Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Kun je iemand uit een vorig leven tegenkomen?

[Gesteld op: 13-01-2012]

Toelichting:
Beste Marianne,

Ongetwijfeld zul je deze vraag al vaker gehad hebben, maar ook ik vraag hem :-). Een half jaar geleden ben ik een man tegengekomen in de kroeg. Hij kwam binnen en ik zeg tegen mijn vriendin: ik ken hem. Daar was en ben ik heel stellig in. We hadden direct oogcontact en later vertelde hij dat hij mij ook kende. Alle mogelijkheden nagezocht, maar in dit leven weten we niet waavan. Contact was zeer intens en hebben elkaar vaker gezien en gesproken, alles zeer vertrouwd. Helaas konden wij hier niet meer doen, hij is getrouwd. Maar ik verbaas me gewoon over het feit dat het contact zo direct vertrouwd was alsof we elkaar al jaren kenden. Alsof het altijd al zo geweest is. Misschien ben ik een beetje vaag, maar hoop dat je me begrijpt. Er gaan zoveel emoties door me heen dat ik het niet goed onder woorden kan brengen.
Ik hoop dat je mijn vraag misschien kan beantwoorden.

Met vriendelijke groet Jozefien
Antwoord:

Hallo Jozefien,

Op je hoofdvraag 'Kun je iemand uit een vorig leven tegenkomen?' kan ik alleen maar zeggen: 'Ja!' Het gebeurt vaker dan we voor mogelijk houden, alleen niet iedereen valt het op. In het dagelijks leven passeren er vele mensen die we al uit voorbije situaties kennen, maar het is niet altijd nodig om daar weet van te hebben. In mijn boek 'Hé, waar ken ik je van?' en 'Lichte zeden onder de zoden' geef ik vooral voorbeelden van mensen die elkaar onbewust (her)kennen omdat ze samen nog wat uit te werken hebben. In het dagelijkse leven kun je ook gewoon mensen tegen komen waarbij je een heel fijn positief gevoel hebt, of een naar gevoel, terwijl je er dus verder niet zo bij stil staat hoe of waardoor dat komt. Wanneer je zoals jij, je wel iets afvraagt, kan het zijn dat er nog wat informatie uit kan halen. Dus, ik zal je vraag even doorlezen en kijken of ik er nog wat bij kan 'voelen' wat het vorige levens betreft.

 - zo'n stelligheid als waarmee je zoiets zegt en aanvoelt, duidt er inderdaad op dat je hem ergens van kent (maar dat wil niet zeggen dat je meteen weet in welke hoedanigheid dat was, dat kan van alles zijn geweest, partners, moeder/kind, kameraadschap etc)

- blijkbaar was er voor jullie allebei een gevoel van herkennen, dat heel sterk was. In zo'n geval kan het zijn dat jullie elkaar daarom ook nu weer tegenkomen, letterlijk 'tegen het lijf lopen' (je ziel zit nu in een ander lijf als een voorgaande keer).

- vertrouwdheid duidt op een samenzijn dat heel prettig is geweest in het verleden, als je elkaar dan een leven later weer tegenkomt pas je ahw de draad weer op van vertrouwdheid (vergelijk het met een vriendin waarmee je het in je jeugd heel vertrouwd en fijn had, dan kunnen er jaren voorbij gaan, je komt elkaar tegen en het vertrouwde en fijne gevoel is er ineens weer/het maakt niet zoveel uit of dat nu jaren zijn in dit leven, of jaren die verstreken zijn omdat levens eindigden en weer opnieuw begonnen, de ziel onthoudt veel informatie).

- Omdat je zegt 'alsof het altijd al zo is geweest', zullen er mogelijk meer dan 1 vorig leven geweest zijn waaruit jullie elkaar kenden, alsof je door de eeuwen heen iets opgebouwd hebt aan relatiegevoel samen en elkaar dan af en toe weer eens tegenkomt zodat het 'oja... zo voelt dat samen' bij jou in je herinnering wordt gebracht. Kan zijn dat het nodig is geweest om jou aan dat gevoel te herinneren zonder dat je meteen een relatie met hem zou moeten aangaan.

- Omdat je echter zo weiniig privé info geeft (gelukkig maar, want dit is een openbaar forum), kan ik ook niet expliciet meer zeggen over wie of wat jullie geweest zijn. Op de een of andere manier vermoed ik bij jou dat een samenzijn als partners heel lang geleden is geweest, en dat daarna in levens relaties zijn geweest als vriend en broer/zus, maar niet meer man/vrouw.

Wil je meer uitzoeken, raadpleeg een reïncarnatietherapeut en kijk op www.reincarnatietherapie.nl voor iemand bij jou in de buurt. Je kunt ook lezen over het onderwerp, kijk dan op www.vorigelevens.nl

Grtjs, MN

-

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Kun je iemand uit een vorig leven tegenkomen?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+