor informatie over dat soort cd's .

grtjs, mn

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan ken ik haar misschien uit een vorig leven:

Mijn dochter van 19 is absoluut niet zelfstandig!
      [Gesteld in NLP]
2012-05-25 15:09:55
Onzekere vriendin, kan mij niet vertrouwen
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-04 02:41:16
Wat moet ik met mijn dochter aan?
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2011-11-28 23:32:33
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • kunst expertise
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  257460
  Beheerders:  1024

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  168 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+