Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

heeft een moeder met borderline geen rechten?

[Gesteld op: 13-01-2012]

Toelichting:
Ik ben een moeder van 3 kinderen en heb al heel mn leven psychische problemen,die zijn pas naar boven gekomen als borderline?Tijdens m'n huwelijk door het agressieve gedrag van m'n exman.Ik besef al van kind af dat ik anders ben,en ben dan ook al in therapie van mijn 12 jaar.Na vele jaren blijkt dat ik al van kind af adhd heb,en door de vele problemen met mn ex,die me een week na de zwangerschap al direkt terug in de zaak zette,en me tot het einde van mn zwangerschap liet werken,ben ik uitgeput geraakt . Door de vernederingen die hij me tijdens de zwangerschap al maakte en de nodige agressie van hem,had ik geen zelfvertrouwen,angst,uitgeput..enz.meer.Nooit ben ik hier iets van gaan aangeven op het politiebureau.Dan zijn er de nodige problemen van mn zoon bij gekomen die een jaar lang constant in het ziekenhuis belandde en waar ik sreeds alleen voor stond omdat mn ex in de zaak moest werken.Daar ik nooit heb geweten dat hij al financiele problemen had kwamen die problemen er ook nog bij!enz.enz. Wat ik wil zeggen is ,dat ik inderdaad niet de stabiele en ideale moeder ben maar ik heb altijd en altijd therapie blijven volgen,en van jong af de nodige stappen en hulp gezocht om mn kinderen hiervan gespaart te houden.Natuurlijk kan dit nooit volledig. Mijn ex heeft dit altijd jaren aan een stuk gebruikt dat ik verzwakt was en nooit gekeken naar de inbreng van zijn gedrag,agressie voor de ogen van mijn zoon,enz.hij heeft zelf een agressieve vader gehad,hier word nooit over gesproken,alleen over mijn probleem.Dat hij nu nog steeds het mij moeilijk maakt na 10 jaar om nooit de financiele kanten te volbrengen voor zn kinderen en mij alle schoolkosten,dokterskosten,regelingen met dokters,kledij,ontspanningenz. laat alleen regelen,maakt ook dat je uit bepaalde geestelijke situaties niet uit geraakt!Maar ik heb wel altijd zoveel dat ik kon gedaan voor mijn kinderen,heeft iemand al eens nagedacht hoe dit voor ons als moeder voelt om problemen te hebben ? Wij hebben hier zelf niet om gevraagd en zeker niet blij mee. Dit is eveneens ontstaan door problemen uit onze jeugd.En ondertussen zijn er al een zeer groot percentage in de westerse landen die met problemen kampen,ga je dan al deze kinderen weghalen van hun moeder? En hoe zit het met de kant van de vaders word daar naar gekeken?De laatste jaren durven vele vrouwen pas te spreken over de agressie van hun man of ex man,hoe komt dit denkt u? ANGST!!!!
Antwoord:

Aan uw verhaal te zien, hebt u welzeker advies nodig en kunt u net als ieder ander u hiervoor melden zo u wilt bij de ggz.

De titel die u erboven gezet heeft is gelijk de vraag neem ik maar even aan?

--Ja. U heeft uiteraard ook rechten. Zogeheten 'burgerrechten' .En plichten. Net als iedere andere burger.

Was dat uw vraag?

 

 
Reactie vraagsteller:
Ik had eigenlijk niet echt honderd procent een vraag,het was meer een reaktie op wat ik las . Toch wel bedankt voor uw antwoord,ik ben ondertussen stabiel en heb alle nodige hulp zelf gezocht en heb mijn vaste psychiater al tien jaar+alle nodige begleiding van instanties thuis gehad en eveneens ook voor mijn kinderen.Ik werd een beetje lastig te lezen hoe soms mannen de problemen van borderliners of eender welke psychiatricsche aandoening zo laag inschatten en niet verder nadenken over de gevolgen voor hun kinderen wanneer ze die weg willen laten nemen van hun moeder!Als mensen ietsje meer steun zouden bieden en mee naar oplossingen zouden zoeken kan het dragelijk worden voor alle partijen.En natuurlijk heb ik ook plichten daarom heb ik dan ook al het nodige gedaan om hieraan te werken.Maar eenmaal je een stempel krijgt is het zeer moeilijk om daar nog vanaf te komen,en blijven mensen je er makkelijk naar behandelen en misbruiken.Ik hoop dat u dit niet verkeerd begrijpt,en bedankt voor de toch snelle reaktie van u.
 
Antwoord Beheerder:
Succes.
Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan heeft een moeder met borderline geen rechten?:

komt borderline ook bij tieners voor?
      [Gesteld in Borderline]
2009-03-25 11:41:23
Borderline moeder en bemiddelingsgesprekken
      [Gesteld in Borderline]
2009-07-20 09:02:35
Co-ouderschap met borderline patient
      [Gesteld in Borderline]
2009-09-29 11:16:30
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
Woonland Belgie ww uitkering Nederland.
      [Gesteld in Europees recht]
2011-01-27 12:25:31

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+